Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Άρα αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις κάνει φουλ με την Βαλέρια;
Ολα στη ζωη ειναι ειναι διαπραγματεύσιμα αδερφε , ολα ειναι διεκδικισιμα. Σε ολα τα μαγαζια και οχι μονο !! Εγω προσωπικα διαλέγω μονος μου. Υπαρχει μια πρακτική που εφαρμόζω στους αλλους και τους βαζω ν αποφασίζουν αυτο που εγω θελω , ομορφα με επιχειρήματα οδηγεις τον αλλο να κανει αυτο που θελεις εσυ . Δεν θ αφησω ομως κανέναν να το κανει αυτο σε μενα !!

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Επισης δε συμβιβάζομαι να παω καπου να δωσω τα φράγκα μου για να μου τον παίξουν . Η θα παω εκει που θα παρω αυτο που θελουμε ολοι η δε θα παω καθολου . Το «παίξιμο» χωρις να θελω να κρίνω η να προσβάλλω καποιον το θεωρω κατάντια . Αυτα τα κανουμε μόνοι μας και καλυτερα κ πιο οικονομικά χαχαχα.

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Μαγαζια που εχουν ταβάνι τη χειρομαλαξη εχουν δικαίωμα δυο τρεις επισκέψεις . Αν δε παρεις το κατι παραπανω απο τη γκομενα που εχεις επιλέξει , γεια σας !! Βρίσκουν κ τα κανουν μαγκες . Οταν θελω μασαζ θα παω μονο για μασαζ σ αλλα μαγαζια για να στρώσει η πλατη κ αν εχεις καυλες πας εκει που ξεκαυλωνεις , οχι να φυγεις πιο καυλωμενος

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
108
Πόντοι
0
Οτι λεω το λεω φιλικά , συναδελφικά , με αλληλεγγύη και σεβασμο σε ολα τα παιδια εδω μεσα .
Εγώ πολλές φορές τη βρίσκω με καλό δυνατό μασάζ και μετά καλό δυνατό τελειωμα (ο συνδυασμός είναι απαιχτος). Θα φάω εγώ δλδ το ψαράκι μου θα πιω το τσίπουρο μου και μετά θα έχω όρεξη για σκαπανικά;;δύσκολα και επικίνδυνο για την ηλικία μου (40 αλλα πέτρα)

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.803
Πόντοι
481

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Επισης δε συμβιβάζομαι να παω καπου να δωσω τα φράγκα μου για να μου τον παίξουν . Η θα παω εκει που θα παρω αυτο που θελουμε ολοι η δε θα παω καθολου . Το «παίξιμο» χωρις να θελω να κρίνω η να προσβάλλω καποιον το θεωρω κατάντια . Αυτα τα κανουμε μόνοι μας και καλυτερα κ πιο οικονομικά χαχαχα.
Καλησπέρα φίλε, το να πάρεις αυτό που θέλεις είναι συνάρτηση του πόσα χρήματα έχεις να δώσεις για να το πάρεις. Δεν νομίζω ότι η γοητεία μας περνάει σε τέτοια καταστήματα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν φυσικά.

Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
390
Πόντοι
20
Kαταλαβαίνω απόλυτα τι λες αλλά δεν συμφωνώ γιατί τα γούστα είναι αντικειμενικά.
Για εμένα πχ δεν σημαίνει ότι όποτε έχω κάβλες θέλω απαραίτητα και να γαμήσω. Το 80-90% των περιπτώσεων ναι, αλλά υπάρχουν και φορές που έχω όρεξη συγκεκριμένα μόνο για τσιμπούκι και άλλες που γουστάρω απλά να μου τον παίξει η άλλη και να τελείωσω έτσι.
Ακούω και το δικό σου σκεπτικό απλά στο τέλος της ημέρας ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις σε κοπέλες, υπηρεσίες κτλπ.

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
462
Πόντοι
21
Κριτικές ελεγκανς & κρίσταλ
Φένια. Ωραία μουνακι με όμορφο πρόσωπο πολύ συμμετοχική και δεκτική. Η πίπα της είναι εξαιρετική ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει τοπ επιλογή!

Ντάρια, ρώσικο άλογο (κρίμα που δεν μπορείς να το καβαλήσεις) αν την δεις έξω θα γυρίσεις κεφάλι καύλα με τα όλα της, το πλαστικό βυζί πιστεύω δεν χρειαζόταν. Πιπα καλή αλλά ελλειπείς συννενόηση αξίζει τα λεφτά της όμως και θα την προτιμώ συχνά!

Ελίνα. δεν δοκίμασα δεν ήταν πολύ στα γούστα μου αν και το πρόσωπο της είναι πολύ όμορφο το σώμα με χαλάει.

Κρίσταλ
Κασσάνδρα. Ψηλή ωραία γκόμενα τα έχουμε πει ξανά, μασάζ επαγγελματικό θα έλεγα σε σχέση με το μασάζ που παρέχουν τα μασατζιδικα αυτής της αγοράς, χρόνος όπως πρέπει δεν κλέβει και δεν κάνει αγγαρεία. Μια πολύ καλή επιλογή.
Μπέλλα. Την γνωρίζουμε όλοι εντυπωσιακή γκόμενα, αν βιάζεσαι και θες κάτι γρήγορο είναι τοπ και αν το φυσάς θα περάσεις καλά παίξιμο μεν μασάζ δεν ..
Ραφαέλα. Μικρό καυλιαρικο , κορμάρα, στα του μασαζ μέτρια πράγματα έχει μια αθωότητα όμως που είναι πολύ σέξυ επίσης δεν κλέβει χρόνο πολύ καλή επιλογή και εδώ .
Πέρσα. Καστανή γλυκό πρόσωπο καλό σώμα, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μασάζ μέτριο, όμως την ενδιαφέρει να περάσεις καλά και εδώ έχουμε τον χρόνο κανονικά. Θετικό πρόσημο.
Άρτεμις. Μουναρα, τα έχει όλα . Το μασάζ είναι αρκετά καλό και δεύτερο μέρος σούπερ, χρόνος λίγο λιγότερος από το κανονικό κάποιες φορές και κάποιες κανονικά. Είναι το στανταρακι πάντα περνάς καλά.
Ευη. Καινούργια προσθήκη ωραία γκόμενα γύρο στα 28 ψιλή με ποδαρες και μπουταρες. Μασάζ πολύ καλό φαίνεται να ξέρει τι κάνει , στο δεύτερο μέρος λίγο ντροπαλή και μαζεμένη αλλα έχει προοπτικές εξέλιξης. Και εδώ έχουμε θετικό πρόσημο.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.419
Πόντοι
6.817
Ολα στη ζωη ειναι ειναι διαπραγματεύσιμα αδερφε , ολα ειναι διεκδικισιμα. Σε ολα τα μαγαζια και οχι μονο !! Εγω προσωπικα διαλέγω μονος μου. Υπαρχει μια πρακτική που εφαρμόζω στους αλλους και τους βαζω ν αποφασίζουν αυτο που εγω θελω , ομορφα με επιχειρήματα οδηγεις τον αλλο να κανει αυτο που θελεις εσυ . Δεν θ αφησω ομως κανέναν να το κανει αυτο σε μενα !!
Αδερφέ εγώ θα έλεγα να μας πεις τι κάνεις επακριβώς αν θες να βοηθήσεις γιατί καλές οι θεωρίες μεν, η πράξη μετράει δε

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Αδερφέ εγώ θα έλεγα να μας πεις τι κάνεις επακριβώς αν θες να βοηθήσεις γιατί καλές οι θεωρίες μεν, η πράξη μετράει δε
Αδερφε μου , χρησιμοποιείς την ιδια τακτική μ αυτην που χρησιμοποιείς οταν φλερτάρεις μια γυναικα εξω .. χαλαρός , μ ενα δυο καλα λογια κανα εξτρα δεκάρικο μια δυο φορες ετσι για να κεράσεις ενα καφε και τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους . Τσιμπάς τηλεφωνακι της κοπέλας , παιζεις κατ ίδιαν μετα μπαλα η ξεκλειδώνεις την πιστα με τα μπονους .. τα κοριτσια γενικα ειναι καρχαρίες , αν μυρίσουν αιμα -χρήμα σεληνιαζονται . Και δε χρειαζεται να τα εχεις τα φράγκα , μπορεις να παρουσιάσεις οτι τα εχεις οτι εχεις δυο τρεις εταιρειες μπλα μπλα μπλα . Το ονειρο της καθε κοπέλας ειναι να βρει ενα νεο daddy , sugar daddy κλπ . Ολες οι γυναικες νομίζουν οτι θα πιάσουν τον παππα απ τ αρχιδια διπλα σ εναν φραγκατο. Παιξε μπαλα κανε τα δικα σου , περνα καλα .. η ζωη ειναι ωραια γεματη συναρπαστικές περιπέτειες και να τις μοιράζεσαι με φίλους πίνοντας ενα καλο bourbon .. θ ακριβύνουν κ αυτα γαμω τον πουστη τον τραμπ!! Να περνάτε καλα , ελπιζω να βοήθησα . Ημουν καλος στην έκθεση μικρος , γενικα με βοήθησε πολυ αυτο στη ζωη μου , χαχα

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Να εχετε τον πήχυ ψηλα παλουκαρια, καθε μερα να λετε στον εαυτο σας εγω αξίζω , αξίζω το καλυτερο μουνι , ειμαι μαγκας και θα βρω τροπο ν παρω αθτο που θελω . Αυτοπεποιθηση , η πιο πετυχημένη συνταγή . Ολες οι πορτες ανοιγουν , με το κατάλληλο κλειδι ..

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Φένια. Ωραία μουνακι με όμορφο πρόσωπο πολύ συμμετοχική και δεκτική. Η πίπα της είναι εξαιρετική ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει τοπ επιλογή!

Ντάρια, ρώσικο άλογο (κρίμα που δεν μπορείς να το καβαλήσεις) αν την δεις έξω θα γυρίσεις κεφάλι καύλα με τα όλα της, το πλαστικό βυζί πιστεύω δεν χρειαζόταν. Πιπα καλή αλλά ελλειπείς συννενόηση αξίζει τα λεφτά της όμως και θα την προτιμώ συχνά!

Ελίνα. δεν δοκίμασα δεν ήταν πολύ στα γούστα μου αν και το πρόσωπο της είναι πολύ όμορφο το σώμα με χαλάει.

Κρίσταλ
Κασσάνδρα. Ψηλή ωραία γκόμενα τα έχουμε πει ξανά, μασάζ επαγγελματικό θα έλεγα σε σχέση με το μασάζ που παρέχουν τα μασατζιδικα αυτής της αγοράς, χρόνος όπως πρέπει δεν κλέβει και δεν κάνει αγγαρεία. Μια πολύ καλή επιλογή.
Μπέλλα. Την γνωρίζουμε όλοι εντυπωσιακή γκόμενα, αν βιάζεσαι και θες κάτι γρήγορο είναι τοπ και αν το φυσάς θα περάσεις καλά παίξιμο μεν μασάζ δεν ..
Ραφαέλα. Μικρό καυλιαρικο , κορμάρα, στα του μασαζ μέτρια πράγματα έχει μια αθωότητα όμως που είναι πολύ σέξυ επίσης δεν κλέβει χρόνο πολύ καλή επιλογή και εδώ .
Πέρσα. Καστανή γλυκό πρόσωπο καλό σώμα, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μασάζ μέτριο, όμως την ενδιαφέρει να περάσεις καλά και εδώ έχουμε τον χρόνο κανονικά. Θετικό πρόσημο.
Άρτεμις. Μουναρα, τα έχει όλα . Το μασάζ είναι αρκετά καλό και δεύτερο μέρος σούπερ, χρόνος λίγο λιγότερος από το κανονικό κάποιες φορές και κάποιες κανονικά. Είναι το στανταρακι πάντα περνάς καλά.
Ευη. Καινούργια προσθήκη ωραία γκόμενα γύρο στα 28 ψιλή με ποδαρες και μπουταρες. Μασάζ πολύ καλό φαίνεται να ξέρει τι κάνει , στο δεύτερο μέρος λίγο ντροπαλή και μαζεμένη αλλα έχει προοπτικές εξέλιξης. Και εδώ έχουμε θετικό

Κρίσταλ
Ευη. Καινούργια προσθήκη ωραία γκόμενα γύρο στα 28 ψιλή με ποδαρες και μπουταρες. Μασάζ πολύ καλό φαίνεται να ξέρει τι κάνει , στο δεύτερο μέρος λίγο ντροπαλή και μαζεμένη αλλα έχει προοπτικές εξέλιξης. Και εδώ έχουμε θετικό πρόσημο.
Παντως στο Κρίσταλ έχουν γίνει δημόσιο το κανουν μασαζ από αγκάρια!!!!

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81

Η Νταρια μονο σε μενα δεν αρεσε? την ειδα με την ρομπα βεβαια και το προσωπο της δεν μου αρεσε... γουστα ειναι αυτα θα μου πεις.
Η Ελινα πως ηταν? γεματουλα και δεν σου αρεσε?

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
462
Πόντοι
21
Η Νταρια μονο σε μενα δεν αρεσε? την ειδα με την ρομπα βεβαια και το προσωπο της δεν μου αρεσε... γουστα ειναι αυτα θα μου πεις.
Η Ελινα πως ηταν? γεματουλα και δεν σου αρεσε?
Ήταν λίγο μπαμπατσικο παραπάνω η αλήθεια είναι. Το πρόσωπο 10ρι όμως .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.292
Πόντοι
3.786
Ήταν λίγο μπαμπατσικο παραπάνω η αλήθεια είναι. Το πρόσωπο 10ρι όμως .
Χωρίς να το θες αδερφέ δημιουργείς πολύ υψηλές προσδοκίες.Επειδή θα πάνε συναγωνιστές και θα περιμένουν να δουν επίπεδο προσώπου Σκλεναρίκοβα.Ναι,έχει πολύ όμορφο πρόσωπο,με μοναδικό μείον το ότι έχει πολύ έντονο βάψιμο.Σώματα έχουμε δει και χειρότερα,δεν είναι κατηγορίας χοντρών.Κάπου ανάμεσα σε juicy και χοντρό,δηλαδή τσουπωτή.Έχει και βυζάρες και είναι πιπίνι ηλικιακά.

Εξαιρετική πάντως η παραπάνω εκτεταμένη κριτική σου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom