Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Ελπίζω ότι δεν είναι μήνες όπως λες αλλά είναι 1 μήνας σίγουρα. Δεν είμαι γιατρός αλλά ρώτησα γιατρό (δερματολόγο - αφροδισιολόγο) για το πότε πρέπει να κάνεις εξετάσεις αν έχεις ύποπτη επαφή (του ανέφερα ότι ρωτάω για ελεύθερο στοματικό και όχι ελεύθερη διείσδυση σε αιδοίο εννοείται) και μου είπε μετά από 1 μήνα ότι πρέπει να κάνεις εξετάσεις (και συγκεκριμένα είπε HIV 1+2, VDRL, HBsAG, HBC ...μην με ρωτάτε τι είναι τα παραπάνω δεν ξέρω καθώς δεν τόλμησα τελικά να κάνω "ύποπτη" επαφή). Αυτό φυσικά αν δεν εμφανίσεις σύμπτωμα. Αν εμφανίσεις πας προφανώς νωρίτερα, αλλά στο μήνα μπορείς να έχεις μία σιγουριά υποθέτω. Έχω κατά νου να ρωτήσω και ανδρολόγο/ουρολόγο για το ίδιο θέμα και μπορώ να ενημερώσω για το τι θα μου πει.
-HIV 1+2 είναι για τον ιό του AIDS
-VDRL ή εναλλακτικά το RPR είναι για σύφιλη
-HBsAg είναι το Αυστραλιανό Αντιγόνο και αφορά την Ηπατίτιδα β
-ΗBC αφορά την Ηπατίτιδα C
και σε όλα αυτά εγώ θα έλεγα να προστεθεί και:
-καλλιέργεια ούρων και σπέρματος για τον εντοπισμό χλαμυδίων, τριχομονάδων, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα.
HSV 1+2 IgG και IgM για τον ιό του Έρπη (στόμα και γεννητικά όργανα)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Άργησε πολύ να πάει.Επειδή μόλις εμφανιστούν είναι μικρά και κρύβονται από τις τρίχες στο εφηβαίο,καλό είναι να τριμάρουμε/ξυρίζουμε τις τρίχες μας κάθε μήνα.Είναι σε μέγεθος καρφίτσας και κοκκινίζουν λίγο.Δε σκάει αν το πιέσεις σαν το κανονικό σπυράκι, αντιστέκεται.Δεν έχει κάποιο πόνο ή φαγούρα αρχικά.Αυτό για την περιοχή που ΔΕΝ καλύπτει το προφυλακτικό.Αν ο φίλος σου μπήκε ακάποτα,θα το κόλλησε στην βάλανο η στον κορμό
Στη βάλανο είναι πολύ σκατοφάση γιατί φαίνεται πολύ ακόμα και μετά την θεραπεία και μια έμπειρη πουτάνα δεν σε παίρνει με τίποτα, ούτε στο τελευταίο μπουρδέλο...
Μακριά από τα ακάποτα μάγκες, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μια ευκαιρία μας δίνεται να ζήσουμε, γιατί να ρισκάρουμε την ποιότητα της ζωής μας για μια καύλα...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
-καλλιέργεια ούρων και σπέρματος για τον εντοπισμό χλαμυδίων, τριχομονάδων, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα.
Περιεκτικότατος φίλος!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Στη βάλανο είναι πολύ σκατοφάση γιατί φαίνεται πολύ ακόμα και μετά την θεραπεία και μια έμπειρη πουτάνα δεν σε παίρνει με τίποτα, ούτε στο τελευταίο μπουρδέλο...
Αυτό είναι το λιγότερο.Σκέψου να πάει να κάνει σχέση ή ons ο τύπος και πάνω στην πράξη να το δει η γκόμενα και να φρικάρει.Δεν υπάρχει πλαστική ανάπλασης;

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
93
Πόντοι
0
Μακριά από τα ακάποτα μάγκες, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μια ευκαιρία μας δίνεται να ζήσουμε, γιατί να ρισκάρουμε την ποιότητα της ζωής μας για μια καύλα...
Πολύ σωστός! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Επειδή φαίνεσαι αρκετά διαβασμενος στο θέμα, όλα τα παραπάνω που αναφερες, γνωρίζεις εάν μεταδίδονται και από ακα πίπα?

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Αυτό είναι το λιγότερο.Σκέψου να πάει να κάνει σχέση ή ons ο τύπος και πάνω στην πράξη να το δει η γκόμενα και να φρικάρει.Δεν υπάρχει πλαστική ανάπλασης;
Σίγουρα θα υπάρχει κάποια μέθοδος για να το σουλουπώσεις, δεν γνωρίζω κάτι απλά το υποθέτω.
Σκέψου να είσαι παντρεμένος να μην το καταλάβει γιατί θα το καλύψεις, αλλά να ξέρεις μέσα σου ότι της το κόλλησες και μετά από 20 χρόνια να την δεις να υποφέρει από τις βαριές χημειοθεραπείες με πλατίνα που δίνονται μετά την υστερεκτομή (αφαίρεση μήτρας) λόγω καρκίνου στη μήτρα, κύριο αίτιο της οποίας είναι κάποιοι τύποι κονδυλωμάτων (HPV). Πραγματικό περιστατικό...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Επειδή φαίνεσαι αρκετά διαβασμενος στο θέμα, όλα τα παραπάνω που αναφερες, γνωρίζεις εάν μεταδίδονται και από ακα πίπα?
Κονδυλώματα, σύφιλη, χλαμύδια, γονόρροια, έρπης σίγουρα
και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις και το AIDS ή ηπατίδια.
Απλά είναι πιο δύσκολο να τα κολλήσεις από στοματικό σε σχέση με την κανονική διείσδυση ή ακόμα χειρότερα πρωκτικό.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Απλά είναι πιο δύσκολο να τα κολλήσεις από στοματικό σε σχέση με την κανονική διείσδυση ή ακόμα χειρότερα πρωκτικό.
Ευχαριστώ για όλες τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που έδωσες.

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
93
Πόντοι
0
Και εγώ ευχαριστώ πολύ! Κοινώς το sport είναι πολύ επικίνδυνο και δεν είναι για παντρεμένους...εκτός αν βρει κάποιος πειστική δικαιολογία για προφυλακτικό μετά από 10 χρόνια γάμου :cheesy: (μέχρι να βγουν οι εξετάσεις)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Γενικά είναι πολύ δύσκολο αν γαμάς συχνά ιερόδουλες να γλυτώσεις από κονδυλώματα, απλά οι περισσότεροι φαινότυποι, αν εκδηλωθούν, έχουν μόνο δερματικά συμπτώματα και δεν συνδέονται προς το παρόν τουλάχιστον με τους καρκίνους μήτρας, στοματικής κοιλότητας και οισοφάγου

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Και εγώ ευχαριστώ πολύ! Κοινώς το sport είναι πολύ επικίνδυνο και δεν είναι για παντρεμένους...εκτός αν βρει κάποιος πειστική δικαιολογία για προφυλακτικό μετά από 10 χρόνια γάμου :cheesy: (μέχρι να βγουν οι εξετάσεις)
Τσιμπούκι με καπότα, φιλάκια μόνο στα χείλη και είσαι πολύ οκ.
Αλλιώς βρίσκεις μια κοπέλα που εμπιστεύεσαι ότι είναι καθαρή, διαλέγει τους πελάτες της δεν κάνει ακάποτα και έτσι μειώνεις το ρίσκο πάρα πολύ. Αν κάθε φορά πας και σε άλλη το ρίσκο αυξάνεται εκθετικά...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.950
Πόντοι
25.036
Χάρης στον Κούλη έχεις την καλύτερη δικαιολογία:
"Ξέρεις πόσο κοστίζει ένα παιδί τη σήμερον ημέρα;" και καθάρισες:2funny:

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
93
Πόντοι
0
Τσιμπούκι με καπότα, φιλάκια μόνο στα χείλη και είσαι πολύ οκ.
Αλλιώς βρίσκεις μια κοπέλα που εμπιστεύεσαι ότι είναι καθαρή, διαλέγει τους πελάτες της δεν κάνει ακάποτα και έτσι μειώνεις το ρίσκο πάρα πολύ. Αν κάθε φορά πας και σε άλλη το ρίσκο αυξάνεται εκθετικά...
Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό που λες είναι πολύ σωστό...και εγώ επειδή είμαι αγαπούλης γενικά μου ταιριάζει κάτι τέτοιο αλλά που να το βρεις.
Χάρης στον Κούλη έχεις την καλύτερη δικαιολογία:
"Ξέρεις πόσο κοστίζει ένα παιδί τη σήμερον ημέρα;" και καθάρισες:2funny:
χααχαχαχαχα! Στην περίπτωση μου δεν πιάνει δυστυχώς! Είμαστε κάπως περασμένης ηλικίας και οι δύο :P Αλλά μπορεί κάποιος άλλος συναγωνιστής να το εκτιμήσει!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λογικά φοιτητής θα σαι για να λες με τρένο,έχουμε πάει αδερφέ κ Αθήνα κ παντού,τόσες καυλές δεν έχουμε πλέον να ξεσπιτωθουμε π
μας αρέσει η παρακμα τις Ερωτομιζερης πόλης
Φοιτητής με προφίλ από το 2006 λίγο δύσκολο παίχτη μου.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

Spiler

Μέγας