Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.225
Πόντοι
1.056
..........Χαιρετω το ακατανομαστο νημα Λοιπον οπωs σαs ειχα υποσχεθει περασμα απο το καλυτερο ιδρυμα τηs ποληs ΚΡΥΣΤΑΛ ανανεομενο πλεον στον καινουριο χωρο Γιαννιτσων 25-- 2οs .....Θερμο καλοσορισμα απο την ιδια την Αρτεμιs kαι παρουσεs ηταν στην RECEPTION η Γνωστη Aγνωστη Aφεντικινα Julia ......H Μπελα Πρωτη και καλυτερη στο σαλονι Sexy τσουποτη γυναικαρα ομορφη οπωs παντα ηταν η Ιριδα με ενα πολυ σεχυ φορεμα .....KAI 2 αδιαφορεs kαν που δεν συγκρατισα ονοματα ,Στο διαταυτα περασμα στο δωματιο με θεα ......εκανα ντουζακι οπωs παντα Καθαροs χωροs kαινουρια ολα ηταν τελοια με την καταλληλη ατμοσφαιρα εσκασε μυτη το μωρο Αρτεμιs.... πεσανε κατι ομορφα προκαταρτικα αρχεισε το μασαζακι με μπολικο λαδακι ....αυτο κρατησε περιπου 20-25 λεπτα με μπολικα περασματα απο την επιμαχη πισω περιοχη ...εχει η ρουφιανα τον τροπο να με γκαβλωνει οπωs αυτη ξερει στην συνεχεια δευτρο μεροs αφου με γυρισε ανασκελα ηρθε καβαλα απο πανω εντελωs γυμνη χωριs κυλωτακι και μου χαρισε απλοχειρα δια χειροs ολα τα "καλη τηs" προs απολαυση καλαρ@ -βιζαρεs μουναρ@ ολα , μετα γυρισε ακολουθησε η γνωστη ταχτικη χειρομαλαξη με μπολικα φτυσιματα σχεδον εξ'επαφηs με αποτελεσμα να γινει αποθεση και την παρουν τα φλοκια στο στηθοs τηs kαι στο προσωπο .....χαχα ακολουθησαν γελακια με πολυ καλη διαθεση.......το παραβολο 50+20$ συνολικα το εργο κρατησε περιπου 45 λεπτα ομωs περασα ομορφα και επεται συνεχεια .Αυτα τα ολιγα και γεια χαρα στο νημα .
εδωσες +20 για να βγαλει εσωρουχο;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.129
Πόντοι
1.056
εδωσες +20 για να βγαλει εσωρουχο;
Απ' οτι αφήνει να εννοηθεί (έτσι όπως το καταλαβαίνω) έπεσε σπατουλάρισμα στις τρυπούλες της και πιθανόν και κανένα δάχτυλο. Οπότε εκεί πήγε το εικοσάρικο. Τύπε διαφώτισε μας.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
286
Πόντοι
21
Πέρασμα στο καινούργιο Κρίσταλ μέσα στην εβδομάδα. Κλεισμένο με Άρτεμις αφου σε λίγο θα χρειαστούμε αίτηση στην περιφέρεια για την βρούμε ελεύθερη. Παρούσες ήταν Κασσάνδρα και Μπέλλα και 2 άλλες χάλια μαύρα γλάστρες, γενικα η Άρτεμις η Κασσάνδρα η Μπέλλα και η Ραφαέλα είναι οι καύλες του Κρίσταλ . Πέρασμα στο διαταυτα μασαζακι ωραίο με σωστή πίεση ένα μισάωρο μετά γύρισμα, ανεβαίνει στο πλάι του μασαζοκρεβατου για να σε πνίξει με τις βυζάρες πολύ απολαυστικό μετά πιάνει το πούτσο έχοντας θέα την κωλαρα της χύσιμο στα βυζιά της αφού δεν άντεξα και πολύ μετά λίγο μασαζακι στα πόδια και έπειτα για ντους. 50€ +ένα μπουρμπουρι από εμένα γιατί ήταν φοβερή. Επόμενη καταδρομή σίγουρα με Ραφαέλα .

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
286
Πόντοι
21
..........Χαιρετω το ακατανομαστο νημα Λοιπον οπωs σαs ειχα υποσχεθει περασμα απο το καλυτερο ιδρυμα τηs ποληs ΚΡΥΣΤΑΛ ανανεομενο πλεον στον καινουριο χωρο Γιαννιτσων 25-- 2οs .....Θερμο καλοσορισμα απο την ιδια την Αρτεμιs kαι παρουσεs ηταν στην RECEPTION η Γνωστη Aγνωστη Aφεντικινα Julia ......H Μπελα Πρωτη και καλυτερη στο σαλονι Sexy τσουποτη γυναικαρα ομορφη οπωs παντα ηταν η Ιριδα με ενα πολυ σεχυ φορεμα .....KAI 2 αδιαφορεs kαν που δεν συγκρατισα ονοματα ,Στο διαταυτα περασμα στο δωματιο με θεα ......εκανα ντουζακι οπωs παντα Καθαροs χωροs kαινουρια ολα ηταν τελοια με την καταλληλη ατμοσφαιρα εσκασε μυτη το μωρο Αρτεμιs.... πεσανε κατι ομορφα προκαταρτικα αρχεισε το μασαζακι με μπολικο λαδακι ....αυτο κρατησε περιπου 20-25 λεπτα με μπολικα περασματα απο την επιμαχη πισω περιοχη ...εχει η ρουφιανα τον τροπο να με γκαβλωνει οπωs αυτη ξερει στην συνεχεια δευτρο μεροs αφου με γυρισε ανασκελα ηρθε καβαλα απο πανω εντελωs γυμνη χωριs κυλωτακι και μου χαρισε απλοχειρα δια χειροs ολα τα "καλη τηs" προs απολαυση καλαρ@ -βιζαρεs μουναρ@ ολα , μετα γυρισε ακολουθησε η γνωστη ταχτικη χειρομαλαξη με μπολικα φτυσιματα σχεδον εξ'επαφηs με αποτελεσμα να γινει αποθεση και την παρουν τα φλοκια στο στηθοs τηs kαι στο προσωπο .....χαχα ακολουθησαν γελακια με πολυ καλη διαθεση.......το παραβολο 50+20$ συνολικα το εργο κρατησε περιπου 45 λεπτα ομωs περασα ομορφα και επεται συνεχεια .Αυτα τα ολιγα και γεια χαρα στο νημα .
Σου έφτυσε το πούτσο η Άρτεμις; Εντύπωση μου κάνει εγώ που το ζητάω μου είπε ότι σιχαίνεται να το φτύνει και να φτύνει γενικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom