Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.366
Πόντοι
7.095
Ενταξυ gagarin απο τα δεκα εσωσεs τα πεντε .....το παραδεχτηκεs oσο για τα ορθογραφικα ναι εχειs ενα δικιο ......αλλα σου υπενθυμιζω εγω ανορθογραφοs δεν ενοχλησα κανενα .Αλλο ανορθογραφοs αλλο δυσλεκτικοs .....μονο ενα να κρατησειs ομωs τουλαχιστον Εσυ και αν εισαι και γερονταs ....oτι το νημα δεν ειναι για να μαλωνουμε ουτε για να ανταλαζουμε βρισιεs.
Δεν είχα διάθεση να μαλωσω αδερφέ, στο είπα από την αρχή ότι κάνω χαβαλε ο στραβουλιακας.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
274
Πόντοι
21
Δεν είχα διάθεση να μαλωσω αδερφέ, στο είπα από την αρχή ότι κάνω χαβαλε ο στραβουλιακας.
OK δεν υπαρχει λογοs αλωστε δεν μαλωσαμε ουτε και εγω εχω διαθεση για για οτιδηποτε αλλο εκτοs απο συζητηση και πληροφοριεs στο νημα

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
15
Like
4.580
Πόντοι
1.436
Απογευματινές ώρες γράφει.... Λέτε να είχε και πελάτες μέσα....? Δηλαδή όταν πηγαίνουμε σε μασατζίδικο πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να γίνει πέσιμο και να τον πιούμε μπρούσκο.......??

Ο πελάτης δε φέρει καμία ευθύνη εκτός αν η εκδιδόμενη είναι ανήλικη.

Πρόσφατα μια που το έφερε η κουβέντα ένας τέρμα μαλάκας πρότεινε σε ένα μαγαζί δε χρειάζεται να πω ποιο να δουλέψει μία φίλη του η οποία ήθελε να μαζέψει χρήματα. Μαθήτρια της τρίτης λυκείου. Όχι μόνο το μαγαζί δε δέχτηκε αλλά Ο συγκεκριμένος πλέον είναι ανεπιθύμητος ως πελάτης

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.471
Πόντοι
1.056
Ο πελάτης δε φέρει καμία ευθύνη εκτός αν η εκδιδόμενη είναι ανήλικη.

Πρόσφατα μια που το έφερε η κουβέντα ένας τέρμα μαλάκας πρότεινε σε ένα μαγαζί δε χρειάζεται να πω ποιο να δουλέψει μία φίλη του η οποία ήθελε να μαζέψει χρήματα. Μαθήτρια της τρίτης λυκείου. Όχι μόνο το μαγαζί δε δέχτηκε αλλά Ο συγκεκριμένος πλέον είναι ανεπιθύμητος ως πελάτης
Μόλις ενηλικιωθεί ας βάλει ο τύπος εδώ μέσα πληροφορίες θα γίνει δουλίτσα και θα το προσέξουμε το κορίτσι .

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
517
Πόντοι
301
Παιδιά καλησπέρα. Γιαννιτσω 25τι φααηυ?

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.614
Πόντοι
201
Στο Κρυσταλ έχω πάει μόνο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Από αυτές που έχω περάσει,μόνο μασάζ και μαλακία παίζεις ζητάνε έξτρα χρήματα για να βγάλουν το κάτω εσώρουχο,(πάνω δεν φοράνε ).Για να τις βάλεις δάκτυλο και να τις γλύψεις το μουνακι.
Δεν έχω περάσει όμως με όλες τις λαδοκορες στο συγκεκριμένο ίδρυμα.
Αν και από ότι έχω διαβάσει, κάτι περισσότερο δεν παίζει, στο συγκεκριμένο.
Ας μας ενημερώσει κάποιος παλαιότερος, για περισσότερες πληροφορίες.
Κανενας δε θα σ ενημερωσει..οταν ακουμπας χρημα και εισαι γνωστη φατσα ολα παιζουν παντου.

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
517
Πόντοι
301
Φαι λίγο παρακάτω στη μαμά Τερέζα
Φίλε εγώ σοβαρά μιλάω πήγα παραγγελια γιατί είμαι διανομέας και βγήκαν 2 κοριτσάκια αλλοδαπα και σχεδόν γυμνά. Και απέξω είχε κάμερα η πόρτα του σπιτιού

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.686
Πόντοι
3.556
Φίλε εγώ σοβαρά μιλάω πήγα παραγγελια γιατί είμαι διανομέας και βγήκαν 2 κοριτσάκια αλλοδαπα και σχεδόν γυμνά. Και απέξω είχε κάμερα η πόρτα του σπιτιού
Τώρα μάλιστα αν διαβάσεις πιο πίσω κάπου εκεί έχει πάει το crystal
Αλλά κ λίγο χιούμορ δε κάνει κακό

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
13.305
Πόντοι
4.646
Το Crystal το μασατζίδικο είναι εκεί. Πέραν του μασάζ σου παίζουν και το λιλί αν θελήσεις.

FunhaverCy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Το golden.skg αυτή την περίοδο παίζει τίποτα? Ξέρει κανένας τιμές ή πια κοπέλα αξίζει?

Taxypidikoulas

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά στον χώρο του μασάζ, οπότε ζητάω εκ των προτέρων την κατανόησή σας αν κάνω κάποιες χαζές ή αρχάριες ερωτήσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω λίγα πράγματα για να καταλάβω καλύτερα πώς λειτουργεί όλο αυτό. Καταρχάς, βλέπω συχνά να αναφέρονται διάφορα «προγράμματα» — όπως "φουλ πρόγραμμα" κτλ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν αυτοί οι όροι και τι περιλαμβάνουν συνήθως;

Επίσης, με ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο κατάστημα, το Harmony Spa (Εγνατίας 125). Έχει πάει κάποιος εκεί; Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε γνώμη, πληροφορίες για τιμές, παροχές, και γενικά τι να περιμένω. Αν έχετε να προτείνετε και κάποια συγκεκριμένη μασέρ από εκεί, ακόμα καλύτερα!

Τέλος, πώς κλείνω ραντεβού σε τέτοιου είδους μαγαζιά; Γίνεται με μήνυμα, τηλέφωνο, ή με κάποιον άλλο τρόπο;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.366
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά στον χώρο του μασάζ, οπότε ζητάω εκ των προτέρων την κατανόησή σας αν κάνω κάποιες χαζές ή αρχάριες ερωτήσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω λίγα πράγματα για να καταλάβω καλύτερα πώς λειτουργεί όλο αυτό. Καταρχάς, βλέπω συχνά να αναφέρονται διάφορα «προγράμματα» — όπως "φουλ πρόγραμμα" κτλ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν αυτοί οι όροι και τι περιλαμβάνουν συνήθως;

Επίσης, με ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο κατάστημα, το Harmony Spa (Εγνατίας 125). Έχει πάει κάποιος εκεί; Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε γνώμη, πληροφορίες για τιμές, παροχές, και γενικά τι να περιμένω. Αν έχετε να προτείνετε και κάποια συγκεκριμένη μασέρ από εκεί, ακόμα καλύτερα!

Τέλος, πώς κλείνω ραντεβού σε τέτοιου είδους μαγαζιά; Γίνεται με μήνυμα, τηλέφωνο, ή με κάποιον άλλο τρόπο;

Μπορούμε λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος να σου πούμε για σχεδόν όλα τα μαγαζιά, εκτός από τη μουφα που "ρωτάς"

Ρε που μας.περνατε και για μαλακές....εγγραφή 01.17, ερώτηση 01.21 αποσύνδεση 01.27 για ένα μαγαζί με άθλιες αναφορές.

@Stainless84 είδες τι @ρχιδι που είμαι?

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.605
Πόντοι
201
Καλησπέρα σε όλους!

στελνεις περιστερι και φακελο με βουλοκέρι για το ραντεβου σου

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
517
Πόντοι
301
Τώρα μάλιστα αν διαβάσεις πιο πίσω κάπου εκεί έχει πάει το crystal
Αλλά κ λίγο χιούμορ δε κάνει κακό
Οκ συγνώμη δεν είδα το μνμ σου και όντως έχω καιρό να μπω και δεν ήξερα ότι μετακομισε. Μπήκα στο insta τους και είδα ότι αναγράφει ακόμα την μοναστηριού

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
562
Πόντοι
81
Οκ συγνώμη δεν είδα το μνμ σου και όντως έχω καιρό να μπω και δεν ήξερα ότι μετακομισε. Μπήκα στο insta τους και είδα ότι αναγράφει ακόμα την μοναστηριού
Πολύ ντόρο γαι την διεύθυνση.
Η ουσία είναι ότι δεν μάθαμε τι παρήγγειλαν να φάνε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom