Ποια να ειναι αραγε?Τι εχουμε εδω?
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μασέζ για κλοπές πελατών της
Η μασέζ στη Θεσσαλονίκη, έπεσε στα χέρια αστυνομικών, μετά από ανάλυση εικόνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, στους χώρους που έκλεινε ραντεβού...www.newsit.gr
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Νομίζεις πως ήσουν το μόνο παιδί νηπιαγωγείου με προφίλ;!Φοιτητής με προφίλ από το 2006 λίγο δύσκολο παίχτη μου.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Το προφίλ είναι του πατέρα μου, έχω κλέψει τους κωδικούς. Η μαμά πάντως δεν πρόκειται να μάθει τίποτα όσο το χαρτζιλίκι του μπαμπά ρέει αφθονο. Παστρικές δουλειέςΝομίζεις πως ήσουν το μόνο παιδί νηπιαγωγείου με προφίλ;!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Μα και εγώ το παιδί του μπαμπά μου είμαι. Αυτός έχει το προφίλ, εγώ το διαχειρίζομαι!Το προφίλ είναι του πατέρα μου, έχω κλέψει τους κωδικούς. Η μαμά πάντως δεν πρόκειται να μάθει τίποτα όσο το χαρτζιλίκι του μπαμπά ρέει αφθονο. Παστρικές δουλειές
Βρε τι πάθαμε...
Και εγώ στην ίδια γραμμή είμαι, συμφωνώ...Το τέλειο μωρό θα ήταν αν είναι αυτό που βλέπεις φίλε αλλά συγκλινω σε οφθαλμαπάτη.
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Ώπα της !!!το παράξενο είναι ότι από τους τόσο πολλούς εξαπατημένους ούτε ένας μέλος της κοινότητας μας να ενημερώσει!!!!!απλα το καταθέτω!!!Τι εχουμε εδω?
Η μασέζ στη Θεσσαλονίκη, έπεσε στα χέρια αστυνομικών, μετά από ανάλυση εικόνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, στους χώρους που έκλεινε ραντεβού...www.newsit.gr
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Στο μυαλό του boomeρά με τρένο πάνε μόνο οι φοιτητές. Μάλλον η τελευταία φορά που ανέβηκε ήταν στο οτομοτρίς για τη ΛάρισαΜα και εγώ το παιδί του μπαμπά μου είμαι. Αυτός έχει το προφίλ, εγώ το διαχειρίζομαι!
Βρε τι πάθαμε...
Συνημμένα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Αν κάνετε κανένα πάρτι στη λέσχη βάλε μία φωνήΤο προφίλ είναι του πατέρα μου, έχω κλέψει τους κωδικούς. Η μαμά πάντως δεν πρόκειται να μάθει τίποτα όσο το χαρτζιλίκι του μπαμπά ρέει αφθονο. Παστρικές δουλειές
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Την τελευταία φορά γιατρέ μου δεν την θυμάμαι ίσως να μην είχες γεννηθείς κιόλας...πάμε παρακατωΣτο μυαλό του boomeρά με τρένο πάνε μόνο οι φοιτητές. Μάλλον η τελευταία φορά που ανέβηκε ήταν στο οτομοτρίς για τη Λάρισα
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.990
- Πόντοι
- 25.036
Καλά και πως μας ξέφυγε εδώ πέρα. Δεν θυμάμαι καμία αναφορά και δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι δεν πήγε κανένα μέλος του site όπως αναφέρει και ο συναγωνιστής πιο πάνω. Μήπως κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε να προστατεύσει τους συναγωνιστές του γιατί ντράπηκε;Τι εχουμε εδω?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Μηπως ειναι αυτη με τον ντουλαπακια?Καλά και πως μας ξέφυγε εδώ πέρα. Δεν θυμάμαι καμία αναφορά και δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι δεν πήγε κανένα μέλος του site. Μήπως κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε να προστατεύσει τους συναγωνιστές του γιατί ντράπηκε;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.491
- Πόντοι
- 3.786
Εκείνη είχε τα μισά χρόνιαΜηπως ειναι αυτη με τον ντουλαπακια?
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.990
- Πόντοι
- 25.036
Πραγματικά δεν ξέρω καρντάσι γιατί δεν ασχολούμαι καθόλου με μασάζ. Όπως έχω ξαναπεί θέλω ξεκάθαρα αναγραφόμενες υπηρεσίες με τις αντίστοιχες τιμές δίπλα. Τα εμείς οι βλάχοι όπως λάχει δεν μου ταιριάζουνΜηπως ειναι αυτη με τον ντουλαπακια?
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Ωωωεεεωωωω!!!Μηπως ειναι αυτη με τον ντουλαπακια?
Αποσύρθηκε στο χωριό της αυτή ...Μηπως ειναι αυτη με τον ντουλαπακια?
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Καλοπαντρευτηκε ?????Αποσύρθηκε στο χωριό της αυτή ...
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
ΑΡΡΕΝ - ετών ΗΜΕΡ.ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 16/01/2024 ΑΜΚΑ -
Σπερματικό υγρό
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Θετική (+)
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ : Θετική (+)
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑΤΑ
Μycoplasma hominis : Αρνητικό Ureaplasma urealiticum : Αρνητικό
Εξέταση για Chlamydia trachomatis : Θετικό
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Ημερομηνία & ώρα έγκρισης: 18/01/2024 17:48 Ημερομηνία & ώρα εκτύπωσης: 18/1/2024 17:50
Συνίσταται περαιτέρω διερεύνηση και εκτίμηση ειδικού ιατρού.
Τα αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά το συγκεκριμένο δείγμα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος
χωρίς τη γραπτή έγκριση του εργαστηρίου
Ιατρός Μικροβιολόγος Βιοπαθολόγος
Σπερματικό υγρό
Θετική (+)
Ημερομηνία & ώρα έγκρισης: 18/01/2024 17:48 Ημερομηνία & ώρα εκτύπωσης: 18/1/2024 17:50
Τα αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά το συγκεκριμένο δείγμα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Για κάτι μαλακες που το παίζουν έξυπνοι εδώ πέρα μέσα να πάτε να γαμηθειτε.Ειχα ενημερώσει inbox ατομα που με ρώτησαν.Οσον αφορά την κριτική αφορούσε την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.Απο εκεί και πέρα οποίος θέλει ας πάει δεν νου καίγεται καρφί.Χρονια εδώ μέσα και απο αυτόν και απο τον προηγούμενο μου λογαριασμό με μυνηματα για όλους και όχι εμπαθείες και με λέτε κακοπροεραιτο.Καλες ασθένειες εύχομαι λοιπόν σε όλους τους μαλακες εδώ μέσα και τα λέμε όταν βάλετε μυαλό.ΑΡΡΕΝ - ετών ΗΜΕΡ.ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 16/01/2024 ΑΜΚΑ -
Σπερματικό υγρό
Θετική (+)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Η Αργεντινα φιλε ηρθε πρωτη βδομαδα του Γεναρη.και βαλε..Για κάτι μαλακες που το παίζουν έξυπνοι εδώ πέρα μέσα να πάτε να γαμηθειτε.Ειχα ενημερώσει inbox ατομα που με ρώτησαν.Οσον αφορά την κριτική αφορούσε την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.Απο εκεί και πέρα οποίος θέλει ας πάει δεν νου καίγεται καρφί.Χρονια εδώ μέσα και απο αυτόν και απο τον προηγούμενο μου λογαριασμό με μυνηματα για όλους και όχι εμπαθείες και με λέτε κακοπροεραιτο.Καλες ασθένειες εύχομαι λοιπόν σε όλους τους μαλακες εδώ μέσα και τα λέμε όταν βάλετε μυαλό.
Γκαστρωμενη ήταν σίγουρα...τώρα περαιτέρω δε ξέρωΚαλοπαντρευτηκε ?????