Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
386
Πόντοι
21
Κατερινα Αρετσου οπως εγραψες μονο happy ending με ισπανικο κανει. Για το dames να σου πω οτι εχει 2 ξανθιες 1 στα 35(ελληνιδα, καλο προσωπο και νορμαλ κιλα) και 1 στα 45 ρωσιδα ψηλη αδυνατη με πλαστικα βυζια. Ο χωρος καθαρος, δεν ειδα ουτε πρεζακια ουτε μεθυσμενες. Απλα ειναι της ξεπετας, δε σε κρατανε και πολυ στο δωματιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το τηλεφωνο της Κατερινας ψαξε στο freelist γυμναστρια μασαζ και θα το βρεις.
Μπορεί φιλε να στείλεις το τηλέφωνο της Κατερίνα σε pm γιατί δεν το βρίσκω.ευχαριστω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καλημερα φίλοι!!γνωριζετε τι παίζει με το spa prive κοντά στο one Salonica?
Απλο μασαζ ειναι. Αν γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω ας το πει. Κατι ειχε ακουστει βεβαια οτι αν εισαι πολυ κολλητος με αυτον που εχει το μαγαζι ισως και γινεται κατι αλλα δεν ξερω.

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Απλο μασαζ ειναι. Αν γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω ας το πει. Κατι ειχε ακουστει βεβαια οτι αν εισαι πολυ κολλητος με αυτον που εχει το μαγαζι ισως και γινεται κατι αλλα δεν ξερω.
Απλό μασαζ, τίποτα παραπάνω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Ο φίλος έχει να εμφανιστεί από τις 6 Απριλίου, όποτε μην περιμένουμε απαντήσεις σύντομα. Σε μένα που είχε δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας, η κυρία αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στο σπορ και το έπαιξε τρελίτσα.
Και σε εμένα συνεβει το ίδιο πριν κανένα χρόνο. Αναφέρθηκε πάλι η εν λογω «νεαρά» και σε επικοινωνία έκανε τον κινέζο και έλεγε ότι είναι από άλλη πόλη Και δε μένει καν εδώ.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Καλημερα παιδια, εχετε να προτεινετε καμια απο κρυσταλ με μεγαλα βυζια να βγαζει γουστα(να κανει κανα ισπανικο πχ) εχω παει με νεφελη και κριστυ και θα ηθελα κατι διαφορετικο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
FB_IMG_1655125538796.jpg

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
καλησπερα παιδια ! θα ανεβω σαλονικα αρχες ιουλιου...εχετε να προτεινετε κατι σε μασαζ που να περιεχει και εκτονωση στο τελος(πιπα-σεξ); θα προτιμουσα μαγαζι και οχι καποια κοπελα που πας σπιτι της κτλ...
τα ελέυθερα εντελώς μαγαζιά που θα πάρεις αυτό που ζητάς είναι to body free στην καραμανλή
και το dames που τελευταία φορά ήταν καπου στην όλγας.....
Τα υπόλοιπα σίγουρα δεν είναι όπως στην Αθήνα όπου μπορεί να πάει ο κάθένας και να κάνει φουλ πρόγραμμα .
Θα πρέπει είτε να πας συστημένος,είτε να πάς μερικές φορές για να "ανοίξουν" κάποιες εξτρα υπηρεσίες......
http://www.dames.is-best.net
μπορείς να πάρεις τηλ και σε
zesi spa και τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο φόρουμ.....

Yπάρχουν καλύτερα μαγαζιά αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα πάρεις το τελευταίο κομμάτι που ζητάς......

Τελευταία τροποποίηση:

lolos21

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2019
Like
92
Πόντοι
0
τα ελέυθερα εντελώς μαγαζιά που θα πάρεις αυτό που ζητάς είναι to body free στην καραμανλή
Τα υπόλοιπα σίγουρα δεν είναι όπως στην Αθήνα όπου μπορεί να πάει ο κάθένας και να κάνει φουλ πρόγραμμα .
Θα πρέπει είτε να πας συστημένος,είτε να πάς μερικές φορές για να "ανοίξουν" κάποιες εξτρα υπηρεσίες......

Yπάρχουν καλύτερα μαγαζιά αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα πάρεις το τελευταίο κομμάτι που ζητάς......
Ευχαριστώ πολυ θα το ψαξω.... απλα επειδη ειναι μεγαλο το thread θα χανομουν.... τουλαχιστον εχω τωρα ενα μπουσουλα...δεν ανεβαινω παντως απο αθηνα ! :cheesy:

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
21

Τα καλύτερα μαγαζιά χωρίς το τελευταίο κομμάτι ποια είναι?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ πολυ θα το ψαξω.... απλα επειδη ειναι μεγαλο το thread θα χανομουν.... τουλαχιστον εχω τωρα ενα μπουσουλα...δεν ανεβαινω παντως απο αθηνα ! :cheesy:
ναι τώρα το είδα.....Δεν πρζ, αν έχεις πάει Αθήνα....Σε σχέση με εκεί ,εδω δεν είναι τόσο ελευθερα τα καλά τα μαγαζιά.....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Τα καλύτερα μαγαζιά χωρίς το τελευταίο κομμάτι ποια είναι?
Μεγαλη συζήτηση....Αλλά σχετικά καλά μαγαζιά κατα καιρούς είναι/ήταν
Με τυχάια επιλογή( αλφαβητικά)
1.Angels Σπα
2.Αννα
3.Βίκυ (δεν ειναι μαγαζί)
4.Εβίτα
5.Ελένη (δεν είναι μαγαζί)
6.Μάκης
7.Μαριάννα
8.Νάνσυ
Αυτά για μένα......
Τωρα για μασάζ αισθησιακό με happy ending.....
Tα γνωστά Vana,Crystal,Μassagio,luxury

Για το πρώτο κομμάτι ίσως σε κατατοπίσουν άλλοι καλύτερα....Εγω δεν είμαι φαν του μασαζ με happy ending....μόνο

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Στο dames παιζουν τα παντα; Η ιδιοκτητρια αξιζει; :wink:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Στο dames παιζουν τα παντα; Η ιδιοκτητρια αξιζει; :wink:
έχω χρόνια να πάω έπαιζαν τα πάντα ,αλλα οι υπηρεσίες ήταν να σε ξεπετάξουμε να ερθει ο επόμενος......για την ιδιοκτητρια δεν έχω άποψη.....

amorfos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
στο Crystal μπορούμε να πάμε και χωρίς ραντεβού; Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες που μπορούμε να πετύχουμε τη Νεφέλη;

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
καλησπερα παιδια ! θα ανεβω σαλονικα αρχες ιουλιου...εχετε να προτεινετε κατι σε μασαζ που να περιεχει και εκτονωση στο τελος(πιπα-σεξ); θα προτιμουσα μαγαζι και οχι καποια κοπελα που πας σπιτι της κτλ...
Καλημερα φίλοι!!γνωριζετε τι παίζει με το spa prive κοντά στο one Salonica?
Κανονικό μασάζ παίζει μόνο εκεί. Έχω πάει 4-5 φορές … ούτε κουβέντα για εξτραδακια φίλε.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Aqua πετσέτα. Δε κατάλαβα πως και γιατί αλλά την έφαγα. Τουλάχιστον το μασαζ άξιζε. Κατόπιν με χαιρέτησε. Από εδώ απο εκεί το πήγα αλλά nothing. Δεν είμαστε λέει εμείς τέτοιο μαγαζί. Κάποια βοήθεια….?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Aqua πετσέτα. Δε κατάλαβα πως και γιατί αλλά την έφαγα. Τουλάχιστον το μασαζ άξιζε. Κατόπιν με χαιρέτησε. Από εδώ απο εκεί το πήγα αλλά nothing. Δεν είμαστε λέει εμείς τέτοιο μαγαζί. Κάποια βοήθεια….?
Δεν υπάρχει βοήθεια φίλε. Για κάποιο λόγο τους φάνηκες μυστήριος. Η μόνη λύση είναι να συνεχίσεις να πηγαίνεις. Μπορείς για παράδειγμα την επόμενη φορά και με το που θα μπει η κοπέλα να ρωτήσεις ευγενικά αν μπορείς να βγάλεις την πετσέτα. Λογικά το πράγμα θα στρώσει από μόνο του. Στη χειρότερη απολαμβάνεις ένα καλό μασάζ (25 με 30 ευρώ να υποθέσω;)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Καλημερα εχει παει κανεις προσφατα στην ευα τζαμπο εχω καιρο να παω και λεω να κανω μια επισκεψη
Full τα πάντα όλα. Μασαζ πίπες γαμήσια. Ότι πληρώσεις. Plastic surgery θα της τα φάει όλα. Αν γουστάρεις γκομενα ανακύκλωση σπεύσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom