biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.830
Εγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.Και πριν δυο μήνες ειπες ότι δεν ξαναέρχεσαι αλλά ξανά ήρθες .
Εγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.Και πριν δυο μήνες ειπες ότι δεν ξαναέρχεσαι αλλά ξανά ήρθες .
Καλώς να μας έρθεις!Καλησπέρα σας !θ ερθω μία βόλτα 10 μέρες!
19 μαρτίου περιοχή νέα παραλία
Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμαΕγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.
Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμα
Γραφε ελευθερα,στο σωστο νημα εισαι..Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?
Δεν είπα πως δεν εισαι διακριτική. Είπα πως εδώ γράφουμε μασατζιδικα Θεσσαλονίκης. Νομίζω δεν είσαι μασατζιδικο Θεσσαλονίκης. Η κάθε κοπέλα έχει το προσωπικό της topic. Για αυτό πχ αν πας στην Ανταρκτική, θα το μάθουμε από εκεί. Εκτός αν θες να γράψεις στα μασατζιδικα Ανταρκτικης, οπότε πάσο Anyway, αφού σου έδωσε το οκ ο Φακίρης, no probΔηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?
Ξεχνάς λίγο τον σκοπό του κάθε νήματος ο οποίος είναι για προβολή .
αν δεν σας αποδέχεσαι τν προβολή που προσπαθώ να κάνω όσο πιο διακριτικά γίνεται δεν μπορώ να ρυθμίσω κάτι διαφορετικά.
Τα ιδια ειχαμε πει και την προηγουμενη φορα φιλε μου.Δεν είπα πως δεν εισαι διακριτική. Είπα πως εδώ γράφουμε μασατζιδικα Θεσσαλονίκης. Νομίζω δεν είσαι μασατζιδικο Θεσσαλονίκης. Η κάθε κοπέλα έχει το προσωπικό της topic. Για αυτό πχ αν πας στην Ανταρκτική, θα το μάθουμε από εκεί. Εκτός αν θες να γράψεις στα μασατζιδικα Ανταρκτικης, οπότε πάσο Anyway, αφού σου έδωσε το οκ ο Φακίρης, no prob
Μασάζ στην Θεσσαλονίκη --- και ανοίγει topic με το όνομά της. Ok δεν πειράζει, αρκεί να μην αρχίσει κουβέντα πάλι όπως την άλλη φορά. Εσύ είπες, και μετά μας είπανε, και δεν έκανες και έκανες κτλ...Τα ιδια ειχαμε πει και την προηγουμενη φορα φιλε μου.
Δεν γραφει στο νημα πιατσες η μπουρδελα..
Μασαζ κανει η κοπελα..πως θα ενημερωθουν οι εδω κατοικοι..?
Δεν νομιζω οτι ψαχνουν το νημα της ποτε θα ερθει?
Καλησπέρα φιλε!Καλησπέρα παλικάρια ξέρετε ποια μαγαζιά έχουν "μασαζ" από δύο συγχρονως;;
Δεν καίγομαι για προσφορά θέλω ενα διπλο αρκεί να μην είναι πρεζογριεςΚαλησπέρα φιλε!
Κατά καιρούς σχεδόν όλα τα μαγαζιά της πόλης ανεβάζουν τέτοια "προσφορά", οπότε αν τα ακολουθείς στα social media θα το δεις.
Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμη και να μην είναι τέτοια περίοδος, αν το ζητήσεις μπορεί και να στο προσφέρουν ως υπηρεσία, απλά με το ανάλογο κόστος: 50+50.
Να ήξερε να γράφει κιόλας.
Τώρα ρε φίλε με αυτα τα λάθη είναι να εμπιστευτείς life coaching???Να ήξερε να γράφει κιόλας.
Ε άρα θα το βρεις εύκολα!Δεν καίγομαι για προσφορά θέλω ενα διπλο αρκεί να μην είναι πρεζογριες
Η κοπελα εχει θεματα πολλα φιλε--κανει Σ@ξ και μεσα ειναι ο αντρας της και ακουει οτι να ναι!Να ήξερε να γράφει κιόλας.
Σιγά το πράγμα....η Εύα τζάμπο στα νιάτα της έκανε με τα παιδιά της μέσα.Η κοπελα εχει θεματα πολλα φιλε--κανει Σ@ξ και μεσα ειναι ο αντρας της και ακουει οτι να ναι!
Στην πιάτσα κάθονται κοντά για να βλέπουν κιόλας .Η κοπελα εχει θεματα πολλα φιλε--κανει Σ@ξ και μεσα ειναι ο αντρας της και ακουει οτι να ναι!
Πηδιέται στο relief και είναι ο άλλος μέσα;Η κοπελα εχει θεματα πολλα φιλε--κανει Σ@ξ και μεσα ειναι ο αντρας της και ακουει οτι να ναι!
Επιβεβαιώνω. Και με τον άντρα/γκόμενο/έρωτα μεγάλο, ο οποίος ζήλευε και έπρεπε να χύνεις ήσυχα.Σιγά το πράγμα....η Εύα τζάμπο στα νιάτα της έκανε με τα παιδιά της μέσα.