Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
υπαρχει κανας συντεκνος να ξηγηθει για προσβαση σε Μαριαννα?ας στειλει pm
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείςΚαλησπέρα καινούργιο μέλος εδώ. Εχω πάει μερικές φορές στην Βάνα και θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο υπάρχει εδώ στα δυτικά. Ευχαριστω όποιον ασχοληθεί.
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς
Ναι,όντως,χαχαχα!Θα έπρεπε να δίνουμε κατευθείαν πληροφορίες και σε όσους δεν έχουν προσφέρει τίποτα,ενώ έχουν κάποιες εμπειρίεςΠολλα ζητας εσυ πονηρε
Σε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο;;Καλησπέρα. Επίσκεψη στην KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε πιο πίσω ότι είναι για soft καταστάσεις.
Όταν έφτασα κ την αντίκρυσμα δεν με είπε κ πολλά άλλα γυμνή είναι ωραίο καυλάκι με φτιαχτό βυζι, ευαίσθητο στις ρωγες αλλά αφήνει χούφτωμα.
Προηγήθηκε ένα μασαζακι, πολυ απαλό με λάδι.
Γύρισα κ άρχισε να επεξεργαζεται το πουτσο μου κ έφερε την άνοδο.
Πιπα έπαιρνε μόνο το κεφάλι, αργά κ αισθησιακά με ωραίο ρυθμο,ενω εγώ χαιδευα το κορμί της.
Σεξ κλασσικά σε 3 στάσεις με καλή συμμετοχή και το τέλος ήρθε στις βυζαρες της.
Έκανα μπανάκι, είπαμε 2 κουβέντες κ την αποχαιρέτησα.
70€ το κοστος
Θα ξαναπροτιμηθει στο μέλλον γιατί με ενθουσίασε το κορμάκι της.
Δικο τηςΣε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο;;
Από υγεινή πως ήταν;;;Δικο της
εκανε μπανιο πριν κ μετα κ ηταν πεντακαθαρηΑπό υγεινή πως ήταν;;;
Όταν λέει τσιμπούκι(λογικά ακαπωτο) άσε την υγιεινή του χώρου να πάει περίπατο αδερφέΑπό υγεινή πως ήταν;;;