Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.422
Πόντοι
446
Nuru Ε; Αν αυτό είναι nuru, εγώ είμαι ο Μπάνε
Το ίδρυμα δεν το προωθεί σαν nuru αλλά μασάζ body to body. Άρα από αυτή την οπτική μπορεί να είσαι και ο Μπάνε, εξάλλου δεν είχε και πολλά παραπάνω από εσένα, μόνιμος δευτεραθλητής ήταν.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.753
Πόντοι
1.436
Πέρασμα από Anita/Vana Spa. Επιλέχθηκε η Ολίβια, μικρούλα γύρω στα 20, κοντούλα με παραπανίσια κιλά και μεγάλα βυζιά. Πρώτο μέρος τίποτα, η κοπέλα δεν ξέρει να κάνει μασάζ και απλά χάιδευε. Στο δεύτερο μέρος το έσωσε, έμεινε με το εσώρουχο, άφησε πιασίματα και χουφτώματα, έδωσε και κανά δυο πεταχτά φιλιά. Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Τατιάνα, μικρό γύρω στα 20, αρκετά όμορφη, με μακρύ μαύρο μαλλί, αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη. Έχει περάσει κανείς μαζί της να μας πει γνώμη;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.648
Πόντοι
201
Το ίδρυμα δεν το προωθεί σαν nuru αλλά μασάζ body to body. Άρα από αυτή την οπτική μπορεί να είσαι και ο Μπάνε, εξάλλου δεν είχε και πολλά παραπάνω από εσένα, μόνιμος δευτεραθλητής ήταν.
Σου πρόσφερε πόνο ο μπανε οαρη

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.648
Πόντοι
201
Πέρασμα από Anita/Vana Spa. Επιλέχθηκε η Ολίβια, μικρούλα γύρω στα 20, κοντούλα με παραπανίσια κιλά και μεγάλα βυζιά. Πρώτο μέρος τίποτα, η κοπέλα δεν ξέρει να κάνει μασάζ και απλά χάιδευε. Στο δεύτερο μέρος το έσωσε, έμεινε με το εσώρουχο, άφησε πιασίματα και χουφτώματα, έδωσε και κανά δυο πεταχτά φιλιά. Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Τατιάνα, μικρό γύρω στα 20, αρκετά όμορφη, με μακρύ μαύρο μαλλί, αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη. Έχει περάσει κανείς μαζί της να μας πει γνώμη;
Δράττομαι μυστη. Πέρασα εγώ με τον πουτσομεζε. Είναι του στιλ μου. Κοντοπουτανο με κωλαρακι ωραίο και ωραίο σώμα γενικά . Φάτσα 20χρονης ρωσσοποντιας γλυκιά. Στα του αγώνα μασάζ τίποτα. Ανεβαίνει πάνω σου κάνει πως τρίβει αλλά τίποτα . Δεύτερο μέρος καλό προσπαθεί. Στα θετικά ότι μένει με το εσώρουχο και δεν κλέβει χρόνο. Θα ξανά προτιμηθεί.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
278
Πόντοι
21
Πρώτον, ως nuru το εμφανίζει, τουλάχιστον στο προφορικο. Δεύτερον, σου είχα πει κάτι παλιότερα, αν νομίζεις πως είσαι αστείος, γελιεσαι. Και πρόσεξε τι και πώς το γράφεις, και σε ποιον αναφερεσαι. Εσύ και ο άλλος ο παπάρας ο φίλος σου έχετε μαμησει το thread. Τρίτον, ακόμα και για το μπάσκετ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Φιάκα, ε φιάκα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.422
Πόντοι
446
Πρώτον, ως nuru το εμφανίζει, τουλάχιστον στο προφορικο. Δεύτερον, σου είχα πει κάτι παλιότερα, αν νομίζεις πως είσαι αστείος, γελιεσαι. Και πρόσεξε τι και πώς το γράφεις, και σε ποιον αναφερεσαι. Εσύ και ο άλλος ο παπάρας ο φίλος σου έχετε μαμησει το thread. Τρίτον, ακόμα και για το μπάσκετ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Φιάκα, ε φιάκα.
Εμένα έτσι μου παρουσιάστηκε ( διαφημίστηκε )από την Σοφία πριν καν δωθεί σαν υπηρεσία στο κοινό γιατί έτυχε να έχω ραντεβού λίγες μέρες πριν το βάλουν στο πρόγραμμα.

Όσο για όλα τα άλλα πίστεψε με δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός για αυτά που γράφω και άρα δεν τα γράφω για να πάρω ανατροφοδότηση από κάποιο like ή κάποιο γελάκι. Τα γράφω επειδή έτσι μ'αρέσει.

Το σε ποιον αναφέρομαι με συγχωρείς αλλά σε αυτό το φόρουμ αναφέρομαι σε άβαταρ, δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι από πίσω και δεν με νοιάζει. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να φιλτράρω τίποτα. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε και δεν με ενδιαφέρει να σας μάθω.

Υ.γ. για το μπάσκετ ξέρω τι έχει γράψει η ιστορία οπότε μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά.

Καλό ξημέρωμα.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Νούρο δεν είναι σε καμία περίπτωση. Είναι όντως body του body και μάλιστα με ελάχιστα αγγίγματα με το σώμα κυρίως προσπαθεί να κάνει μασάζ σε τριβή λίγο με τα βυζιά της και στο τέλος γυρνάς και σου παίρνει μια μια πίπα.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Ρε μάγκες την μάγισσα/life coach/μασατζου Μαρία, την είχε γαμησει κανείς; Δεν πήγα ποτέ αλλά το έχω μεγάλη περιέργεια γιατί φαίνεται πολύ μερακλου και ότι τον στιβει άμα λαχει.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.490
Πόντοι
201
Ρε μάγκες την μάγισσα/life coach/μασατζου Μαρία, την είχε γαμησει κανείς; Δεν πήγα ποτέ αλλά το έχω μεγάλη περιέργεια γιατί φαίνεται πολύ μερακλου και ότι τον στιβει άμα λαχει.
Οχι ρε φιλε μη..θα μπει ο πονεμενος θα μας τα κανει τσουρεκια παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom