Σε ευχαριστώ αγορίναΜόνο με ραντεβού, τουλάχιστον ένα δίωρο πριν παίρνεις για να βρεις κενό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)
Το πολυ πολυ να σε πει βγαλε την πετσετα και να κοιταει απλα... Δυσκολα να κανει κατι..Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Oσο της τιν έπιασες στο δημοτικό άλλο τόσο και τώρα.....πεταμένα χρήματα μακρυά....Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
αυτη ειναι..!Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...
Μέτρια γλυκιά φατσούλα, κοπέλα της διπλανής πόρτας, αματουρι με καλές κριτικές αποτι έχω δει ως τωρα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.741
- Πόντοι
- 2.356
Καλά είναι εκεί π είναι συμφωνώΜην αρχίζετε πάλι με το μπαζο την στεφανια θα σηκωθώ να φύγω
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.738
- Πόντοι
- 736
Για μένα από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από μασάζ στην Θεσσαλονίκη! Έχει φύγει οριστικά από το χώρο. Έχει παντρευτεί έναν γιατρό. Δεν έκανε σεξ. Είχα την χαρά και την τιμή να ολοκληρώσω μαζί της επειδή το γούσταρε Αλλά μέχρι να γίνει αυτό δύο φορές μπήκε δήθεν καταλάθος ο Νικόλας στο δωμάτιο. Με το νου του τα είχανε τότε. Την τρίτη φορά που πέρασα μαζί της και αφού του είχα πει από πριν ότι κάνει μαλακία Κατάφερα για μία και μοναδική φορά να ολοκληρώσω μαζί της. Δεκέμβριος 2014Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Πολύ ωραία αριστοκρατική γυναίκα.
Και είχα και ακόμα μία παρόμοια εμπειρία με μαλάκα ιδιοκτήτη μαγαζιού που τα είχε με εργαζόμενη
2003 στον Κυριακίδη στην αναλήψεως. Τότε είχε μόνο μαλακία ο συγκεκριμένος. Δούλευε η Μαρία η νοσηλεύτρια που μετά σε άλλο μαγαζί έκανε και φουλ
Και ήταν γκόμενα του αλλά ο τύπος ζήλευε και μια φορά μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που κάναμε σεξ στη μούγγα
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.738
- Πόντοι
- 736
Σε λίγο που θα ανέβει πάνω για την αρπαχτή της θα βάλει εδώ μία φωτογραφία από το μπαλκόνι και 42 σαλιάρηδες θα γράψουν ύμνουςΜην αρχίζετε πάλι με το μπαζο την στεφανια θα σηκωθώ να φύγω
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.960
- Πόντοι
- 456
ΚακολντίδεςΓια μένα από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από μασάζ στην Θεσσαλονίκη! Έχει φύγει οριστικά από το χώρο. Έχει παντρευτεί έναν γιατρό. Δεν έκανε σεξ. Είχα την χαρά και την τιμή να ολοκληρώσω μαζί της επειδή το γούσταρε Αλλά μέχρι να γίνει αυτό δύο φορές μπήκε δήθεν καταλάθος ο Νικόλας στο δωμάτιο. Με το νου του τα είχανε τότε. Την τρίτη φορά που πέρασα μαζί της και αφού του είχα πει από πριν ότι κάνει μαλακία Κατάφερα για μία και μοναδική φορά να ολοκληρώσω μαζί της. Δεκέμβριος 2014
Πολύ ωραία αριστοκρατική γυναίκα.
Και είχα και ακόμα μία παρόμοια εμπειρία με μαλάκα ιδιοκτήτη μαγαζιού που τα είχε με εργαζόμενη
2003 στον Κυριακίδη στην αναλήψεως. Τότε είχε μόνο μαλακία ο συγκεκριμένος. Δούλευε η Μαρία η νοσηλεύτρια που μετά σε άλλο μαγαζί έκανε και φουλ
Και ήταν γκόμενα του αλλά ο τύπος ζήλευε και μια φορά μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που κάναμε σεξ στη μούγγα
?️Lysergic?️
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 802
- Πόντοι
- 81
καλημερα στο νημα γνωριζει καποιοσ να μασ πει αν το Κρυσταλ μετακομισε στο καινουριο ???
Συνημμένα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
η τιμές στην βανα είναι 50 με εκτόνωση στα 45 λεπτά τα +10 που έγραψε κάποιος είναι για μια ώρα
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.738
- Πόντοι
- 736
Και να ξέρετε ότι το ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το θυροτηλέφωνοη τιμές στην βανα είναι 50 με εκτόνωση στα 45 λεπτά τα +10 που έγραψε κάποιος είναι για μια ώρα
Πήγα προχθές στην Βάσια και μου έκανε θετική εντύπωση ότι η 1 ώρα ξεκίνησε αφού έκανα ντουζ από τη στιγμή που ήρθε η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο. Όπως έχω ξαναγράψει στην Αθήνα σε όλα τα μαγαζιά αυτός είναι ο κανόνας. 1 ώρα γεμάτη στο δωμάτιο
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.960
- Πόντοι
- 456
Μα αυτό είναι το δίκαιο, γιατί αυτό διαφημίζουν. Εκτός αν θέλουν ο άλλος να ξαπλώνει από την δουλειά ή την τσάρκα ιδρωμένος.Και να ξέρετε ότι το ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το θυροτηλέφωνο
Πήγα προχθές στην Βάσια και μου έκανε θετική εντύπωση ότι η 1 ώρα ξεκίνησε αφού έκανα ντουζ από τη στιγμή που ήρθε η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο. Όπως έχω ξαναγράψει στην Αθήνα σε όλα τα μαγαζιά αυτός είναι ο κανόνας. 1 ώρα γεμάτη στο δωμάτιο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.741
- Πόντοι
- 2.356
Βάσια η βάναΚαι να ξέρετε ότι το ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το θυροτηλέφωνο