Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
υπαρχει κανας συντεκνος να ξηγηθει για προσβαση σε Μαριαννα?ας στειλει pm

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.587
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα καινούργιο μέλος εδώ. Εχω πάει μερικές φορές στην Βάνα και θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο υπάρχει εδώ στα δυτικά. Ευχαριστω όποιον ασχοληθεί.
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.291
Πόντοι
456
Πολλα ζητας εσυ πονηρε
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.587
Πόντοι
3.786

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
955
Πόντοι
1.060
Καλησπέρα. Επίσκεψη στην KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε πιο πίσω ότι είναι για soft καταστάσεις.
Όταν έφτασα κ την αντίκρυσμα δεν με είπε κ πολλά άλλα γυμνή είναι ωραίο καυλάκι με φτιαχτό βυζι, ευαίσθητο στις ρωγες αλλά αφήνει χούφτωμα.
Προηγήθηκε ένα μασαζακι, πολυ απαλό με λάδι.
Γύρισα κ άρχισε να επεξεργαζεται το πουτσο μου κ έφερε την άνοδο.
Πιπα έπαιρνε μόνο το κεφάλι, αργά κ αισθησιακά με ωραίο ρυθμο,ενω εγώ χαιδευα το κορμί της.
Σεξ κλασσικά σε 3 στάσεις με καλή συμμετοχή και το τέλος ήρθε στις βυζαρες της.
Έκανα μπανάκι, είπαμε 2 κουβέντες κ την αποχαιρέτησα.
70€ το κοστος
Θα ξαναπροτιμηθει στο μέλλον γιατί με ενθουσίασε το κορμάκι της.

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
220
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Επίσκεψη στην KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε πιο πίσω ότι είναι για soft καταστάσεις.
Όταν έφτασα κ την αντίκρυσμα δεν με είπε κ πολλά άλλα γυμνή είναι ωραίο καυλάκι με φτιαχτό βυζι, ευαίσθητο στις ρωγες αλλά αφήνει χούφτωμα.
Προηγήθηκε ένα μασαζακι, πολυ απαλό με λάδι.
Γύρισα κ άρχισε να επεξεργαζεται το πουτσο μου κ έφερε την άνοδο.
Πιπα έπαιρνε μόνο το κεφάλι, αργά κ αισθησιακά με ωραίο ρυθμο,ενω εγώ χαιδευα το κορμί της.
Σεξ κλασσικά σε 3 στάσεις με καλή συμμετοχή και το τέλος ήρθε στις βυζαρες της.
Έκανα μπανάκι, είπαμε 2 κουβέντες κ την αποχαιρέτησα.
70€ το κοστος
Θα ξαναπροτιμηθει στο μέλλον γιατί με ενθουσίασε το κορμάκι της.
Σε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο;;

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
137
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο elegance προχθές μιας και οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο.... στο για εμένα καλύτερο μαγαζί της Θεσσαλονίκης από άποψη μασάζ καθαριότητα και παροχές... προτιμήθηκε για πολλοστή φορά ξανά η Ντάρια μιας και επέστρεψε στην πόλη μας ξανά....η κοπέλα κορμάρα απίστευτο στήθος και το κυριότερο βλέμμα που στον σηκώνει μόνο μου σε κοιτάει....η πίπα καταπληκτική το γουστάρει όταν το γλύφει.... Ντάρια να είσαι καλά κούκλα μου θα τα ξαναπούμε σύντομα...

phantomas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Εσύ που πας τέσσερα χρόνια πες μας κάτι ρε φίλε. Πως σου φάνηκε που τα ίδια λεφτά που έδινες για 1 h τα δίνεις για 45 λεπτά;

Και μη μου πεις ότι τα τέσσερα χρόνια είναι 45 λεπτά. Γιατί εγώ πρωτοπήγα τέλος 17 και δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί.
Τι μου θύμησες με την μια ώρα.ηταν το 2011-2012 στην Πυλαία μια κοπελα(όνομα δεν θυμάμαι)που όταν έμπαινες στο δωμάτιο έβαζε ένα cd του Ραμαζοτη και κρατούσε ακριβώς μια ώρα……

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
625
Πόντοι
81
Περιοχή ; Οχι ακριβώς αλλά ανατολικά, δυτικά ; Να ξέρουμε αν μας κάνει μην κάνουμε ταξίδι . Εχω στείλει στο site και περιμένω ακόμα απάντηση δυστυχώς
Ανατολικά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.833
Πόντοι
2.356
Περιοχή ; Οχι ακριβώς αλλά ανατολικά, δυτικά ; Να ξέρουμε αν μας κάνει μην κάνουμε ταξίδι . Εχω στείλει στο site και περιμένω ακόμα απάντηση δυστυχώς
Ολόκληρο ταξίδι σε μία πόλη 5 χιλιόμετρων το ακούσαμε κ αυτό
Κ με μετρό παρακαλώ

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.982
Πόντοι
2.046

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.982
Πόντοι
2.046
Τι μου θύμησες με την μια ώρα.ηταν το 2011-2012 στην Πυλαία μια κοπελα(όνομα δεν θυμάμαι)που όταν έμπαινες στο δωμάτιο έβαζε ένα cd του Ραμαζοτη και κρατούσε ακριβώς μια ώρα……
Αυτό μύστη μου;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
363
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Ας κάνω μια σύνοψη Ιανουαρίου τώρα που βρήκα χρόνο.

Πέρασμα με Κασσανδρα από Κρυσταλ. Η αλήθεια είναι δεν την ήξερα φυσιογνωμικά καθόλου. Σε πρώτη εντύπωση απογοητεύτηκα. Πέρασμα στο δωμάτιο και γδύθηκε απευθείας. Μασάζ από τα καλύτερα. Καθόλου χάδι. Σοσιαλ καλό. Πέρασμα και αντίκρισμα μηδαμινό στήθος,μεγάλη περιφέρεια. Η αλήθεια είναι στο τέλος ήταν καλό μεν αλλά δεν.

Πέρασμα με Ίριδα από Κρυσταλ Αν και την θεωρούσα μια από τις καλές θεωρώ ότι η πολύ φήμη που έχει αποκτήσει εχει καβαλήσει το καλάμι. Σοσιαλ πολύ καλό. Μασάζ κλασσικά βάζει δύναμη. Δεύτερο μέρος καυλωτικο με πολλά φτυσίματα λες και σε έκανε μπάνιο στον πουτσο. Τελείωμα στο στήθος της. Νομίζω ότι πρέπει να κάτσει λίγο στην άκρη όπως και άλλες εκεί μέσα.

Πέρασμα με Ραφαέλα από Κρυσταλ. Καλό σοσιαλ. Κορίτσι διπλανής πόρτας. Έμεινε με εσώρουχο εξαρχής. Μασάζ καλούτσικο. Δευτερο μέρος πολλά βογκητά χωρίς ουσία. Σοσιαλ καλό. Τελείωμα στο στήθος.

Πέρασμα με Ίριδα. Πέρασμα στο πρόγραμμα body to body με στοματικό. Δεν ξέρω αν και δεύτερη φορά αυτού του είδους μασάζ θεωρώ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Προτιμώ το μυοχαλαρωτικο και μετά ας έρθει το τελείωμα. Καλό μασάζ αν και κάποιες στιγμές ένιωθα ότι δεν παίρνω ανάσα. Τελείωμα με στοματικό πολύ καλό. Δυο τελειώματα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι ακόμα σε μασάζ με εκτόνωση πέρα από τα λαδομαγαζα. Κάτι σε κατά οίκον πιο πολύ για την αλλαγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom