You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το μόνο που ξέρω από όσο μιλήσαμε στο τηλέφωνο είναι πως βρίσκεται απέναντι απο το Θεαγένειο, έχει και μασάζ και full και έχει διάφορες κοπέλες. Δεν προλάβαινα να πάω να δω. Το τηλέφωνο το βρήκα στον αγγελιοφώρο.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
αν σε ειπαν για φουλ απο το τηλ κρατα μικρο καλαθι,Το μόνο που ξέρω από όσο μιλήσαμε στο τηλέφωνο είναι πως βρίσκεται απέναντι απο το Θεαγένειο, έχει και μασάζ και full και έχει διάφορες κοπέλες. Δεν προλάβαινα να πάω να δω. Το τηλέφωνο το βρήκα στον αγγελιοφώρο.
εκτος αν παει ο κιρι77 κ μας ενημερωσει γιατι βλεπω μαζευει πληροφοριες απο παντου
Βαρδάρι έχει 3 μπάζα τώρα,μια Αλβανίδα κοντόχοντρη που είναι σαν καθαρίστρια,μια άλλη μάλλον αλβανίδα ξερακιανή ψηλή και πολύ αδύνατη και μια μέτρια μικρούλα πάλι ψηλή και αδύνατη αγνώστου εθνικότητας μυρτώ
κάποιος που έγραψε καλά λόγια για την χοντρή αλβανίδα τη μαριάννα,την οποία μόλις μπήκα και είδα κόντεψα να ξεράσω,ή του μαγαζιού είναι ή κατέβηκε από το βουνό και έχει χρόνια να δει γυναίκα...
καλησπερα σε ολους
φιλε μου σημερα δοκημασα την εν λογο κυρια και σε πληροφορω οτι ηταν αρκετα καλη
και δεν ειμαι ουτε του μαγαζιου ουτε βουνησιος
οκ ?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
αστους να λενε αστους να πουνκαλησπερα σε ολους
φιλε μου σημερα δοκημασα την εν λογο κυρια και σε πληροφορω οτι ηταν αρκετα καλη
και δεν ειμαι ουτε του μαγαζιου ουτε βουνησιος
οκ ?
αυτοι ξερουν μονο να κατηγορουν
μηπως αυτοι ειναι απο αλλα μαγαζια ομως??
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφου σε οσα παιζει sex αλβανια ειναι νουμερο 1 και ρωσσια νουμερο 2 ..δεν χρειαζεται να ειναι αφεντικα για να μας το πουνε ματια εχουμε και βλεπουμε..
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνάδερφοι καλά και τα μασατζίδικα αλλά ασχολείται επιτέλους κανείς σοβαρά με callgirls; Αν ναι, ας μου στείλει pm!
Είναι γυναικάρα η ρουφιάνα. Και πάντα με καλή διάθεσηπηρα την μαρια απο καλιδοπουλου......εντυπωσιακοτατη εμφανησιακα, καλο καλαμακι.....η μπριζολα λιγο λασκα αλλα γενικα λεει πολλα το κοριτσι.........
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Xαρακτηριστικά της?Απο στηθος μ ενδιαφερει ελπιζοντας μην ειναι γεματη ή χοντρη
Πολύ ωραίο σώμα. Μελαχρινή, ψηλή με βυζάρεςXαρακτηριστικά της?Απο στηθος μ ενδιαφερει ελπιζοντας μην ειναι γεματη ή χοντρη
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Μ ενδιαφέρει έτσι όπως την περιγραφεις...Θα ήθελες να με βοηθησεις με καποια πληροφορια μεσω pm να μπορεσω να την επισκεφτω?
Σ ευχαριστω..
Σ ευχαριστω..
top squirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η Μαρία φίλε είναι ανάλογα με τα κέφια της, μπορεί να πέρασεις καλά ή μπορεί να φύγεις σαν να μην έγινε τίποτα, πάντως αξίζει για το κορμί της.
Νομίζω ότι δεν κάνεί ακάποτο. Ερώτηση: Έχει κάνει σε κανένα συνάδελφο ακάποτο?
Σε μένα όχι πάντωςΗ Μαρία φίλε είναι ανάλογα με τα κέφια της, μπορεί να πέρασεις καλά ή μπορεί να φύγεις σαν να μην έγινε τίποτα, πάντως αξίζει για το κορμί της.
Συνάδελφοι, έχει περάσει ένας περίπου μήνας αν θυμάμαι καλά από την τελευταία μου επίσκεψη στην Βούλγαρη όπου πρόσεξα ότι είχαν έρθει δύο καινούργιες καλές και μία μούφα (αναλυτική περιγραφή μπορείτε να βρείτε νωρίτερα σ' αυτό το thread). Υπάρχει καμία πιο καινούργια ενημέρωση; Πρόσεξα ότι μόνο εγώ και 1-2 άτομα ακόμη γράφουν για το συγκεκριμένο μαγαζί, πράγμα που σημαίνει ότι ή δεν είναι από τα αγαπημένα των μασαζόφιλων του site ή κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να ενημερώσουν/βοηθήσουν.