Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Neosgipas22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
Παίδες καλησπέρα. Να κάνω κάποιες αρχαριες ερωτήσεις καθώς αν και συχνός πελάτης του γνωστού εσκορτ γραφείου της πόλης δεν έχω ποτέ σε μασατζιδικα.

1)η φάση ποια είναι ξαπλώνεις και σου κάνει λίγο μασάζ και μετά στον παίζει η κάνει πιπα? Ανάλογα και τι πακέτο διαλέγεις εννοώ? Για σεξ δεν?
2)οι τιμές είναι ανάλογες εσκορτ? Δηλ 150 η ώρα κατά μέσο όρο
3)τα κορίτσια που τα βλέπουμε? Έχουν σαιτ όπως τα εσκορτ άδικα? Η είναι φάση πάω εκεί και οποία επιλέξω. Θέλω να πω μην πάω και συναντήσω βάρδια κάποια χοντρή
4)έχει και έξτρα? Δηλ ελεύθερα φιλιά κτλ που κάνουν οι εσκορτ (η τεσπα που λένε ότι κάνουν στον τιμοκατάλογο).

5)το επίπεδο είναι καλό ή μιλάμε για πιο καλτ μιλφ φάσεις με πολλά χιλιόμετρα
6)μπορείτε να μου προτείνεται και δύο τρία πιο πριμιουμ πως να τα πω λίγο πιο καθαρά με πιο καλά κορίτσια πιο καλή φήμη ξέρετε τι εννοώ
7)και τέλος πρέπει να κλείσω ραντεβού ή πάω έτσι

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.781
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα. Να κάνω κάποιες αρχαριες ερωτήσεις καθώς αν και συχνός πελάτης του γνωστού εσκορτ γραφείου της πόλης δεν έχω ποτέ σε μασατζιδικα.

1)η φάση ποια είναι ξαπλώνεις και σου κάνει λίγο μασάζ και μετά στον παίζει η κάνει πιπα? Ανάλογα και τι πακέτο διαλέγεις εννοώ? Για σεξ δεν?
3)τα κορίτσια που τα βλέπουμε? Έχουν σαιτ όπως τα εσκορτ άδικα? Η είναι φάση πάω εκεί και οποία επιλέξω. Θέλω να πω μην πάω και συναντήσω βάρδια κάποια χοντρή
4)έχει και έξτρα? Δηλ ελεύθερα φιλιά κτλ που κάνουν οι εσκορτ (η τεσπα που λένε ότι κάνουν στον τιμοκατάλογο).

6)μπορείτε να μου προτείνεται και δύο τρία πιο πριμιουμ πως να τα πω λίγο πιο καθαρά με πιο καλά κορίτσια πιο καλή φήμη ξέρετε τι εννοώ
Λαθος νημα αδερφε

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
584
Πόντοι
81
Golden Spa (παλιό aqua) πριν μερες Δοκίμασα την Εβελίνα ηλικία γύρω στα 24 με 25 στο πρώτο μέρος πολύ καλό και χαλαρό μασάζ στο δεύτερο μέρος τιμήθηκε με φραπέ 50 € πολύ καλή και χαλαρή στα social τίποτα δε μιλάει δε λαλάει …. Είχε και πρόγραμμα + 50 με γλείψιμο στο μουν@κι τις!!!! Και +30 βαθύ λαρύγγι… βιζακι 2αρι στητό και πολύ γκαυλοτικο… την επόμενη φορά θα την πάω για τζακούζι μαζι τις!!! Ιδανική για τα δικά μου γουστα
Πώς κλείνουμε ραντεβού ;

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
210
Πόντοι
21

Συνημμένα

• IMG_1143.jpeg
    IMG_1143.jpeg
    393,8 KB · Εμφανίσεις: 11

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.370
Πόντοι
206

1) Και δεν και μη δεν.....
2) Ε άμα είναι έτσι συμφέρει..... να γίνω μασατζού εννοώ.......
3) Δεν έχουν άδικα σάιτ, με την αξία τους τα κερδίζουν......
4) Βέεεεβαια!!! Τεσπα όμως δεν κάνουν, αυτό το ξέρω σίγουρα.....

5) Καλό είναι.....
6) Βεβαίως! Πρίμιουμ και ξερό ψωμί!
7) Και έτσι και αλλιώς.....
:respect:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
889
Πόντοι
4.535
Golden Spa (παλιό aqua) πριν μερες Δοκίμασα την Εβελίνα ηλικία γύρω στα 24 με 25 στο πρώτο μέρος πολύ καλό και χαλαρό μασάζ στο δεύτερο μέρος τιμήθηκε με φραπέ 50 € πολύ καλή και χαλαρή στα social τίποτα δε μιλάει δε λαλάει …. Είχε και πρόγραμμα + 50 με γλείψιμο στο μουν@κι τις!!!! Και +30 βαθύ λαρύγγι… βιζακι 2αρι στητό και πολύ γκαυλοτικο… την επόμενη φορά θα την πάω για τζακούζι μαζι τις!!! Ιδανική για τα δικά μου γουστα
Δηλαδή 50+30=80€ συν ότι ζητήσουν για το τζακούζι... και αν θέλεις να γλύψεις 130€ σύνολο συν το τζακούζι.

1. Γδύνεσαι, κάνεις ντους, ξαπλώνεις, σου κάνει μασάζ (αναλόγως την κοπέλα - μερικές χαϊδεύουν) και στον παίζει. Αυτό το 90% από τις κοπέλες, υπάρχουν και μερικές που συνεχίζουν αλλά στη φτωχομάνα είναι οι εξαιρέσεις.
2. Στα ελεύθερα ιδρύματα είναι 50€ + ότι έξτρα σου πει η κοπέλα.
3. Τα κορίτσια τα βλέπεις πριν μπεις στο δωμάτιο.
4. Στα ελεύθερα ιδρύματα δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, ειδικά σε πρώτο ραντεβού.
5. Σε μερικά καλό. Στο dames, milf καταστάσεις
6. ....
7. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.545
Πόντοι
456
googlaρετε ρε αδερφια ,ποσο δυσκολο δηλαδη ειναι να ψαξεις?
Δεν είμαι από αυτούς που ρωτάνε συχνά γιατί πολύ απλά αν θέλω κάτι το ψάχνω. Για να ρωτάω σημαίνει οτι δεν βρίσκω. Να googlαρω δηλαδή Εύα Jumbo; Γιατί το Google το πιο πιθανό είναι να βγάλει παιχνίδια από τα jumbo και όχι εκδιδόμενες.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.358
Πόντοι
201
Δεν είμαι από αυτούς που ρωτάνε συχνά γιατί πολύ απλά αν θέλω κάτι το ψάχνω. Για να ρωτάω σημαίνει οτι δεν βρίσκω. Να googlαρω δηλαδή Εύα Jumbo; Γιατί το Google το πιο πιθανό είναι να βγάλει παιχνίδια από τα jumbo και όχι εκδιδόμενες..

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.545
Πόντοι
456
Ευχαριστώ αλλά άλλη μία ερώτηση. Στέλνω μήνυμα στο προφίλ αυτό και απαντάει; Ή παίρνω τηλέφωνο και δίνω το παρασύνθημα;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
8
Like
1.185
Πόντοι
481
Πηγε κανενας τελευταια ;
ναι φίλε στο κέντρο αν σου αρέαουν οι μεγάλες (50+) θα περάσεις καλά αν όχι its not for you

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.358
Πόντοι
201
Ευχαριστώ αλλά άλλη μία ερώτηση. Στέλνω μήνυμα στο προφίλ αυτό και απαντάει; Ή παίρνω τηλέφωνο και δίνω το παρασύνθημα;
αδερφε τιποτα απο τα δυο,πηγαινε απο κει αν σε δεχτει και αν πας θα το πεις εκει το παρασυνθημα,απ το τηλ οχι μονο στην συγκεκριμενη αλλα σε ολες θα φας γειωμα αν κανεις μαλακια και ρωτησεις...αυτα μονο στην Πρωτευουσα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.545
Πόντοι
456
αδερφε τιποτα απο τα δυο,πηγαινε απο κει αν σε δεχτει και αν πας θα το πεις εκει το παρασυνθημα,απ το τηλ οχι μονο στην συγκεκριμενη αλλα σε ολες θα φας γειωμα αν κανεις μαλακια και ρωτησεις...αυτα μονο στην Πρωτευουσα
Πάντως φαίνεται δυνατό τσιμπούκι. Θα γάμησαν καλά αυτοί που την πρόλαβαν στα άλλα πόστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom