thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Άλογο φοβερο σωμα ψηλή κλαρίνο απο Ρωσία γρικ ελληνικόςΗ Ντάρια από εμφάνιση τι λέει;
Άλογο φοβερο σωμα ψηλή κλαρίνο απο Ρωσία γρικ ελληνικόςΗ Ντάρια από εμφάνιση τι λέει;
Λίγο τρομακτική μου ακούγεται!Άλογο φοβερο σωμα ψηλή κλαρίνο απο Ρωσία γρικ ελληνικός
Σε μάλωσε ή τα δέχτηκε; Τόσο καλή Ε;Ασε εγω δεν προλαβα και τα πέταξα ολα στο στομα της !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
70€
Οχι ρε μια χαρα κοπελα ειναι σε εμενα φέρθηκε άψογα θα ξαναπαω σύντομαΣε μάλωσε ή τα δέχτηκε; Τόσο καλή Ε;
Η Ντάρια στο golden είναι?Κι εγώ στο στόμα όλα. Και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν δυσανασχετησε καθόλου. Αφήστε που πραγματικά έχει ένα γαμημενο κορμι δυναμίτη. Και βρωμάει καβλα η γκόμενα.
Ναι,περασα κ εγω,μιλαει σπαστά Αγγλικα,αλλα δεν χρειαζόταν να πει πολλά, διότι ''με γεμάτο στάμα δεν μιλάνε..'' ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΠΑ!!Η Ντάρια στο golden είναι?
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3121 - bourdela.com forumΝαι,περασα κ εγω,μιλαει σπαστά Αγγλικα,αλλα δεν χρειαζόταν να πει πολλά, διότι ''με γεμάτο στάμα δεν μιλάνε..'' ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΠΑ!!
παρασύρθηκα απο την πιπα της....ναι στο Elegance δουλεύει.. α, έχουν και ατομική ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο πλέονΔημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3121 - bourdela.com forum
Μα στο Elegance έχει αναφερθεί ότι εργάζεται.
Σημαντική η προσθήκη της ντουζιέρας στο δωμάτιο.Απομένει η διακριτικότητα,να μη συνυπάρχουν δηλαδή στο σαλόνι πελάτες.Πριν έναν μήνα περίπου δεν είχε αλλάξει αυτό.Δεν ξέρω για τώρα.παρασύρθηκα απο την πιπα της....ναι στο Elegance δουλεύει.. α, έχουν και ατομική ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο πλέον
Dames τιμές από 60€/ 0.5 hr, Εβίτα τιμές από 80€ /hr και Μαριάννα priveΚαλησπέρα παλικάρια υπάρχει κανενα μαγαζι που παει περα απ το καλαμάκι απ την πρώτη φορά;
Elegance ολγας;παρασύρθηκα απο την πιπα της....ναι στο Elegance δουλεύει.. α, έχουν και ατομική ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο πλέον
Ναι πάνω απ' το Μασούτη πριν τη ΣυνδίκαElegance ολγας;