Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
207
Πόντοι
20
Μια ερώτηση. Η θεία η Κορίνα εκεί δίπλα στο ράδιο Σίτι σταμάτησε; Παίρνω τηλέφωνα για να κάνουμε καμία επανένωση αλλά "δεν είναι διαθέσιμος " ο αριθμός. Ή βγήκε σύνταξη ή (εύχομαι πώς όχι) έπαθε κάτι. Όποιος έχει πληροφορίες ας μου πει. Ευχαριστώ.

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
για όσους είναι θαμώνες του ελίτ σπα η Στέλλα σταμάτησε . ήρθε η δώρα που δούλευε πριν δυο χρόνια λεπτούλα μελαχρινή με πολύ καλό θηλασμό μασάζ όχι τόσο καλό απλά έχει ένα στιλ πολύ πρόστυχο για να την βάλεις κάτω και να της το κάνεις γαρίφαλο
Aυτό που είναι στο Πανόραμα?

norinscorin

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες, περασμα 2 βδομάδες πριν απο dames.
Εχω παει στο κέντρο (πιο μικρές ηλικίες, ίδιες τιμές)
Πέρασμα απο Ολγας με Σασα στα 60€ ακαποτο στη συνεννόηση αν και μεσα εβαλε σκουφο. Μασαζ δεν έγινε. Κατευθείαν γυρίσμα και τσιμπουκακι. Εδωσε και προσοχή αρχιδια και γύρω περιοχή. Μέτρια κατάσταση για 60€

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
356
Πόντοι
21
Πέρασμα απο Ολγας με Σασα στα 60€ ακαποτο στη συνεννόηση αν και μεσα εβαλε σκουφο. Μασαζ δεν έγινε. Κατευθείαν γυρίσμα και τσιμπουκακι. Εδωσε και προσοχή αρχιδια και γύρω περιοχή. Μέτρια κατάσταση για 60€
Οι μικρές ηλικίες του κέντρου λένε τίποτα εμφανισιακά;

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
244
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστες ! Πέρασμα προχθές από μοναστηριού 52 ,δυο κορίτσια μια αδύνατη αδιάφορη που δεν θυμάμαι όνομα και μια ακόμη Λια αν θυμάμαι καλά ! Καλή η Λια ωραίο πρόσωπο με λίγα κιλάκια αλλά γκαυλιαρα ! 60€ φουλ ! Δεν ξανά πατάω δεν μαρεσε τίποτα !

Elebror12

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
8
Πόντοι
0
Όλγας σε ποιο ίδρυμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom