Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
86
Εγώ πάντως δε ζήτησα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Δημόσια δήλωσα ότι είχα χάσει το τηλέφωνο της Μαρίας μου έστειλαν πέντε άνθρωποι το τηλέφωνο της και ο συγκεκριμένος μου έστειλε το μήνυμα που δημοσιοποίησα χωρίς να φαίνεται το όνομα του φυσικά. Έπισης θεωρώ ότι να κάνουμε κονέ ειδικά σε μαγαζιά πριβέ σε αγνώστους άσχετα αν έχουμε εδώ μέσα επικοινωνία συχνή δεν είναι ό,τι πιο σωστό

Με πολλούς γνωριζόμαστε δια ζώσης και όλα με βάση τον σεβασμό γίνονται εύκολα σε αυτήν την περίπτωση.
Μαζί σου αδελφέ, δε σου καταλογίζω κάτι μεμπτό, πολλοί κατά καιρούς έχουμε χάσει κάποιο τηλ.νουμερο. Να προσθέσω ότι παρόλο που είχα γνωρίσει πολύ ενεργό και παλιό εδώ μέσα μελος από κοντά και με συναναστροφες εκτως ( μέχρι και επαγγελματικής συνεργασίας) του φόρουμ αποδείχθηκε τελικά η λάθος κρίση μου που παρολίγο να μου κοστίσει "μαύρισμα μου" σε πριβέ μαγαζί. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί δε ξέρεις πως ξημερώνει στον καθένα.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
86
Και για να απομυθποιησουμε λίγο τα πριβέ μαγαζιά, πρώην λαδοκορη από ανατολικά εργάζεται σε νόμιμο σπιτάκι στη μπουρδελοπεριοχη Φιξ. Την είδα δε με γνώρισε αλλά εγώ μια χαρά τη θυμήθηκα. Μη τρελενεσται με τα πριβέ.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.940
Πόντοι
736
Και για να απομυθποιησουμε λίγο τα πριβέ μαγαζιά, πρώην λαδοκορη από ανατολικά εργάζεται σε νόμιμο σπιτάκι στη μπουρδελοπεριοχη Φιξ. Την είδα δε με γνώρισε αλλά εγώ μια χαρά τη θυμήθηκα. Μη τρελενεσται με τα πριβέ.
Φίλε υπάρχουν prive και πριβέ. Κάποιοι κρατάνε κλειστά τα μαγαζιά τους σε νέους πελάτες κάποιοι όχι.
Δυστυχώς όμως ακόμα και σε αυτά τα μαγαζιά το επίπεδο δεν είναι αυτό που θα έπρεπε για την πόλη μας.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.428
Πόντοι
206
Πρώην λαδοκόρη και από ανατολικά μάλιστα....?? Μας βάζεις δύσκολα αρχηγέ....

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
43
Πόντοι
0
Από άποψη εμπειριών έχω πάει Βίκυ στο παρελθόν, αργά και αισθησιακά όπως έχουν πει και άλλοι, γενικά decent εμπειρία. Αν έχει βελτιωθεί και η εμφάνιση νομίζω αξίζει για τα δεδομένα της πόλης. Υπάρχει κάτι αξιόλογο αυτές τις μέρες για μασάζ μιας και το κρυσταλ είναι κλειστό ?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Ζωή!:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom