Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.208
Πόντοι
446
Κλειώ καλουτσικη εμφάνιση, σούπερ σώμα, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα πού δουλεύει. Μέχρι να το καταλάβει, φεξε μου και γλίστρησα
Εμφανίζεται κυρίως ΣΚ
Μιλαμε για την ιδια Κλειω που δουλευει εδω και κατι μηνες ετσι; Κοντουλα με μικρο βυζι;

norinscorin

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
κεντρο που κοντα ειναι;
Εγνατία με Αντιγονιδων κοντά. Κέντρο ηταν μια μικρή μαύρομαλλα και δύο πιο μεγάλες κύριες (ονοματα δεν κράτησα). Στην Ολγας ηταν η Σασα και η ξανθιά που μοιάζει λίγο με τη Σοφία. Ωστόσο πήρα προχθες τηλ και κάνουν ανακαίνιση στο Ολγας οπότε θα ανοίξει απο νέα χρονιά

Όλγας σε ποιο ίδρυμα;
Στο Damez...

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
131
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες, περασμα 2 βδομάδες πριν απο dames.
Εχω παει στο κέντρο (πιο μικρές ηλικίες, ίδιες τιμές)
Πέρασμα απο Ολγας με Σασα στα 60€ ακαποτο στη συνεννόηση αν και μεσα εβαλε σκουφο. Μασαζ δεν έγινε. Κατευθείαν γυρίσμα και τσιμπουκακι. Εδωσε και προσοχή αρχιδια και γύρω περιοχή. Μέτρια κατάσταση για 60€
Ολγας έχει κλείσει οριστικά μόνο Εγνατιας αντε ν βρεις ν παρκάρεις εκεί

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Την Μυρτώ στο massagio την έχει δοκιμασει κανείς?

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Πέρασμα Παρασκευή από imperial (Elegance) με τη Φενια. Το κορίτσι είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει. Και μιλάω για το 2ο μέρος (δεν με απασχολεί και πολύ το 1ο).Υγρή, deepthroat, με τον ρυθμό που θέλεις. Δεν βιάζεται και θέλει να σε ικανοποιήσει πλήρως. Και κάνει κάτι με τη γλώσσα που νομίζεις ότι έχει δόνηση!!! 70€ το μαλλί.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.208
Πόντοι
446
Μαγκες τα φωτα σας...Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Ολιβια απο ΒΑΝΑ σπα ;;; Σκεφτομαι για καταδρομη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Μαγκες τα φωτα σας...Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Ολιβια απο ΒΑΝΑ σπα ;;; Σκεφτομαι για καταδρομη
Η πολλή σκέψη θα σε φάει εσένα, λες και διαβάζεις κβαντομηχανική

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Δεν την ξέρω εγώ αυτή την κυρία ! Αλλά γενικά εκεί δεν παίζει και πολύ ποιότητα !

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.015
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη την Παρασκευή στο crystal.
Παρούσες μπελα,Ολίβια,ίριδα,αρτεμις,Κλειώ.
Πέρασμα με αρτεμις γιατί οι υπόλοιπες πλέον δεν με εξιτάρουν.
Δεύτερη φορά με αρτεμις.
Πολύ ωραίο κορμάκι με τρομερές βυζαρες.με χάλασε λίγο που έχει βάλει φακούς μπλε στα μάτια της.
Πρώτο μέρος πολύ καλο κ με διάθεση να σε ξεπιασει όσο μπορεί.αυτη,η νεφέλη κ η ίριδα είναι οι καλύτερες στο μασαζ που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιου είδους ίδρυμα.
Δεύτερο μέρος αξιόλογο με ωραία διάθεση κ χωρίς κανένα ίχνος ξεπετάς.δυστυχως ήταν οι μερες της κ νομίζω ότι αν δεν είχε περίοδο,το δεύτερο μέρος θα άξιζε το άριστο!
Υ.Γ όσο καθόμουν είδα μπελα(μπαζεψε πολύ),ολιβια(χαλια κ με τουπέ πολύ)
Υ.Γ Δεν είδα Κλειώ στο σαλόνι.αν έχει κάποιος εμπειρία κ περιγραφή της κοπέλας μπορεί να μου στείλει ή να απαντησει.
Τύπε αυτές έχουν 25 μέρες το μήνα περίοδο. Τις άλλες 5-6 έχουν ρεπό

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
628
Πόντοι
291
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι έχει η Βάσια;
Έχω κάτι χρόνια να πάω λέω να κάνω μια επίσκεψη.

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
169
Πόντοι
1
Καλησπερα μια Δανάη έχει μέτρια πράγματα 40αρα περίπου με περιττά κιλά και άλλη μια 50αρα για εμένα δεν αξίζει. Γενικά έχει να φέρει κάτι αξιόλογο πολλούς μήνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι έχει η Βάσια;
Έχω κάτι χρόνια να πάω λέω να κάνω μια επίσκεψη.
Καλησπερα μια Δανάη έχει μέτρια πράγματα 40αρα περίπου με περιττά κιλά και άλλη μια 50αρα για εμένα δεν αξίζει. Γενικά έχει να φέρει κάτι αξιόλογο πολλούς μήνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom