Ανατολικα Κ.Καραμαλητι περιοχη ειναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ο φίλος λέει σύνολο μάλλον 40 μασάζ +20+2060 ειναι στη Βανα παντως να ξερεις.
Εσύ λες 20 μασάζ+ 20 + 2060 ειναι στη Βανα παντως να ξερεις.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ε ναι ,μασαζ και τα κλασικα οχι φουλ. Γιατι με 80 τι κανουν εκει ;Εσύ λες 20 μασάζ+ 20 + 20
To Krystal έχει μόνο φραπέ. Η μια κοπέλα είναι 50€ (30 μασάζ + 20 το τελείωμα). Θεωρητικά, αν πάρεις 2 κοπέλες, πρέπει να είναι 100€, απλά όσες φορές έχω πάρει εγώ, πάντα μου ζητούσαν 80€, γι' αυτό είπα δεν ξέρω αν έχουν πολύ συχνά προσφορές ή αν το διπλό έχει μόνιμη έκπτωση.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
εγω ξερω 2 κοπελες ΦΡΑΠΕ στη Βανα ηταν 60 πριν 2 χρονια ομως αυτο.Αποφασιστε με τα 20ρηκα και τη μαρκα..εχουμε μπερδευτει να πουμε και κανα πασο..
Τωρα τι αλλαξε δεν ξερω.
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Μπορεις να γίνεις πιο περιγραφικός αδερφε για την εμμανουέλα;;Εχει ενα μελαχροινο 10αρη για χεροκλικανο μονο,για φουλ η γεματουλα καλη αλλα οχι για επαναληψη, εκτος αν σου βγει χημεια..μικρες και οι 2.
Αν και δεν ξέρω κανέναν σας θα επιθυμούσα να είμαι και εγώ παρόν.Αν κανονιστεί κάτι τέτοιο, πες και εμένα..
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.287
- Πόντοι
- 736
Δεν αξίζει γενικώς, εξάλλου ο χώρος είναι πριβέ.Μπορεις να γίνεις πιο περιγραφικός αδερφε για την εμμανουέλα;;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.287
- Πόντοι
- 736
Αν παρολα αυτα εχεις προσβαση και θελεις να σου πω ππερισσοτερα μονο σε πμ.Δεν αξίζει γενικώς, εξάλλου ο χώρος είναι πριβέ.
To reief εννοείς ανατολικά??εγώ πήγα δύο τρεις φορές και τπτ μόνο μάτι έπαιρνε η ξανθιά..!με την αφεντικινα δεν έχω κάνει..!!ξέρεις κάτι παραπάνω???Relief
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είναι αυτό;
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 930
- Πόντοι
- 96
Λάθος τα υπολογίζεις φίλε. Τα 50 ευρώ δεν πάνε όλα στο κορίτσι. Κάποια πάνε στο κορίτσι (για τις υπηρεσίες τις) και κάποια στο μαγαζί (για τη διάθεση του χώρου). Αν υποθέσουμε οτι το κοριτσι τα μοιραζεται με το κατάστημα τοτε παίρνουν από 25. Αρα όταν πάιρνεις δυο κοριτσια το λογικό, το δίκαιο και το συνήθες είναι να πληρωσεις 75 (από 25 το κάθε κορίτσι και 25 το μαγαζί) γιατί πάλι χρησιμοποιεις 1 δωμάτιο για μια ώρα. Άρα έκπτωση θα σου κάνανε μόνο αν πλήρωνες λιγότερα από 75.To Krystal έχει μόνο φραπέ. Η μια κοπέλα είναι 50€ (30 μασάζ + 20 το τελείωμα). Θεωρητικά, αν πάρεις 2 κοπέλες, πρέπει να είναι 100€, απλά όσες φορές έχω πάρει εγώ, πάντα μου ζητούσαν 80€, γι' αυτό είπα δεν ξέρω αν έχουν πολύ συχνά προσφορές ή αν το διπλό έχει μόνιμη έκπτωση.
Και επειδή στο Krystal τα κορίτσια παίρνουν λιγότερο από το 50% και τις πετσέτες δεν τις πλένουν ,τα 80 για το διπλό είναι πολλά
Φίλε μου τι εννοείς μόνο μάτι έπαιρνε η ξανθιά, η Νικόλ εννοείς φανταζομαιTo reief εννοείς ανατολικά??εγώ πήγα δύο τρεις φορές και τπτ μόνο μάτι έπαιρνε η ξανθιά..!με την αφεντικινα δεν έχω κάνει..!!ξέρεις κάτι παραπάνω???
Ναι.!τπτ δεν έκανε ούτε ακούμπησε ούτε τπτ.!Φίλε μου τι εννοείς μόνο μάτι έπαιρνε η ξανθιά, η Νικόλ εννοείς φανταζομαι
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.441
- Πόντοι
- 3.786
Φίλε μου τι εννοείς μόνο μάτι έπαιρνε η ξανθιά, η Νικόλ εννοείς φανταζομαι