καλημερα,κανειμ και στοματικο,Είναι αυτή που ήταν στο massagio. Γλυκό πρόσωπο, μπαμπάτσικια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 218
- Πόντοι
- 20
Είναι στο μενού του μαγαζιούκαλημερα,κανειμ και στοματικο,
επειδη στο massagio δεν εκανε.ευχαριστωΕίναι στο μενού του μαγαζιού
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 736
Για τους παλιους που έχουν προσβαση στο πριβε στην Β. Ηρακλειου ας μου στειλουν πμ να ρωτησω κατι
SalonikiosMassage35
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλή Χρόνια στο Forum. Ήθελα να σας ρωτήσω
1] Αν ή Ισμήνη από το Massagio πήγε στο Crystal?, και αν ναι με τι όνομα?
2] Η Λυδία από το Luxury που άκουσα ότι έκανε καλό πρόγραμμα σε πιο μαγαζί βρίσκεται?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
1] Αν ή Ισμήνη από το Massagio πήγε στο Crystal?, και αν ναι με τι όνομα?
2] Η Λυδία από το Luxury που άκουσα ότι έκανε καλό πρόγραμμα σε πιο μαγαζί βρίσκεται?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
PipaKwloEmploki
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αν λες τη ναταλια το μελαχρινότο μουνακι του Κρίσταλ το ψάχνω και εγώ φίλε και όλο ρεπό μου λένε ότι έχειΗ Λυδία που ήταν παλιά στο λουξουρι είναι κάπου αλλού τώρα με άλλο όνομα; Επίσης και η Νάταλι εξαφανίστηκε; Είχα ακούσει για μία Νάταλι ότι είναι στο Κρίσταλ είναι η ίδια με αυτήν που ήταν ελαιοτριβείο που έφαγε λουκέτο;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.612
- Πόντοι
- 736
Πραγματικά ρε φίλε είσαι το λιγότερο τραγικός… Η ζεις σε κανένα βουνό… ΕμπόρευμαΑπαραίτητη προϋπόθεση για να περάσει καλά κάποιος είναι ο αμοιβαίος σεβασμόςΚαλησπερα και χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους
Υπαρχει καπου να διαβασουμε και εμεις που δεν ξερουμε απο θεσσαλονικη ποια μαγαζια ειναι που και τι διαθετουν στο εμπορευμα τους ?
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Το μαγαζί της Εβίτας ποιο είναι ;
Tsiritsogkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
dwse tp insta sto lao!βρε insta εχω....το προφιλ της δεν εχω
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Η Άννυ σε ποιο μαγαζί πήγε ξέρει κάποιος;;;
Πηρα να κλείσω ραντεβού στο royal μου στέλνουν 3 κοπέλες φωτογραφίες μια χοντρή Ελένη μια σαπια ( Τάνια ) και ένα καλουτσικο (Κέλλυ) η οποία κάνει μόνο σε ξενοδοχείο ραντεβού μέχρι εδώ όλα καλά...και ξεκινάμε τώρα το ότι πρόγραμμα μασάζ να πάρεις το έχουν 10€ παραπάνω από το site ....μας πήρανε χαμπάρι ότι είμαστε τρομπες και μας δουλεύουν....70 το μασάζ 40 το ξενοδοχείο στην καλύτερη και αν προχωρήσει τίποτα έξτρα άλλο κάνα 50-100
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 456
Δεν εχω ιδεα ποια ειναι η ΑννυΌλες δηλαδή πήγαν εκεί;; Και η Άννυ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανει και καλαμακι δηλαδη στο elegance;Είναι αυτή που ήταν στο massagio. Γλυκό πρόσωπο, μπαμπάτσικια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι καμια σχεση !Η Λυδία που ήταν παλιά στο λουξουρι είναι κάπου αλλού τώρα με άλλο όνομα; Επίσης και η Νάταλι εξαφανίστηκε; Είχα ακούσει για μία Νάταλι ότι είναι στο Κρίσταλ είναι η ίδια με αυτήν που ήταν ελαιοτριβείο που έφαγε λουκέτο;
επίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.
Στην Βουκουρέστι έχει πολύ ωραία μασάζεπίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.
Πώς την λένε την τρίτη που πέρασες; Επίσης πόσο χρόνο κάθισε μαζί σου ; . Είχα πάει και εγώ μια φορά και έναν καιρό από εκεί και είχα περάσει με μια κοπέλα αρκετα εμφανίσιμη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της μετά εξαφανίστηκε πήγα άλλες τρεις φορές και δεν ήταν εκεί .. Ίσως να είναι η ίδια .επίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 456
Αν μας έλεγες και το όνομα θα ήταν πλήρης η κριτική σουεπίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστα αν είχαμε και εμείς θεσσαλονικη τέτοιο επίπεδο γυναίκες όπως φενεται στο Βουκουρέστι θα άξιζε επίσκεψης έστω μια φορά και ας ήταν βαρυ το τίμημα..επίσκεψη σήμερα στο body free 3 παρουσίες, οι 2 πολύ μετριες, η τρίτη με κοντό μαλλί καλή απο εμφάνιση κ σώμα, πεντακαθαρη και πολύ ευγενική, έκανα φουλ. Μασάζ προς καλουτσικο, πιπα εξαιρετικη καθώς και πολύ πρόθυμη γενικά. Υπάρχει μια τάση διεκπεράιωσης είναι η αλήθεια αλλα γενικά καλά. Βέβαια θέλω να πώ ότι δυστυχώς είναι χαμηλό το επίπεδο σε αυτα που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη, δεν εχω πρόσβαση σε πριβε. Όποτε φέυγω απο τα μασαζαδικα λέω δεν θα ξαναπάω γιατί ειναι μετρια κατασταση αλλά μια φορά στο δίμηνο θέλεις να γουσταρεις λίγο οπότε ξαναπηγαίνω αλλά με βαρια καρδια. αν έχετε κάποιο prive καλό όμως θα σας ήμου υποχρεωμένος. Δεν με νοιαζει το κόστος απλά να είναι καλό πραγματικά. Πήγα προσφατα στο Βουκουρεστι σε αυτό Erotic Massage Bucharest - Erotic Massage Salon in Bucharest - Secret Massage και ειναι το καλύτερο που έχω πάει, μπαινεις πίνεις το ποτό σου αν θέλεις, 35 τμ δωμάτια με μπάνιο πριβε και τα στρωματα στο πατωμα, γκομεναρες κλπ. Δεν υπαρχει σεξ μονο φραπες αλλα εχεις 1 ολοκληρη ωρα θεογκόμενες μια ή 2 ή οσες θέλεις με αντίστοιχο κοστος. Αν λοιπόν έχετε κάποια πρόταση Α επίπεδο στην πόλη μας θα σας ήμουν υποχρεωμένος.