Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Έχω άλλη σχέση μαζί της να ειχαμεδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Έχω άλλη σχέση μαζί της να ειχαμεδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Γιατί δεν γίνονται πάντως έχει ωραίο μουνακι αφρατοδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Αφράτο......Γιατί δεν γίνονται πάντως έχει ωραίο μουνακι αφρατο
Το δοκίμασες?Αφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Άσε έρωτας μια ώρα το εγλειφαΑφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Ήταν η Εύα εκεί η ξανθιαΤην Καλησπέρα μου συναγωνιστέ ς ..
Εμπειρία Νο 3 Μασαζιδικο Βασ.Γεωργίου 2η Επίσκεψη
Εχουμε και λέμε πριν μια βδομαδα κατά τις 8 μμ επισκέφτηκα ξανά το εν λόγω μασσαγκιδικο .
Με κέρασαν καφεδάκι και μέσα εντόπισα 2-3 πολύ καλά γκομενάκια.Με ρώτησαν 2- 3 φορές εάν έχω ξαναπάει και στην συνέχεια πέρασα στο δωμάτιο. Οχι οπως την πρώτη φορά αλλά σε καλύτερο όπως μπαίνεις αριστερα δίπλα στην κουζίνα. Μπείκε μέσα μια μουναρος γύρω στα 25 και αυτήν τη φορα μου ξ ηγήθηκαν μασαζ κανονικό και αισθησιακό, έγινα ντούρος. Με το που γύρισα ανάσκελα συνέχισε το μασαζ και στην συνέχεια μου έκανε εναν απο τους καλύτερους φραπέδες της ζωής μου. Μιλάμε δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
Ορισμένοι συνάδελφοι έχουν πει οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί παίζει και full προγραμμα τί εννοούν . Να γίνω τακτικός θαμώνας ή όχι ; Εκτός απο Frapé παίζει και τιποτις άλλο ;
Συνεχίζεται...............................
Μεγάλος έρωτας τι μουναρα εχειδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Άμα είσαι καλός παίκτης θα δεχθεί να αλλάξει φανέλα...Όσον αφορά την Ισμήνη από το massagio άμα πήγε Crystal, υπάρχει περίπτωση να βγάζει το κάτω εσώρουχο? γιατί στο massagio δε το βγαζε και θελω πολυ να τη χαιδέψω εκεέι κάτω
Την έκανα ένα γλείψιμο που έχασεΑφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
γλυψε και τα δικα μας κακαλα τωρα γιατι μας ζαλησεςΤην έκανα ένα γλείψιμο που έχασε
α) το μυαλό τηςΤην έκανα ένα γλείψιμο που έχασε
Αυτό το μουνακι είναι τέλειο σε άφησε να γλειψεις?Αφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Ναι αφού έχυσε και πίεσε το κεφαλι ποιο πολυα) το μυαλό της
β) τη γη κάτω από τα πόδια τής
γ) τα αυγά και τα πασχάλια
Γιατί από σήμερα....? Μεθαύριο είναι Κυριακή....!!Ναι αφού έχυσε και πίεσε το κεφαλι ποιο πολυ
Έλα βρε αυτιστικέ φτάνει..Την έκανα ένα γλείψιμο που έχασε
Αυτοί που τα κάνουν πάντως δεν τα λένε.... Άρα εκ των πραγμάτων ο τύπος λέει μπούρδες.....Έλα βρε αυτιστικέ φτάνει..
Ρε φίλε ποιο είναι στη βάση. Γεωργίου γιατί κάπως τα μπερσεψαμεΉταν η Εύα εκεί η ξανθια
Πρώτα ήταν αλλού περσιΡε φίλε ποιο είναι στη βάση. Γεωργίου γιατί κάπως τα μπερσεψαμε
Την ξανθιά δεν λες την ελληνιδα?Αφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
για ποιο μαγαζί μιλάτε?Ή τρεις ή τέσσερις έχει. οι 2 που δοκιμάσα έκαναν πολύ καλό μασάζ αλλά το κοντάρι αν και όρθιο και σε κοινή θέα ούτε που το άγγιξαν. καυλάντα υπήρχε αλλά ή είναι στα δεν ή θέλει πολύ χρήμα με τη κάθε μια για να "ανοιχτούν"
Ρε φιλε το μηνυμα που απανταει ειναι του 2006....τι ψαχνεις,ο τυπος ειναι γεια σου....Ρε φίλε ποιο είναι στη βάση. Γεωργίου γιατί κάπως τα μπερσεψαμε