Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα όχιΣε βλεπω να πας ακλαυτη στη Θεσσαλονικη ετσι οπως αρχισες
Σίγουρα όχιΣε βλεπω να πας ακλαυτη στη Θεσσαλονικη ετσι οπως αρχισες
Σιγουρα ναι χωρις τροπο επικοινωνιαςΣίγουρα όχι
Μόνο εσύ το πιστεύειςΣιγουρα ναι χωρις τροπο επικοινωνιας
Ουτε το δικο μου παραδοθηκεΑληθεια εγω παντος που σου εστειλα ουτε καν παραδοθηκε και φαντασου οτι το βλεπεις που να μη το εβλεπες δηλαδη
Γράψτε ξανάΟυτε το δικο μου παραδοθηκε
Κ σου ξαναεγραψα αλλα δν βλεπω φωςΓράψτε ξανά
kι ολοι οι υπολοιποιΜόνο εσύ το πιστεύεις
Θελει και στοιχειωδες IQ φιλε για να καταλαβουν αυτο και πολλα αλλα.Με ποια λογική να στείλει κάποιος στο fb, δεν καταλαβαίνω βέβαια αλλά ΟΚ.
Ειδικά αν μιλάμε για παντρεμένους ή γενικά δεσμευμένους.
Τέλος πάντων, τι ψάχνω κι εγώ...
Τα μηνύματα στο fb τα βλέπεις;;; τα δικά μου ούτε παραδόθηκαν...Δεν μπορεί να είναι τόσο δημόσιο
Τέτοιες χαζομάρες μόνο εκείνη έκανε μπορεί να είναι και η ίδιαΑλεξια θα λεμε και θα κλαιμε. χαχα
Μπα. Τσιμπησα τηλ. Αλλα το ιδιο χαζοβιολα παιζει να ειναι.Τέτοιες χαζομάρες μόνο εκείνη έκανε μπορεί να είναι και η ίδια
Βανεσσα απο KrystalΚαυλιαρικες στιγμές με καυλιαρα 20χρονη, τα κάνω όλα, εκτός και αν ντρέπεσαι... - Love List
Αγόρια μου,αν είστε από Θεσσαλονίκη, νιωθετε μόνοι και θέλετε παρέα φτάνει να μου στείλετε ένα email και εγώ θα βρεθώ κοντά σας όσο πιο άμεσα […]www.lovelist.com.gr
Κάτι μου θυμίζουν οι φοτο, δοκίμασε κανείς?
Και εις ανώτερα στην κορασιδα..Βανεσσα απο Krystal
Για συγγνώμη, γιατί εγώ νομίζω (όπως το λες εδώ) ότι ΄Αντζελα είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πιο λαιά ως Νατάσα; Ισύει; Το ρωτάω γιατί σε επόμενο post κάνεις κριτική για Νατάσα και Ξεχωριστά για Άντελα, για ξεμπέρδεψέ με bro
Τηλέφωνο πάντως δεν έχει. Μήπως είναι μουφα;Βανεσσα απο Krystal
Λέει "στείλε email"Τηλέφωνο πάντως δεν έχει. Μήπως είναι μουφα;
Κανείς;;;Καμία καλη κορασίδα από Βάνα τελευταία εχουμε ενημέρωση από κάνα φίλο!!!