Επιβεβαιώνω. Και με τον άντρα/γκόμενο/έρωτα μεγάλο, ο οποίος ζήλευε και έπρεπε να χύνεις ήσυχα.Σιγά το πράγμα....η Εύα τζάμπο στα νιάτα της έκανε με τα παιδιά της μέσα.
Σχετικά με τα παιδιά, ήταν και πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!
Επιβεβαιώνω. Και με τον άντρα/γκόμενο/έρωτα μεγάλο, ο οποίος ζήλευε και έπρεπε να χύνεις ήσυχα.Σιγά το πράγμα....η Εύα τζάμπο στα νιάτα της έκανε με τα παιδιά της μέσα.
Έπρεπε να πας και δώρα στα παιδιά για να είναι ήσυχα ή αρκούσε να πας δώρο στον άντρα της;Επιβεβαιώνω. Και με τον άντρα/γκόμενο/έρωτα μεγάλο, ο οποίος ζήλευε και έπρεπε να χύνεις ήσυχα.
Τώρα το δίνει ακόμα με τη μαϊμού δίπλα η life coach?Επιβεβαιώνω. Και με τον άντρα/γκόμενο/έρωτα μεγάλο, ο οποίος ζήλευε και έπρεπε να χύνεις ήσυχα.
Βλέπω (στο Instagram) το Luxury Μοναστηριού έχεις με δύο κοπέλες στα 60€Καλησπέρα παλικάρια ξέρετε ποια μαγαζιά έχουν "μασαζ" από δύο συγχρονως;;
Σε ευχαριστούμε για την αξιόπιστη και ειλικρινή κριτική σου, λίγα λεπτά μετά την εγγραφή σου.
Τα χαιρετίσματά μας στη Βάνα...όποτε θέλει να της περάσουμε κανένα μανίκι, γιατί μόνο αυτή θα γαμούσαμε, ενημέρωσε μας, Βάνα...ε ευκολόπιστε ήθελα να γράψω.
και εγώ με την μαγκι είχα κολλήσει άσχημα πολλά λεφτά την αφίσα αλλά έκανα γούστα τέτοια κοπέλα δεν ξανά είδα σε μασατζιδικο .Εγώ κ ένας ακόμη φίλος πριν από καμιά βδομάδα ρωτούσαμε για τις νέες της βανας κ δεν υπήρξε καμία απάντηση. Αφού ξέρατε γιατί δεν απάντησε κανείς?
Αν σε ενδιαφέρει τώρα κάνει νύχιακαι εγώ με την μαγκι είχα κολλήσει άσχημα πολλά λεφτά την αφίσα αλλά έκανα γούστα τέτοια κοπέλα δεν ξανά είδα σε μασατζιδικο .
Στο σωστό νήμα είσαι αγαπητή!Σε περιμένουμε!Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?
Ξεχνάς λίγο τον σκοπό του κάθε νήματος ο οποίος είναι για προβολή .
αν δεν σας αποδέχεσαι τν προβολή που προσπαθώ να κάνω όσο πιο διακριτικά γίνεται δεν μπορώ να ρυθμίσω κάτι διαφορετικά.
Που δουλεύει , ξέρουμε?Αν σε ενδιαφέρει τώρα κάνει νύχια
Καλημέρα, ξέρει κανένας τι παίζει εκεί;Relief, η Βασιλεία κάνει τίποτα; Πήρα τηλεφ και μου είπε γυμνός και μπροστά μια μικρή πετσέτα...
Η άλλη η ξανθιά πιο ωραία φαίνεται αλλά με βάση τα λεγόμενα άλλων μου φαίνεται πεταμένο χρήμα η υπόθεση εκεί
Στην Μαγδα δεν έχουν βάλει ακόμα φωτογραφία για αυτό και δεν ρώτησαΚαι μια Μάγδα είδα καινούργια στο λουξουρι
Κανένας δεν δίνει πληροφορίες για τις νέες στο Βάνα ενώ είναι συνέχεια φουλ το μαγαζί. 2-3 φορές πήρα τηλέφωνο για ραντεβού κ δεν είχε διαθέσιμο. Κρυσταλ πέρασα με Μπέλα. Καλό μασάζ κ αρκετά καλό κ δεύτερο μέρος. Ευγενική κ καθαρή. Έφυγα ευχαριστημένοςΓια Αλίκη από Βάνα έχουμε καμία πληροφορία
ΤΙΠΟΤΑΧαιρετώ το αγαπητό club, μετά από χρόνια γύρισα στην Σαλονικάρα και ψάχνω για ένα χαλαρωτικό αλλά ποιοτικό μασαζάκι, παίζει τίποτα καλό ανατολικά;
Body Spa Ν.ΕγνατιαΧαιρετώ το αγαπητό club, μετά από χρόνια γύρισα στην Σαλονικάρα και ψάχνω για ένα χαλαρωτικό αλλά ποιοτικό μασαζάκι, παίζει τίποτα καλό ανατολικά;
Δεν υπάρχει τπτ ποιοτικό σε αυτήν την ποληΤΙΠΟΤΑ