Εγώ απλά θα αναφέρω πως επειδή στον
@Yiannis888 έχω κάνει κάποια κονέ και ποτέ δεν με εξέθεσε.
Και σε κάτι που του ζήτησα εγώ, για εξυπηρέτηση για ένα φίλο (οχι με κοπέλα αλλά για δουλειά) ήταν και πάλι σπαθί.
Επίσης, εδώ μέσα είναι κύριος...
Και τονίζω, πως δεν τον ξέρω, δεν τον έχω δει λάιβ ΠΟΤΕ.
Τα ίδια πχ έχω πει και για τον
@GetYouBarbara στον αγαπημένό του
@DEWARSS και δημόσια.
Και για πολλούς άλλους εδώ μέσα.
Τώρα, επειδή είναι μικρή αυτή η πουτάνα η πόλη και μικρό το σαη για όσους γνωριζόμαστε από παλιά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα πω πως στην κόντρα που προέκυψε είμαι 100% με τον Γιάννη για δύο λόγους.
1. Γιατί είναι μέγα φάουλ να εκθέτεις είτε τον πελάτη, είτε την κοπέλα με μηνύματα. Και η κυρία αυτή, δε σεβάστηκε με τίποτα τα παραπάνω. Αλήθεια, όταν με το καλό κάνει λογαριασμό, θα μου πει γιατί ο Γιάννης είναι λαμόγιο γιατί εγώ θέλω να παίρνω τις υπηρεσίες του από τη δουλειά που κάνει?
2. Γιατί, έχοντας εμπειρία και από άλλους χώρους με τον υποστηρικτή της Βάσιας, του αρέσει να προκαλεί και όταν δε γίνεται το δικό του, λειτουργεί με πλοκ και ντιλιτ. Δεν πάει έτσι μάγκα. Δεν πάει καθόλου έτσι. Να είσαι παντελονάτος. Και ενώ εδώ μέσα είσαι κύριος, με εξαίρεση τη μαλακία που κάνεις για μια που στέλνει μηνύματα (από την άλλη όμως στην κόντρα του μαλάκα με τις κοπέλες, παίρνουμε κι εκεί το μέρος των κοπελών ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ) , στην έξω ζωή λειτουργείς σαν γυναικούλα. Δεν θα αναλύσω τίποτα περισσότερο, καθώς σέβομαι την "ανωνυμία" μας εδώ μέσα.