?️Lysergic?️
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 473
- Πόντοι
- 20
Καλώς την...Ήρθα!
Σας περιμένω νέα παραλία
Έλα να ταραξεις τά νερά
Καλώς την...Ήρθα!
Σας περιμένω νέα παραλία
Έρχεται το μετρό... Εύκολη πρόσβασηΟλγας έχει κλείσει οριστικά μόνο Εγνατιας αντε ν βρεις ν παρκάρεις εκεί
Μέχρι πότε θα είσαι στην Θεσσαλονίκη?Ήρθα!
Σας περιμένω νέα παραλία
Aάντε πάλι εσύ μας έλειπες !!!Ήρθα!
Σας περιμένω νέα παραλία
Παίζει αλλά η Αρτεμις δεν έχει 2αρι βυζι .Μήπως την μπέρδεψε με την Άρτεμις μοιάζουν τα ονόματα.
Μέχρι 2 δεκεμβρίου καλημέρα!Μέχρι πότε θα είσαι στην Θεσσαλονίκη?
Μια χαρά 2 προς 3 έχειΠαίζει αλλά η Αρτεμις δεν έχει 2αρι βυζι .
Τριάρι θα έλεγα πως έχει η Άρτεμις. @Mythical Zoan τοποθετήσουΜια χαρά 2 προς 3 έχει
Που να ξέρω, δεν τα έχω δει ποτέΤριάρι θα έλεγα πως έχει η Άρτεμις. @Mythical Zoan τοποθετήσου
Αθώα περιστερά!Που να ξέρω, δεν τα έχω δει ποτέ
Κατερίνα κάπου στην Παπάφη ήτανΚαλησπερα!!!!!μια κοπελα που προσφερε μασαζ και κωλο πως την λεγανε;;;ανατολικα ηταν και ηταν βιολογος κατη τετοιο
Επίσης κι εγω το τριημερο 28ης Οκτωβριου στο Elegance.Πέρασμα Παρασκευή από imperial (Elegance) με τη Φενια. Το κορίτσι είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει. Και μιλάω για το 2ο μέρος (δεν με απασχολεί και πολύ το 1ο).Υγρή, deepthroat, με τον ρυθμό που θέλεις. Δεν βιάζεται και θέλει να σε ικανοποιήσει πλήρως. Και κάνει κάτι με τη γλώσσα που νομίζεις ότι έχει δόνηση!!! 70€ το μαλλί.
Δέχονται δηλαδή και τις αργίες;Έχω ακούσει ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή.Άλλαξαν πολιτική για τα Σ/Κ ή πήγες τη Δευτέρα 28/10;Επίσης κι εγω το τριημερο 28ης Οκτωβριου στο Elegance.
Φενια-ξανθιά αδυνατη νεαρη ελληνιδα,θυμιζει παρα πολύ αυτην την πορνοσταρ Χριστινα Ανδρεάδου που τωρα κανει διεθνη καριερα στο...Χολλυγουντ και ηταν παλιά στο γραφειο Ντιβα..
Πολυ ευγενική,πολύ καλή πίπα,σφιχτο ωραιο σωμα και κωλαρακι κόλαση.Το οτι βλέπεις τέτοιο μωρό Ελληνίδα με αυτο το ποσό,ειναι ο,τι πιο vfm υπάρχει.
Νταρια ξενη Ανατολικιά -ψηλή ,αγρια ομορφια στο πρόσωπο,κορμαρα με βυζαρες κωλαρα επιπεδου πορνοταινίας και επίσης καλη πίπα.
Cim και οι 2.
Αρνητικό δεν μπορω να βρω.Ενταξει δεν ειναι σκυλιά για ξυλιές .Αλλά άψογες σε ολα.Χωρος πολύ καλός,ελαφρως στενοχωρος αλλά λουξ.
(ευχαριστω τον thessp1974 που με καθοδηγησε να παω).
Οχι ανεβηκα απο Παρασκευη μεχρι Τριτη λογω δουλειας.Δέχονται δηλαδή και τις αργίες;Έχω ακούσει ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή.Άλλαξαν πολιτική για τα Σ/Κ ή πήγες τη Δευτέρα 28/10;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κλειστά και το Σάββατο.Άντε για Κυριακή ΟΚ.Μερικούς δεν τους βολεύουν καθόλου τις καθημερινές και τουλάχιστον Σάββατο μέχρι το μεσημέρι θα έπρεπε να είναι ανοιχτό για λίγες ώρες.Άλλα λειτουργούν και ΚυριακήΟχι ανεβηκα απο Παρασκευη μεχρι Τριτη λογω δουλειας.
το πιο κοντινο ειναι το Βανα και μετα το ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ - ΠΕΤΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΕ - Νέα Μεσημβρία. εκει δεν εχω παει, δεν εχω άποψη ...Παιδιά ,καθότι νέος στην πόλη. Δυτικά τι παίζει από ελαιοτριβεια?
Χαχαχαχχα,σωραιος φίλε μου. Σε ευχαριστώτο πιο κοντινο ειναι το Βανα και μετα το ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ - ΠΕΤΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΕ - Νέα Μεσημβρία. εκει δεν εχω παύει, δεν εχω άποψη ...
28η Οκτωβρίου παίζει να ήταν ανοιχτή μόνο η Βάνα, είχε πάει ένας φίλος μου.Δέχονται δηλαδή και τις αργίες;Έχω ακούσει ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή.Άλλαξαν πολιτική για τα Σ/Κ ή πήγες τη Δευτέρα 28/10;