Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (12 μέλη και 34 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.325
Πόντοι
736
Παιδιά καλησπέρα σας..Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε για εβελιν και σισσι από Golden spa...αξίζουν???
Θα σου πούμε , αν μας πεις για τις άλλες που έχει τις παλιές.
Πηγες ασφαλώς....

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.324
Πόντοι
361
Έχει αδυνατίσει αρκετά είχε παραπάνω κιλά, βέβαια δεν ξέρω αν αδυνάτισε και περισσότερο που θεωρώ ότι δεν χρειάζεται…. Ψηλή ξανθιά με Φυσικό στήθος, ομορφούλα, με αρκετά tattoo !
Πλαστικό ειναι

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
264
Πόντοι
20

gonidis2007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επηρεασμένος από πρόσφατες κριτικές, πέρασμα από Golden Spa (παλιό aqua). Ραντεβού με Χρύσα. Κανονικό- μέτριο ύψος. Ωραίο πρόσωπο, λίγο άγριο θα έλεγα λόγω piercing στα χείλη. Ωραίος κωλος πάρα τα λίγα σημάδια κυτταρίτιδας, τα οποία ούτε καν τα αισθάνεσαι στην αφή. Αρκετά ωραιο στήθος, δυάρι θα έλεγα. Ηλικιακά την έκανα για 25-26. Από ότι κατάλαβα στο εν λόγω ίδρυμα η κάθε κοπέλα έχει περίπου και τα δικά της προγράμματα. Η συγκεκριμένη άρχιζε από το 50, κλασσική εκτόνωση χωρίς να βγάζει ρούχα και από ότι κατάλαβα χωρίς και πολλά πολλά, 70 εκτόνωση συν αφαίρεση ρούχων συν γενικού τύπου αγγιγματα (χούφτωμα κωλο/στήθος, φιλιά/γλύψιμο στο στήθος κλπ) και μετά 100 καλαμακι με CIM . Σαν έξτρα παρέχονται και μπάνιο μαζί με ελεύθερα (μάλλον αγγιγματα) και φραπες ποδαράτος και μασάζ ποδαράτο , στα +30 η κάθε επιλογή. Αρκετά καλό μασάζ αλλά με σοβαρή έλλειψη χρόνου ( πρέπει να με γύρισε στα 15-20 λεπτά) . Και τώρα στο δια ταύτα. Δεύτερο κομμάτι αμήχανο. Γύρισμα χωρίς καμία προθέρμανση και με παντελή έλλειψη σοσιαλ εν ώρα του μασάζ δηλαδή ούτε τα βασικά, όνομα/ με τι ασχολείσαι κλπ. Αφαίρεση πάνω μπλούζας και κατέβασμα φόρμας αλλά το εσώρουχο έμεινε (πρόγραμμα 70€). Άρχισε ψιλό αισθησιακά αλλά κι εκεί έμειναεμπειρία, δεδομένου και του κόστους και ότι η κοπέλα είναι και αρκετά ωραία και δεν δίνει την εντύπωση ότι είναι αρχάρια. Είχα καιρό να επισκεφτώ το κατάστημα και από ότι φαίνεται θα κάνω καιρό να το επαναλάβωΚαλησπερααασσφασφαδ

Θα σου πούμε , αν μας πεις για τις άλλες που έχει τις παλιές.
Πηγες ασφαλώς....
ναι ναι φυσικα...εχω παει 2 φορες στο golden και αλλεσ 2 στο Elegance...
Golden me χρυσα πληρης προγραμμα στα 100 χωρις σεξ και με ναταλια επισης στα 100 με στοματικο....
Elegance 2 φορες με Φενια πληρης 70 ευρώ....για πες μου τωρα για εβελιν η σισσι αν ξερεις...αν θελεις στειλε μου και μηνυμα..

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.828
Πόντοι
2.046

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.325
Πόντοι
736
ναι ναι φυσικα...εχω παει 2 φορες στο golden και αλλεσ 2 στο Elegance...
Golden me χρυσα πληρης προγραμμα στα 100 χωρις σεξ και με ναταλια επισης στα 100 με στοματικο....
Elegance 2 φορες με Φενια πληρης 70 ευρώ....για πες μου τωρα για εβελιν η σισσι αν ξερεις...αν θελεις στειλε μου και μηνυμα..
Έχεις πάει λοιπόν πολλές φορές σε διάφορες μασαζερι και ενημέρωση μηδενική.
Έχεις όμως την απαίτηση της πληροφορίας από τα άλλα κορόιδα που πηγαίνουνε, πληρώνουνε, ενίοτε τρώνε φολες και ενημερώνουνε για τα τα alert του χώρου.
Μήπως τώρα που το αναλυσα , έγινε αντιληπτό γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν απαντησεις;

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.239
Πόντοι
456
Έχεις πάει λοιπόν πολλές φορές σε διάφορες μασαζερι και ενημέρωση μηδενική.
Έχεις όμως την απαίτηση της πληροφορίας από τα άλλα κορόιδα που πηγαίνουνε, πληρώνουνε, ενίοτε τρώνε φολες και ενημερώνουνε για τα τα alert του χώρου.
Μήπως τώρα που το αναλυσα , έγινε αντιληπτό γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν απαντησεις;
Απο το 2012 με 3 μηνυματα ειναι ο κηφηνας ....και ασχολεισαι ακομη ; Τζαμπα κοπο και φαια ουσια σπαταλας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom