GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Prive ποιο?Έλα λίγο πμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο ειναι?Prive ειναι στο κεντρο
Prive ποιο?Έλα λίγο πμ
Ποιο ειναι?Prive ειναι στο κεντρο
Δεν εχει ονομα αγαπητε μου και δεν ειναι προσβασιμο σε ανοιχτο κοινο.Prive ποιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο ειναι?
Το elegance οχιΑνοιχτες είναι όλες οι μασαζερι !
Εμενα στο fb την πεταξε τυχαια... Δεν ξερω τι ειναι ο χωρος εκει... Αλλα προσωπικα σε χωρο που δεν εχω εικονα αποφευγω για λογους ασφαλειας... Απο φωτο δεν εντυπισιατικα..Τι φάση η Ρένα Ρενου;;
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΝΑ !!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ !!!!Εμενα στο fb την πεταξε τυχαια... Δεν ξερω τι ειναι ο χωρος εκει... Αλλα προσωπικα σε χωρο που δεν εχω εικονα αποφευγω για λογους ασφαλειας... Απο φωτο δεν εντυπισιατικα..
Νομίζω ότι εκεί ήταν η Σάσα. Δεν έχω πάει. Παρεμπιπτόντως, η Σάσα έχει κόψει το άθλημα? Πρέπει να ήταν αρραβωνιασμενη και ένα βήμα από την εκκλησία...Έχουμε γνώμες για το bodyfree??
Πλέον ονομάζεται Body Spa.Δεν έχω πάει.Έχουμε γνώμες για το bodyfree??
Ανα καιρους εχει καλα κοματια,περνας καλα χωρις "κρυφες" χρεωσεις.Έχουμε γνώμες για το bodyfree??
Αγαπητε σορρυ νομιζω ταχω κλεισει και δεν δεχομαι..μετα το τελευταιο pm μηνυμα "φιλε ποσο βαθια το βαζει η κορασιδα"..ακομα γελαω..δεν..σορρυ!Έλα λίγο πμ
Επειδη δεν μπορω να κανω edit το προηγουμενο post ..δεν εννουσα pm απο εσενα προσωπικα!Έλα λίγο πμ
Καλησπέρα, κόστος για το διπλό;Καλησπέρα
Μες την εβδομάδα πήγα crystal.
Είμαι πελάτης 1 φορά το μήνα ή δίμηνο.
Πήρα την Ολίβια που μου αρέσει ο τροπος της και με ενημέρωσε για την ύπαρξη μασαζ από 2 κοπέλες ταυτόχρονα.
Το έτερον ήμισυ της μου ειπε είναι η Ιριδα λόγο χημείας που έχουν τα δυο κορίτσια.
Πάρε μου λέει να νιώσεις κάτι διαφορετικό.
Την εμπιστευτικά και μπορώ να πω τα άξιζαν τα λεφτά τους τα κορίτσια.
Καταρχήν τα κορίτσια όταν είναι μαζί αλλάζουν κατευθείαν διάθεση,να κάνουν τα αστεία τους να είναι πιο χαλαρές πιο παιχνιδιάρες χαδιαρες .
Ακριβό το σπορ αλλα άξιζε η δοκιμή.
Εάν το ξανακάνω?
Σίγουρα!
Κανονικά θα έπρεπε να είναι 100€ (50 η κάθε κοπέλα), αλλά εγώ όσες φορές έχω πάρει διπλό έδωσα πάντα 80€ (δεν ξέρω αν είναι τόσο συχνές οι "προσφορές" που έχουν ή αν είναι γενικά έκπτωση διπλού).Καλησπέρα, κόστος για το διπλό;
Καλησπέρα
Πήρα την Ολίβια που μου αρέσει ο τροπος της και με ενημέρωσε για την ύπαρξη μασαζ από 2 κοπέλες ταυτόχρονα.
Το έτερον ήμισυ της μου ειπε είναι η Ιριδα λόγο χημείας που έχουν τα δυο κορίτσια.
Καταρχήν τα κορίτσια όταν είναι μαζί αλλάζουν κατευθείαν διάθεση,να κάνουν τα αστεία τους να είναι πιο χαλαρές πιο παιχνιδιάρες χαδιαρες .
Εάν το ξανακάνω?
Σίγουρα!
τι περιοχη ειναι;Ανα καιρους εχει καλα κοματια,περνας καλα χωρις "κρυφες" χρεωσεις.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Καλησπέρα
Εάν το ξανακάνω?
Σίγουρα!
60 ειναι στη Βανα παντως να ξερεις.Κανονικά θα έπρεπε να είναι 100€ (50 η κάθε κοπέλα), αλλά εγώ όσες φορές έχω πάρει διπλό έδωσα πάντα 80€ (δεν ξέρω αν είναι τόσο συχνές οι "προσφορές" που έχουν ή αν είναι γενικά έκπτωση διπλού).