Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Καλά θα ήταν αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι περισσότερες είναι ψεύτικεςΣιγά σιγά άρχισαν να γδυνονται αφού έπεσε η δουλειά ....σε καλό δρόμο είμαστε
Καλά θα ήταν αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι περισσότερες είναι ψεύτικεςΣιγά σιγά άρχισαν να γδυνονται αφού έπεσε η δουλειά ....σε καλό δρόμο είμαστε
Ελσα εννοείτε την ελισαβετ μεγαλουτσικη λίγοΤην Έλσα ρώτησε κανείς αν έστω με κάτι έξτρα μπαίνει σε δωμάτιο?
60 ευρώΑπό ποια αγγελία είναι αυτό;
Τιμές;
Δεν κανει φιλε μου. Υποπτεύομαι ότι μπήκε και σαν αφεντικό στο μαγαζί, καθώς η περίοδος που έγινε τηλεφωνήτρια ήταν τότε που «ήταν κλειστά» λόγω κοβιντ, αλλά με ένα τηλέφωνο σε δεχόντουσανΤην Έλσα ρώτησε κανείς αν έστω με κάτι έξτρα μπαίνει σε δωμάτιο?
Και εγώ είμαι στους ελάχιστους! το 2023 δεν έκανα σεφτέ σε μαγαζί που δέν προσφέρει ενα φραπεδάκι με πλαστικόκρατιέμαι εδω και 1 μήνα... απ ότι διαβάζω είμαστε ελάχιστοι,
κοινώς μασατζίδικα μπορουρδελοκαβλιάριδες 1-0
δεν μας βλέπω καλά..
Κ εγώ μία από τα ιδία έχω πολλά χρόνια να πάω ενώ ήμουν σταθερός μία στην Καλαβρύτων μία στην ανθέων κάθε βδομάδα αλλά.......Προς όλους που ρώτησαν στο παρελθόν για την Εβίτα. Πλέον η γεματουλα φίλη μας είναι στον παλιό χώρο του Βενους στην Καραμανλή, εκεί πάνω από τα χαλιά. Απάντησε στο τηλέφωνο της παρακάτω αγγελίας και έτσι το κατάλαβα. Δεν πήγα καθώς την έχω σταματήσει.
Εχει πάλι κορίτσια που είχε ή το κάνει μόνη της?Προς όλους που ρώτησαν στο παρελθόν για την Εβίτα. Πλέον η γεματουλα φίλη μας είναι στον παλιό χώρο του Βενους στην Καραμανλή, εκεί πάνω από τα χαλιά. Απάντησε στο τηλέφωνο της παρακάτω αγγελίας και έτσι το κατάλαβα. Δεν πήγα καθώς την έχω σταματήσει.
Η Νικόλ είναι αυτή;Τίτλος φωτογραφίας
Σε περιμένω στην γωνία ...
ααα καλό φαίνεται... ξ άντε να δω πόσο ακόμη θα κρατηθούμε..Τίτλος φωτογραφίας
Σε περιμένω στην γωνία ...
Προσωπικά δεν την ξέρω ως μαγαζί.Δεν έχω πάει ποτέ.Την αγγελία την είδα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.Πηγα και είδα.Οντως ο χώρος της είναι κοντά στην Βούλγαρη.Εχει 2 κοπέλες.Η μια από Ουκρανία και η άλλη μπορεί και Ελληνίδα.Δεν κατάλαβα καλά.Προτιμησα την Άννα από την Ουκρανία.Καταρχην το δωμάτιο πολύ καλό και ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο.Η Άννα τώρα είναι μια ψηλή και λεπτή κοπέλα με κάπως λίγο άγρια χαρακτηριστικά.Δεν μιλάει ελληνικά αλλά καταλαβαίνει αρκετά.Ξεκινημα με φιλακια χαδακια και γλωσσοφιλα και μετά μια πολύ ωραία πίπα αργή με γλείψιμο και μπάλες.Το μουνακι της ωραίο στην όψη και της αρέσει πολύ το γλείψιμο.Υγραινεται λίγο αργά και γενικά το γουστάρει.Αν την καταφέρεις κιόλας να τελειώσει ακόμα καλύτερα.Παιχτηκαν αρκετές στάσεις και γενικά γουστάρει και το αργό αλλά και το γρήγορο ξέσκισμα.Το τέλος ήρθε με μπατσακια σε πισωκολλητο με θεα την κολάρα της που δεν την δίνει απ'ότι με είπε.Γενικα εγώ πέρασα υπέροχα.Το μόνο αρνητικό πάνω της το μικρό της στήθος.Προς όλους που ρώτησαν στο παρελθόν για την Εβίτα. Πλέον η γεματουλα φίλη μας είναι στον παλιό χώρο του Βενους στην Καραμανλή, εκεί πάνω από τα χαλιά. Απάντησε στο τηλέφωνο της παρακάτω αγγελίας και έτσι το κατάλαβα. Δεν πήγα καθώς την έχω σταματήσει.
Προσωπικά δεν την ξέρω ως μαγαζί.Δεν έχω πάει ποτέ.Την αγγελία την είδα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.Πηγα και είδα.Οντως ο χώρος της είναι κοντά στην Βούλγαρη.Εχει 2 κοπέλες.Η μια από Ουκρανία και η άλλη μπορεί και Ελληνίδα.Δεν κατάλαβα καλά.Προτιμησα την Άννα από την Ουκρανία.Καταρχην το δωμάτιο πολύ καλό και ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο.Η Άννα τώρα είναι μια ψηλή και λεπτή κοπέλα με κάπως λίγο άγρια χαρακτηριστικά.Δεν μιλάει ελληνικά αλλά καταλαβαίνει αρκετά.Ξεκινημα με φιλακια χαδακια και γλωσσοφιλα και μετά μια πολύ ωραία πίπα αργή με γλείψιμο και μπάλες.Το μουνακι της ωραίο στην όψη και της αρέσει πολύ το γλείψιμο.Υγραινεται λίγο αργά και γενικά το γουστάρει.Αν την καταφέρεις κιόλας να τελειώσει ακόμα καλύτερα.Παιχτηκαν αρκετές στάσεις και γενικά γουστάρει και το αργό αλλά και το γρήγορο ξέσκισμα.Το τέλος ήρθε με μπατσακια σε πισωκολλητο με θεα την κολάρα της που δεν την δίνει απ'ότι με είπε.Γενικα εγώ πέρασα υπέροχα.Το μόνο αρνητικό πάνω της το μικρό της στήθος.
Την άλλη κοπέλα την έλεγαν Αλίκη.Κοκκινο ροζέ μαλλί και τριαροτεσσαρι στήθος.Απο πρόσωπο δεν έλεγε και πολλά.Να περνάτε καλά και να γαματΘα μπορουσες
Θα μπορουσες να πεις ποιο μαγαζι ειναι και το κοστος?Προσωπικά δεν την ξέρω ως μαγαζί.Δεν έχω πάει ποτέ.Την αγγελία την είδα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.Πηγα και είδα.Οντως ο χώρος της είναι κοντά στην Βούλγαρη.Εχει 2 κοπέλες.Η μια από Ουκρανία και η άλλη μπορεί και Ελληνίδα.Δεν κατάλαβα καλά.Προτιμησα την Άννα από την Ουκρανία.Καταρχην το δωμάτιο πολύ καλό και ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο.Η Άννα τώρα είναι μια ψηλή και λεπτή κοπέλα με κάπως λίγο άγρια χαρακτηριστικά.Δεν μιλάει ελληνικά αλλά καταλαβαίνει αρκετά.Ξεκινημα με φιλακια χαδακια και γλωσσοφιλα και μετά μια πολύ ωραία πίπα αργή με γλείψιμο και μπάλες.Το μουνακι της ωραίο στην όψη και της αρέσει πολύ το γλείψιμο.Υγραινεται λίγο αργά και γενικά το γουστάρει.Αν την καταφέρεις κιόλας να τελειώσει ακόμα καλύτερα.Παιχτηκαν αρκετές στάσεις και γενικά γουστάρει και το αργό αλλά και το γρήγορο ξέσκισμα.Το τέλος ήρθε με μπατσακια σε πισωκολλητο με θεα την κολάρα της που δεν την δίνει απ'ότι με είπε.Γενικα εγώ πέρασα υπέροχα.Το μόνο αρνητικό πάνω της το μικρό της στήθος.
Την άλλη κοπέλα την έλεγαν Αλίκη.Κοκκινο ροζέ μαλλί και τριαροτεσσαρι στήθος.Απο πρόσωπο δεν έλεγε και πολλά.Να περνάτε καλά και να γαματε καλύτερα.