Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (8 μέλη και 54 επισκέπτες)

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Την Καλησπέρα μου συναγωνιστέ ς ..
Εμπειρία Νο 3 Μασαζιδικο Βασ.Γεωργίου 2η Επίσκεψη

Εχουμε και λέμε πριν μια βδομαδα κατά τις 8 μμ επισκέφτηκα ξανά το εν λόγω μασσαγκιδικο .
Με κέρασαν καφεδάκι και μέσα εντόπισα 2-3 πολύ καλά γκομενάκια.Με ρώτησαν 2- 3 φορές εάν έχω ξαναπάει και στην συνέχεια πέρασα στο δωμάτιο. Οχι οπως την πρώτη φορά αλλά σε καλύτερο όπως μπαίνεις αριστερα δίπλα στην κουζίνα. Μπείκε μέσα μια μουναρος γύρω στα 25 και αυτήν τη φορα μου ξ ηγήθηκαν μασαζ κανονικό και αισθησιακό, έγινα ντούρος. Με το που γύρισα ανάσκελα συνέχισε το μασαζ και στην συνέχεια μου έκανε εναν απο τους καλύτερους φραπέδες της ζωής μου. Μιλάμε δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
Ορισμένοι συνάδελφοι έχουν πει οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί παίζει και full προγραμμα τί εννοούν . Να γίνω τακτικός θαμώνας ή όχι ; Εκτός απο Frapé παίζει και τιποτις άλλο ;
Συνεχίζεται...............................
Ήταν η Εύα εκεί η ξανθια

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
Ρε γελοίο τρολ,πότε θα παρεις τον πουλο απορω.Ακομα δεν σε πηρε χαμπαρι ο αντμιν μαλλον.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
166
Πόντοι
1
Όσον αφορά την Ισμήνη από το massagio άμα πήγε Crystal, υπάρχει περίπτωση να βγάζει το κάτω εσώρουχο? γιατί στο massagio δε το βγαζε και θελω πολυ να τη χαιδέψω εκεέι κάτω
Άμα είσαι καλός παίκτης θα δεχθεί να αλλάξει φανέλα...

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ρε φίλε ποιο είναι στη βάση. Γεωργίου γιατί κάπως τα μπερσεψαμε
Πρώτα ήταν αλλού περσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Την ξανθιά δεν λες την ελληνιδα?

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
328
Πόντοι
21
Ή τρεις ή τέσσερις έχει. οι 2 που δοκιμάσα έκαναν πολύ καλό μασάζ αλλά το κοντάρι αν και όρθιο και σε κοινή θέα ούτε που το άγγιξαν. καυλάντα υπήρχε αλλά ή είναι στα δεν ή θέλει πολύ χρήμα με τη κάθε μια για να "ανοιχτούν"
για ποιο μαγαζί μιλάτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom