Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
ξερεις τι παιζει απο τιμες;Οι φωτογραφίες είναι δίκες της.
ξερεις τι παιζει απο τιμες;Οι φωτογραφίες είναι δίκες της.
Τοποθεσία : Σταυρουπολη ,πάνω στη Λαγκαδα είναι δίπλα στη πειραιως ! Μόνο φραπέ !! Από τιμές είναι το γνωστό σε όλους 30€+ 20 η εκτόνωση !Αδερφέ για δώσε λίγο τα φώτα σου που είναι σε το μέρος ? Υπηρεσίες και αυτά μόνο φραπέ ? Επίσης από τιμές ?
Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...Επίσκεψη Crustal σήμερα με Ολίβια. Πολύ καλή επιλογή, πρόσχαρη και με όρεξη για κουβέντα. Στο πρώτο μέρος ωραίο κ δυνατό μασάζ. Στο δεύτερο μέρος βυζάρες και καλή δυνατή κίνηση!!
Μήπως εννοεί " ισπανικό " με καλή δυνατή ανάμεσα τους ?Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...
Πραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!Μήπως εννοεί " ισπανικό " με καλή δυνατή ανάμεσα τους ?
Ναι , έτσι γίνεται στην Αθήνα σε όλα τα μασατζιδικα …μασαζ μερικές φορές έτσι και έτσι ή πολύ καλό και μετά σεξ με τις τιμές όπως αναγράφονται στις σελίδες τους . Έξτρα δεν υπάρχουν εκτός εάν κανεις την κίνηση μόνος σουΠραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!
Αυτό είναι τίμιο! Να ξέρει ο πελάτης τι θα του προσφέρουν και τι θα πληρώσει ανάλογα. Στη Θεσσαλονίκη, πάμε με τον "αυτόματο πιλότο"! Έτσι, δε πάμε πουθενά!Ναι , έτσι γίνεται στην Αθήνα σε όλα τα μασατζιδικα …μασαζ μερικές φορές έτσι και έτσι ή πολύ καλό και μετά σεξ με τις τιμές όπως αναγράφονται στις σελίδες τους . Έξτρα δεν υπάρχουν εκτός εάν κανεις την κίνηση μόνος σου
Και το bodyfree δεν είχε πάντα αξιόλογα κορίτσια. Ελληνίδες αξιόλογες πολύ σπάνια έβλεπες εκεί.Πραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!
Στο κρυσταλ δεν υπάρχει ούτε σεξ ούτε πίπα.Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...
Απορώ πως η Θεώνη είναι ακόμα εκεί και την προτιμάτε κιόλας. Τελευταία φορά έκανα μαζί της πριν 4 χρόνια; Όπου η κατάσταση ήταν όπως την περιγράφεις, και τότε είχε αρκετά παραπανισια κιλά, φαντάζομαι και τώρα το ίδιο θα είναι.Έχω περάσει στην Βάνα με την Κατερίνα (οπαδός της Ρόμα) πρώτο μέρος ανύπαρκτο 2ο σχετικά καλο αλλά όχι ότι θα χάσω και το μυαλό μου, και με την Θεώνη χαλιά η τρίχα στο πόδι 2 φορές η δικιά μου σαν να χαϊδεύω τον Σαραβάκο μύριζε τσιγαριλα και γενικα τπτ το σπουδαίο
ουτε με κατι ουτε με πολυ εξτραΤην Έλσα ρώτησε κανείς αν έστω με κάτι έξτρα μπαίνει σε δωμάτιο?
ουτε το ιδιο το μαγαζι δεν καταλαβε ποιο ειναι.... πως να το κοψει?Γι αυτό το λόγο ακριβώς, για να συμμορφοθούν, γι αυτό και το έγραψα έτσι, η εμπειρία μου αφορά ένα μαγαζί αλλά η τακτική αυτή εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά του χώρου. Προσπαθούν να μοιράσουν τα μεροκάματα
Στο συγκεκριμένο μαγαζί πάω στοχευμένα για δύο κοπέλες. Όσες φορές πήγαν να μου την φέρουν, έκανα μεταβολή και έφυγα. Αυτοί έχασαν
Ας το δουν λοιπόν και ας το κόψουν
εχεις να μας συστησεις κανενα?εμενα παντως στη VANA ποτε καμια δεν μου ειπε πονανε τα βυζια μου η εχω περιοδο ! Νομιζω ειναι με τι ματι θα σε παρουν-αλλα οπως και να εχει ρε παιδια χαβαλε κανουν αυτες στα παπαρια τους ! Φευγουμε και μετα γελανε και πιθανον κανουν και κουτσομπολιο για τον πελατη.
Αν δεν εχεις μονιμα δικα σου μουνακια που να τα ταιζεις και να σεβονται ειναι δυσκολα!
μην ορκιζεσαιΟλες τις υπολοιπες μπορει να τις ξεκανει μια μια η Νεφελη, αλλα τελευταια θα φυγει απο εκει μεσα
Ειχα μια απο καλαμαρια -εργολαβια την ειχα αλλα σταματησε -μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και δουλευει νορμαλ δουλεια .εχεις να μας συστησεις κανενα?
Εσύ πρότεινε το, αλλά έλα να μας πεις και την απάντηση μετά...Όσον αφορά το κρύσταλ .... Να πάρω Ολίβια? Θέλω πολύ να τη γλειψω