premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 601
- Πόντοι
- 86
Η πρόσβαση μου στην Εβίτα έγινε αρκετά χρόνια αργότερα οπότε δε μπορώ να σου δώσω σωστή απάντηση φίλε.Είχανε περάσει καθόλου από Εβίτα, ή λάθος θυμάμαι;
Η πρόσβαση μου στην Εβίτα έγινε αρκετά χρόνια αργότερα οπότε δε μπορώ να σου δώσω σωστή απάντηση φίλε.Είχανε περάσει καθόλου από Εβίτα, ή λάθος θυμάμαι;
o Χαουζ ηταν απο τα μεγαλυτερα αλανια εδω μεσα,και μενα αυτος ηταν η αιτια του κακου να παω πρωτη φορα στο Βασιλη Μοναστηριου ,αναδιοτελης βοηθεια σε ολους εμπεριστατωμένη αποψη ,οχι να χαμε να λεγαμε,απο μασαζ μεχρι μπουρδελα.....να να καλα οπου ειναιΚάτσε ένα αιώνα ακόμα κ μετά πάνε Όχι τώρα
Επίσης έχει παρά χαλαρώσει στο σώμα ,αηδία,όπως επίσης και από υγιεινή κρατώ επιφυλάξειςαν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....
Ειναι και 40+ η συγκεκριμενη ρε συ...ασε που λεει 33 εδω και 10 χρονια....Επίσης έχει παρά χαλαρώσει στο σώμα ,αηδία,όπως επίσης και από υγιεινή κρατώ επιφυλάξεις
φιλε εδω ειναι το νημα για καθυστερημενους...δεν εχει μασαζ....μονο εμεις οι καθυστερημενοι ειμαστε εδω...Μάγκες παίζει τίποτα οικονομικό μασάζ με μαλακια φάση?
Ωραίοςφιλε εδω ειναι το νημα για καθυστερημενους...δεν εχει μασαζ....μονο εμεις οι καθυστερημενοι ειμαστε εδω...
Η μόνη οικονομική ήταν η χοντρούλα Ροζίτα αλλά σταμάτησε.Με 20 είχες μασάζ και εκτόνωση.Βέβαια μιλούσε πολύ μάλλον από αμηχανία,πράγμα που στερούσε από τον αισθησιασμό και αργούσε να σου γίνει κάγκελο το εργαλείο.Καλό το σόσιαλ αλλά με μέτρο.Μάγκες παίζει τίποτα οικονομικό μασάζ με μαλακια φάση?
Το πιο φθηνό είναι το massagio. 20€ το μασάζ + 20€ εκτόνωση με χέρι.Μάγκες παίζει τίποτα οικονομικό μασάζ με μαλακια φάση?
Με 30 θα βρεις καποιον μοναχικο λύκο,ή καλύτερα λύκαινα να πω,με υποδεέστερη εμφάνιση.Δώσε ένα 10αρικο παραπάνω να το ευχαριστηθείς.Ένα ποτό λιγότερο έξω,δες το έτσιΚατι με 30 δεν ?
Το εριξε...θυμαμαι ηταν 20+30 ηταν...βεβαια εχω καιρο να παω...Το πιο φθηνό είναι το massagio. 20€ το μασάζ + 20€ εκτόνωση με χέρι.
Στα 20€ είναι πιο χαλαρό μασάζ με λιγότερη ώρα αν θες.Το εριξε...θυμαμαι ηταν 20+30 ηταν...βεβαια εχω καιρο να παω...
Και εγώ 30 λέω, εδώ και πάρα πολλά χρόνια...από τα 30 μου!Ειναι και 40+ η συγκεκριμενη ρε συ...ασε που λεει 33 εδω και 10 χρονια....
Τράβα Γιαννιτσών με 10€ κ παράσημα επικελευστηΚατι με 30 δεν ?
Λάθος θυμάσαι.Είχανε περάσει καθόλου από Εβίτα, ή λάθος θυμάμαι;
Ric Flair και stofos (αν θυμαμαι καλα) εξαιρετικοι συναγωνιστες, Κυριοι και βοηθουσαν κοσμο πραγματικα!Έλενα/Ελίζα τελικά. Ο Ric Flair είχε βοηθήσει πολύ κόσμο.
Μαλλον θα το βρεις στο Lux Spa στην Λαρισσα...Μαζι με τις αλλες τσιμπουκλουδες...Ενα πολυ δυνατο νεανικο τουμπανακι που δούλευε στο Luxury με ονομα Ευα και πιο παλια στο Crystal νομιζω ξερουμε αν δουλευει ακομα και που?
Εκανε δυνατο φραπε και ειχε κωλαρα για τρελα χαστουκια!