Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

akisg4

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα.θα μπορουσε καποιος να δημιουργησει εναν καταλογο-post εδω με τα ιδρυματα που υπάρχουν στην πολη και τι παροχες εχει το καθενα;

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.932
Πόντοι
491
Θα μπορουσες να πεις ποιο μαγαζι ειναι και το κοστος?
Από ότι έχει ειπωθεί από συναγωνιστές είναι η Εβίτα το μαγαζί.Οσο για την τιμή είναι 80 ευρώ για 1 ώρα περίπου.

Daniellos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν την ξέρω ως μαγαζί.Δεν έχω πάει ποτέ.Την αγγελία την είδα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.Πηγα και είδα.Οντως ο χώρος της είναι κοντά στην Βούλγαρη.Εχει 2 κοπέλες.Η μια από Ουκρανία και η άλλη μπορεί και Ελληνίδα.Δεν κατάλαβα καλά.Προτιμησα την Άννα από την Ουκρανία.Καταρχην το δωμάτιο πολύ καλό και ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο.Η Άννα τώρα είναι μια ψηλή και λεπτή κοπέλα με κάπως λίγο άγρια χαρακτηριστικά.Δεν μιλάει ελληνικά αλλά καταλαβαίνει αρκετά.Ξεκινημα με φιλακια χαδακια και γλωσσοφιλα και μετά μια πολύ ωραία πίπα αργή με γλείψιμο και μπάλες.Το μουνακι της ωραίο στην όψη και της αρέσει πολύ το γλείψιμο.Υγραινεται λίγο αργά και γενικά το γουστάρει.Αν την καταφέρεις κιόλας να τελειώσει ακόμα καλύτερα.Παιχτηκαν αρκετές στάσεις και γενικά γουστάρει και το αργό αλλά και το γρήγορο ξέσκισμα.Το τέλος ήρθε με μπατσακια σε πισωκολλητο με θεα την κολάρα της που δεν την δίνει απ'ότι με είπε.Γενικα εγώ πέρασα υπέροχα.Το μόνο αρνητικό πάνω της το μικρό της στήθος.
Την άλλη κοπέλα την έλεγαν Αλίκη.Κοκκινο ροζέ μαλλί και τριαροτεσσαρι στήθος.Απο πρόσωπο δεν έλεγε και πολλά.Να περνάτε καλά και να γαματε καλύτερα.
Συν οτι μιλάει ακατάπαυστα και χωρίς σταματημό....

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Κ εγώ μία από τα ιδία έχω πολλά χρόνια να πάω ενώ ήμουν σταθερός μία στην Καλαβρύτων μία στην ανθέων κάθε βδομάδα αλλά.......
Τροχόσπιτο να είχε δε θα άλλαζε τόσο εύκολα διευθύνσεις
Αυτή κ το dames
Αυτό το μωράκι στις φώτο πάντως, αξιέπαινο φαίνεται....δοκιμάστηκε????

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Αναφορικά με (golden - aqua) επίσκεψη εχθές φίλου έκλεισε ραντεβού με Μαρία πήγε εκεί στην ώρα του και του ανακοίνωσε ότι αυτή είχε σχολιάσει και ότι κάνει μόνο μασάζ στα 60 ρε δεν πάμε καλά όσο πάνε χειρότεροι γίνονται μαύρο και κοκκινη κάρτα απο όλους θέλει

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Αναφορικά με (golden - aqua) επίσκεψη εχθές φίλου έκλεισε ραντεβού με Μαρία πήγε εκεί στην ώρα του και του ανακοίνωσε ότι αυτή είχε σχολιάσει και ότι κάνει μόνο μασάζ στα 60 ρε δεν πάμε καλά όσο πάνε χειρότεροι γίνονται μαύρο και κοκκινη κάρτα απο όλους θέλει
Και σε εμένα έχει συμβεί το ίδιο με άλλη κορασίδα. Δεν πατάω ούτε γω εκει πλέον, ο τύπος μας περνάει για μαλακες!!

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Και σε εμένα έχει συμβεί το ίδιο με άλλη κορασίδα. Δεν πατάω ούτε γω εκει πλέον, ο τύπος μας περνάει για μαλακες!!
Αφού συμβαίνει επανειλημμένα, μήπως δεν φταίει αυτός αλλά τα κορίτσια; Δεν θέλουν να προχωρήσουν σε στοματικό κλπ και γι'αυτό τον λένε άνετα άντε γειά;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Αφού συμβαίνει επανειλημμένα, μήπως δεν φταίει αυτός αλλά τα κορίτσια; Δεν θέλουν να προχωρήσουν σε στοματικό κλπ και γι'αυτό τον λένε άνετα άντε γειά;
Φίλε μου εσύ αν είχες ένα μαγαζί και οι υπάλληλοι σου σου έδιωχναν τους πελάτες και δεν έλεγες τίποτα ποιος θα έφταιγε....και το δεύτερο θέμα είναι ότι κλείνουν ραντεβού σε κάποια ώρα και όταν πας εκεί σου λέει η κοπέλα φεύγω αν κλείσει εσύ ραντεβού και δεν πας θα τους αρεσε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Εγώ όταν πάω σε ένα εστιατόριο και το φαγητό είναι χάλια η το σέρβις είναι χάλια δε μου φταίει ούτε ο μάγειρας ούτε ο σερβιτόρος μου φταίει το μαγαζί. Επίσης σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Απ’ ότι καταλαβαίνω Αυτό το μαγαζί λειτουργεί όπως κάτι μπαρ πριν 2030 χρόνια που ήταν μία γριά στην πόρτα ψάρευε πελάτες και τους έλεγε έχω μέσα φοιτήτριες να γαμήσετε έμπαινε μέσα ο πελάτης του έπαιρνα τα λεφτά χωρίς φυσικά να υπάρχει καμιά φοιτήτρια μέσα. Ο Νίκος έβαλε 1 2 να κάνουν κάτι εκεί μέσα Ειδικά μετά την εμφάνιση του ανταγωνισμού στην διπλανή πόρτα αλλά απότι φαίνεται το μαγαζί δεν έχει αλλάξει είναι μαγαζί με μία πολύ ακριβή μαλακία των 60 €

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει η δύσκολη περίοδος , ίσως αυτή να είναι η δύσκολη περίοδος του aqua , αν και έχει 1-2 καινούργιες προσθήκες. Παρόλα αυτά, δεν αρκεί μόνο να σε βάλει το φουλ πρόγραμμα στα 120-130€, γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα με την τιμή.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει η δύσκολη περίοδος , ίσως αυτή να είναι η δύσκολη περίοδος του aqua , αν και έχει 1-2 καινούργιες προσθήκες. Παρόλα αυτά, δεν αρκεί μόνο να σε βάλει το φουλ πρόγραμμα στα 120-130€, γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα με την τιμή.
πολλα δεν ειναι 130 ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom