Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (9 μέλη και 55 επισκέπτες)

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Στο Vana Spa, αξέχαστη ήταν η παλιά Βερόνικα, μια ψηλή λεπτή νεαρή καταγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.
Εκτόνωση απίστευτη, χουφτωματα όμορφη.
Και όμως όσες κάνουν καλό πρόγραμμα και είναι με ξεχωριστή ομορφιά εξαφανίζονται διότι παντρεύονται! Όπως και έκανε. Και όσες έμειναν μπουρουχες με εξαίρεση τη βιτσιοζα Έλσα που πλέον σηκώνει τηλέφωνα, αλλά ήταν μαεστρία σε αυταρχικά προγράμματα!
Η Βερόνικα που είναι τώρα, έχει πολλά να δώσει, αλλά είναι για μερακλήδες λόγω σώματος. Η Ελσα θα μπορούσε να κανει παπάδες ακόμα και απορώ πραγματικά γιατί σταμάτησε.

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Ποια είναι η κοπέλα; Για Λίζα και Ξένια δεν είναι σίγουρα.
Όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο από την αλλαγή προγραμμάτων και μετά ακούω τα ίδια ονόματα. Πιστεύω ότι οι φωτο που ανεβάζουν είναι από το γκουγκλ και όχι των κοριτσιών. Εάν ήταν μπορεί να έβαζαν και όνομα όπως κανει το λουξουρι

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Δυστηχως στο πρώην Relax Spa, Εγνατίας 112, η Νίνα που δούλευε έως Μάρτιο πρόσφερε ποδολαγνεία και πολλά άλλα η πιτσιρίκα. Δυστηχως και αυτό άλλαξε με νέα άτομα που ζητάνε πετσέτα εσώρουχο.
Οσο για την Έλσα στο Vana Spa, ήταν ειδική σε φετίχ. Όμως σηκώνει μόνο τηλέφωνα και από όσες εργάζονται τώρα μέτριες.

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Η Βερόνικα που είναι τώρα, έχει πολλά να δώσει, αλλά είναι για μερακλήδες λόγω σώματος. Η Ελσα θα μπορούσε να κανει παπάδες ακόμα και απορώ πραγματικά γιατί σταμάτησε.
Την Έλσα ρώτησε κανείς αν έστω με κάτι έξτρα μπαίνει σε δωμάτιο?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πήγα κρισταλ
Δεν είχα επιλέξει ποτε Αντριάνα την οποία πήρα σήμερα!
Παιδιά ξενέρωσα πολύ, κοιτάνε πως να στα πάρουν και να φύγεις… θα μου πείτε «σώπα κάτι μας είπες», αλλά το λέω για να το δω και γώ κ να το βγάλω από μέσα μου μπας και αργήσω να ξαναπάω, γιατί το να πω δεν θα πάω ποτε ξανά θα είναι λόγια της στιγμής!
Πασαλειμμα αρχιδια με μπόλικο λάδι και απλά καλή χειρομαλαξη… τουλάχιστον η ίριδα και πιο ωραία και πιο καλή μέσα… τζάμπα το νταρικο
Μην πάτε ρε μουνια! Κάθε μέρα όλα είναι φουλ!!!!!

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πήγα κρισταλ
Παιδιά ξενέρωσα πολύ, κοιτάνε πως να στα πάρουν και να φύγεις… θα μου πείτε «σώπα κάτι μας είπες», αλλά το λέω για να το δω και γώ κ να το βγάλω από μέσα μου μπας και αργήσω να ξαναπάω, γιατί το να πω δεν θα πάω ποτε ξανά θα είναι λόγια της στιγμής!
Πασαλειμμα αρχιδια με μπόλικο λάδι και απλά καλή χειρομαλαξη… τουλάχιστον η ίριδα και πιο ωραία και πιο καλή μέσα… τζάμπα το νταρικο
Αντριάνα κ για μένα είναι ότι χειρότερο. Το είχα γράψει

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς εκτός της Στεφανίας καμία για slow edging ?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Γνωρίζει κανείς εκτός της Στεφανίας καμία για slow edging ?
Αν πας στις χοντρές που έχει το μασαζιο θα στην παίζουν και δεν θα τελειώνεις με τίποτα , το ιδιο είναι!!!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Πήγα κρισταλ
κρατιέμαι εδω και 1 μήνα... απ ότι διαβάζω είμαστε ελάχιστοι,

κοινώς μασατζίδικα μπορουρδελοκαβλιάριδες 1-0

δεν μας βλέπω καλά..

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Ποια να καψουμε ρε ιππότη. Την κινούμενη στάχτη;
Πήγα κρισταλ
Κι εγώ το είχα γράψει. Αντριάνα χάλια. Διαδικαστική και ντεκαυλέ

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Δυστυχως βλεπω οντως ειμαστε λιγοι που κανουμε αποχη....προσωπικα εγω εχω να παω 2 μηνες σε μασατζιδικο αν εξαιρεσεις που πηγα με τη Στεφανια οταν ηταν Θεσσαλονικη...

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
τους πηρα τηλεφωνο χτες-3 κοπελες λεει -ελα να τις δεις...τι φαση ;
Πγα εγω την Δευτερα χαλια ο χωρος σε οικοδομη 60ετιας στο Ναυαρινο. Μετριοτατες και οι κοπελες τιμηθηκε η Νινα που ειχα παρει παλιοτερα. Βιασυνες χωρις να υπαρχει πελατης μετα !!! Τα πηρα λιγο στο κρανιο αλλα τι να κανω ;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Πγα εγω την Δευτερα χαλια ο χωρος σε οικοδομη 60ετιας στο Ναυαρινο. Μετριοτατες και οι κοπελες τιμηθηκε η Νινα που ειχα παρει παλιοτερα. Βιασυνες χωρις να υπαρχει πελατης μετα !!! Τα πηρα λιγο στο κρανιο αλλα τι να κανω ;
Από ποια αγγελία είναι αυτό;
Τιμές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom