Φίλε μου ίσως και να μην υπάρχει η κοπέλα γιατί εγώ πήγα αλλά μ το γυρίσανε ότι εγινε λάθος και έχει πρόγραμμα άλλο εκείνη την ώρα και να διαλέξω άλλη δεν ξέρω τη. Έχει δει κάποιος; Η είναι δόλωμα για να πάει ο κόσμος και να βγαίνουν οι άλλες οι παλιές;Αυτήν την γκεστ στο Λουξουρι Ευριδίκη την πήρε κάνεις μας πει τι λέει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)
Είναι η κοπέλα που δούλευε Λάρισα ;Θυμάται κανένας την maggie από την Βάνα;
Neapoliths
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Η στεφάνια έχει δικό της νήμα απ ότι ξέρω και έχω δει
Έχει επισκεφτεί κάποιος το Absolute Massage and Spa; Ιουστινιανού 7.
Το διαφημίζει η γνωστή Θεώνη που ήταν στο Vana Spa ως επιχείρηση μιας γνωστής της Άννας που δούλευε και αυτή στη Βάνα..δεν μου φαίνεται για αθωο μαγαζί..
Η δε ιδιοκτήτρια Άννα Γραμματικοπούλου γνωστή στη Βάνα ως ξεκωλο.
Η σελίδα Ο Χώρος Μας - Absolute Massage and Spa
Το διαφημίζει η γνωστή Θεώνη που ήταν στο Vana Spa ως επιχείρηση μιας γνωστής της Άννας που δούλευε και αυτή στη Βάνα..δεν μου φαίνεται για αθωο μαγαζί..
ROGERMOORE
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 464
- Πόντοι
- 290
Καλό γκαβλακι, αδύνατο, ωραίο σώμα κ κωλαρακι μικρο βυζακι, μελαχρινό πρόστυχο πρόσωποΑυτήν την γκεστ στο Λουξουρι Ευριδίκη την πήρε κάνεις μας πει τι λέει
Στο δωμάτιο προστυχολογα κ ικανοποιητική εκτόνωση...
Είναι αυτή που ήταν στο vana κ νομίζω φεύγει σήμερα ή αύριο..
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Προσωπικά δεν το έχω επισκεφθεί.Έχει επισκεφτεί κάποιος το Absolute Massage and Spa; Ιουστινιανού 7.
Όμως δείχνει πολύ ισόγειο για να μην είναι αθώο.
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Δηλωνουν οτι απευθύνονται και σε ατομα ανω των 18. Λεω να περεσω μια βολτα σημερα αν ειναι η αννα κανει ραντεβου καλη μου φαινεταιΈχει επισκεφτεί κάποιος το Absolute Massage and Spa; Ιουστινιανού 7.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Πρέπει να είναι η Ευρυδίκη που δούλευε στην Βάνα και έχει δύο φίλες που δουλεύουν τώρα εκεί στο luxury…Καλό γκαβλακι, αδύνατο, ωραίο σώμα κ κωλαρακι μικρο βυζακι, μελαχρινό πρόστυχο πρόσωπο
Στο δωμάτιο προστυχολογα κ ικανοποιητική εκτόνωση...
Είναι αυτή που ήταν στο vana κ νομίζω φεύγει σήμερα ή αύριο..
Μια χαρα κοπέλα
Μια παρέα είμαι
Η μια τραβάει την άλλη εκεί
Τελευταία τροποποίηση:
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Ή Ελίνα είναι φίλη μου από Αθήνα και το έγραψα σε άλλο μήνυμα.Έκανα εγώ τον κασκαντέρ 60 € το μασάζ σε χώρο δικό σου και από εκεί και πέρα ότι κανονίσεις με την κοπέλα ....μια Ελίνα που διάλεξα εγώ από αυτές που μου στείλανε δεν ήταν η ίδια και την έδιωξα
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Επιβεβαιώνω .. Την είχα πάρει στο Βάνα .. Πρώτο μέρος μέτριο .. Δεύτερο πολύ καλό .. Όμορφη κοπέλαΠρέπει να είναι η Ευρυδίκη που δούλευε στην Βάνα και έχει δύο φίλες που δουλεύουν τώρα εκεί στο luxury…
Μια χαρα κοπέλα
Μια παρέα είμαι
Η μια τραβάει την άλλη εκεί
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
πηγα τωρα βολτα absolute αλλα δεν μπηκα μεσα. Ειχε εναν τυπο που περιμενε στον καναπε ηταν η αννα στην υποδοχη μαζι με μια ξανθια και μια με ροζ μαλλια αλλα φορουσαν ρουχα κανονικα εργασια. Δεν μου φανηκε τετοιο μαγαζι. Αλλα ειδα οτι τα μασαζ γινονται στον κατω οροφο. Παντως αν εχει εξτρα εχουν πολυ καλη βιτρινα.
Φίλε μπορείς να μ δώσεις τηλέφωνο? Δεν έχω δυνατότητα μυνηματον στο φόρουμ αν μπορείς στείλτο μ μυνημα το τηλ της και αν είναι viberειναι δυνατον δηλαδη να περασα καλα και να την προτεινω σε ολους εκει εξω και να μην ειναι καλη στο σεξ? στο στοματικο και να εχει χαλια εμφανιση?
Κοροιδευομαστε μου φαινεται.
Και μιας και μιλαμε για την εμφανιση. Ζητησα φωτο πριν κανω ραντεβου και πολυ ευγενικα μου εξηγησε οτι κατι τετοιο δεν γινεται και οτι αν τυχον δεν μου αρεσει οταν βρεθουμε απο κοντα μπορω να φυγω. Οποτε οποιος αποφασισει να παει αν η κοπελα εμφανισιακα δεν του κανει τοτε πολυ ευγενικα να κανει μεταβολη και να φυγει. Δεν προκειται να παρεξηγηθει η Νικολ γιατι ειναι πολυ καλο τυπακι.
Που τα βρίσκεται αυτά τα προγράμματα?Και εδώ πια αξίζει ;;;
constantine33
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Έχω σχολιάσει πιο πριν στο νήμα για αυτόλοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
μου εμφανίστηκε στο ινστα μου σήμερα και όσο και αθώο να φαίνεται στο σαιτ δεν το θεωρώ και τοσο .......
Αν τα κορίτσια είναι αυτά πάμε τραίνο ...................................................
Κασκαντέρ της Θεσσαλονίκης ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμία σχέση όπως τα βλέπεις
Το κασκαντεριλικι το έκανα εγώ
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Μια ξανθιά είναι, τσουπωτή φαίνεται, κάνει ραντεβού σε γνωστό, κεντρικό ξενοδοχείο ημιδιαμονης της πόλης.Εδώ ξέρει κανείς τίποτα;
tantricmassagethesaloniki_
Δεν έχω δοκιμάσει, ότι βλέπω.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Παιδιά επιβεβαιώνω και εγώ για το more massage μακριά!! Στις φωτό σου δείχνουν μουναρες και μετά σκάει ένα γιουβαρλάκι....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τι θέλει να πει ο ποιητής μασα κ χαψα π λέμεΈνας φίλος μου είναι ένας από τους συναγωνιστές εδώ και σήμερα το έμαθα. Μου ανέφερε για μια Μάσα λένε είναι πολύ καλή. Ξέρετε που βρίσκεται αυτή?