You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Hρέμησε μεγαλε. Τα ζάλισες τα παιδιά !!!!Aν ηταν τηλεφωνητρια,δεν ηταν του χωρου.
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Ποια προτείνετε θα κλαρίνο
1 Φένια ελέγκανς
2 Βικτώρια γκολτεν
ΦΕΝΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
ΦΕΝΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑΠοια προτείνετε θα κλαρίνο
1 Φένια ελέγκανς
2 Βικτώρια γκολτεν
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
παλια ναι εκανε και επισκεψεις -την εφαγες ;Κάποτε είχε έρθει στο σπίτι μου υποτίθεται για απλό μασάζ
Κοπέλα έχει επιχείρηση με Εντελώς διαφορετικό αντικείμενο
Λόγω δυσκολιών το προσπάθησε, γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να ασχοληθεί με τον αγοραίο έρωτα πάσης φύσεως, Αλλά τόσο μπόρεσε και σταμάτησε
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Πριν 4,5 χρονιαπαλια ναι εκανε και επισκεψεις -την εφαγες ;
Μέσω fb η γνωριμία
Ούτε τον πυρετό μου δεν θα της έδινα. Για κανονικό μασάζ βρεθήκαμε αρχικά αλλά Άρχισε το μπούρου μπούρου με υπαινιγμούς. Γενικά είναι γενικά πολύ χαμηλού επιπέδου στην συμπεριφορά.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Γενικα οκ μην περιμενεις πολλα απο αυτες τις Γυναικες-καθε μια γυναικα εχει το ρολο τηςΠριν 4,5 χρονια
Μέσω fb η γνωριμία
Ούτε τον πυρετό μου δεν θα της έδινα. Για κανονικό μασάζ βρεθήκαμε αρχικά αλλά Άρχισε το μπούρου μπούρου με υπαινιγμούς. Γενικά είναι γενικά πολύ χαμηλού επιπέδου στην συμπεριφορά.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Φίλε μου πάω σε τέτοια μαγαζιά από το 1995. Απλά όταν ήρθε η συγκεκριμένη υποτίθεται ότι έκανε κανονικό μασάζ. Δεν ξέρω αν τριβόταν για να βγάλει χρήματα ή επειδή γουσταρε να κάνει κάτι αλλά όπως και να έχει δεν θα έκανα ποτέ τίποτα μαζί τηςΓενικα οκ μην περιμενεις πολλα απο αυτες τις Γυναικες-καθε μια γυναικα εχει το ρολο της
Golden το καβλοδρεπανο ειναι η Ναταλια..Μια καινουργια ψιλομιλφονι που κανει και φοβερο μασαζ ονοματι Ευα..με τη Βικτωρια τελευταια φορα εκανα καλοκαιρι αλλα η Φενια ειιναι πιο πανω σ αυτο που ζητας..ολες προχωρανε μετα τη δευτερη τριτη φορα,αν οχι μενεις στη μλκια..επισης Στελλα και Μαριαν golden καλες καβλες αλλα μεχρι φραπε.Ποια προτείνετε θα κλαρίνο
1 Φένια ελέγκανς
2 Βικτώρια γκολτεν
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Άρα για το καυλωτικού τύπου μασάζ αυτές που αξίζουν είναι οι Εύα,Στέλλα και Μάριαν;Golden το καβλοδρεπανο ειναι η Ναταλια..Μια καινουργια ψιλομιλφονι που κανει και φοβερο μασαζ ονοματι Ευα..με τη Βικτωρια τελευταια φορα εκανα καλοκαιρι αλλα η Φενια ειιναι πιο πανω σ αυτο που ζητας..ολες προχωρανε μετα τη δευτερη τριτη φορα,αν οχι μενεις στη μλκια..επισης Στελλα και Μαριαν golden καλες καβλες αλλα μεχρι φραπε.
Προσωπικα μ αρεσει το δυνατο και μονο η Ευα εκει κανει..τωρα για χαιδεμα ολες κανουν!Άρα για το καυλωτικού τύπου μασάζ αυτές που αξίζουν είναι οι Εύα,Στέλλα και Μάριαν;
Επειδη δεν διαβαζω κριτικη για να παω καπου,εχει τυχει "ξυνο" ατομο απο περιγραφη να ειναι η καλυτερη καυλα..γι αυτο ποτε δεν γραφω λεπτομερειες κλπ..εγω μπορει να την τσιμπουκωσα την ξυνη που λες..ή το αντιθετο..περιπετεια ειναι τα μασαζ..με καποιες θα ταιριαξεις με καποιες οχι..Η Ναταλία είναι η παλιά Δανάη που είχε ....η Μάριαν είναι ωραία αλλά πολύ ξυνή ..... πιστεύω περνάει και την Ξένια
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Εν μέρει ισχύει.Όμως γενικά είναι σημαντικές οι κριτικές.Εμένα με έχουν βοηθήσει για καλές επιλογές.Επειδη δεν διαβαζω κριτικη για να παω καπου,εχει τυχει "ξυνο" ατομο απο περιγραφη να ειναι η καλυτερη καυλα..γι αυτο ποτε δεν γραφω λεπτομερειες κλπ..εγω μπορει να την τσιμπουκωσα την ξυνη που λες..ή το αντιθετο..περιπετεια ειναι τα μασαζ..με καποιες θα ταιριαξεις με καποιες οχι..
Δεν διαφωνώ φίλε μου εγώ είπα την άποψη μουΕπειδη δεν διαβαζω κριτικη για να παω καπου,εχει τυχει "ξυνο" ατομο απο περιγραφη να ειναι η καλυτερη καυλα..γι αυτο ποτε δεν γραφω λεπτομερειες κλπ..εγω μπορει να την τσιμπουκωσα την ξυνη που λες..ή το αντιθετο..περιπετεια ειναι τα μασαζ..με καποιες θα ταιριαξεις με καποιες οχι..
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ε και εγω παω απο το 1990 -δεν παιζει ρολο αυτο που λες ! Ειμαι απο τους πρωτους που πηρα την Μαρια και της εκανα μαθηματα για το σεξ--Η Μαρια αυτα προσφερει .Φίλε μου πάω σε τέτοια μαγαζιά από το 1995. Απλά όταν ήρθε η συγκεκριμένη υποτίθεται ότι έκανε κανονικό μασάζ. Δεν ξέρω αν τριβόταν για να βγάλει χρήματα ή επειδή γουσταρε να κάνει κάτι αλλά όπως και να έχει δεν θα έκανα ποτέ τίποτα μαζί της
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Φενια 2 κλάσεις πάνω.. η βικτωρια είναι ξινομουνα! Επίσης Νταρια.. πιπαρα, 1 κλάση πάνω και από Φενια!!Ποια προτείνετε θα κλαρίνο
1 Φένια ελέγκανς
2 Βικτώρια γκολτεν
Η πρώην Δανάη η κοντουλα μελαχροινή υπέρ καύλα έγινε Ναταλία και επέστρεψε? Αλήθεια τώρα.? Μη τρέχω τζαμπα? Μένω και μακριά…..Η Ναταλία είναι η παλιά Δανάη που είχε ....η Μάριαν είναι ωραία αλλά πολύ ξυνή ..... πιστεύω περνάει και την Ξένια
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η Ντάρια από εμφάνιση τι λέει;Φενια 2 κλάσεις πάνω.. η βικτωρια είναι ξινομουνα! Επίσης Νταρια.. πιπαρα, 1 κλάση πάνω και από Φενια!!