Μαρεσει που ανοιγετε κουβεντα.
Ο μαγαζάτορας ο ιδιος ειναι!
Αποκλείεται, εδώ δεν γίνονται τέτοια πράγματα
Μαρεσει που ανοιγετε κουβεντα.
Ο μαγαζάτορας ο ιδιος ειναι!
Το μαγαζί είναι πριβεΚαλησπέρα
Που βρίσκεται το μαγαζί;
Εχουν αναφερθεί συνάδελφοι σε αυτήν, καμία σχέση με τις φωτογραφίες...Χοντρή κοντή......Αν κάνεις το επόμενο βήμα να είσαι έτοιμος να κάνεις μεταβολή και να φύγεις....Παρεμπιπτόντως, έχουμε ιδέα γι' αυτή την αγγελία;
καυτο αισθησιακο μασαζ κλειω 6955390772
Ερωτικό αισθησιακό καυτό μασάζ με ερωτική διάθεση. Το όνομα μου Κλειώ. Η ηλικία μου 26. Ελεύθερη πλήρως. Είμαι ελληνίδα καστανά μαλλιά με θηλυκότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Με στήθος στητό που καυλώνει και τον πιο απαιτητικό στην εμφάνιση υπόσχομαι πολλές καυτές στιγμές πάθους και ηδονής. Εχω...kanesex.com
Crystal, Vana , Venus , studio body free είναι ανοιχτά κανονικάΝα ρωτήσω κι εγώ τη βλακεια μου; πιο μαγαζί είναι ανοιχτό Κυριακή ώστε να επισκεφθώ; με έβγαλε ο δρόμος στην πόλη και πάλι.
Και ειχα απορία.. Εισαι ακομη μελος;;;; καλησπέρα φιλαρακο μου... Χαθηκα για 10 χρονια αλλα παλι εδω...Δε μας λες κ ποια είναι τα κομφόρ αναλυτικά
Αν είσαι λάτρης του μεγάλου στήθους και είσαι γενικά βυζολάγνος, σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη, την Αντριάννα! Έχει το "πακέτο" που θέλεις! Αν και πήγα μία φορά μαζί της, πέρασα καλά! Έμεινα ικανοποιημένος...Καλημέρα λεω να πάω γ πρώτη φορα στο κρυσταλ που λέτε οι περισσότεροι..ήθελα να ρωτήσω αν εχει κοπέλες με μεγάλο στηθος; μιας κ είμαστε λάτρεις...ποια να ζητησω;
Υπάρχει καμία κοπέλα εκεί στης Βάνας να κάνει full πρόγραμμα; Εννοώ και sex φυσικά...Για μένα είναι η Δόμνα. Πήγα 2 φορές και τις 2 ήταν τέλεια.
Έχεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για τη Μαρία στα Λαδάδικα (δεν τη ξέρω)...Π.χ υπηρεσίες-προγράμματα, ακριβές μέρος μαγαζιού, τιμές, εμφάνιση...Αν θέλεις, στείλε μου pmολοκληρωμενο δεν εχει κανενα? οπως η μαρια στα λαδαδικα?
H Λίζα από Luxury ποια είναι; Μήπως αυτή που ήταν στη Δωδεκανήσου, μετά στη Πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρη) και πολύ πιο παλιά στη Μάγκυ;Δαναη από Aqua
Μαριάνα - λαουρα- Ευρυδίκη- Βίκυ από vana
Νατασα και κατερινακι από Venus
Στεφάνια- Νατασα- Λίζα από luxury
Χρόνια κ ζαμανια πού λένε κ στο χωρίο μουΚαι ειχα απορία.. Εισαι ακομη μελος;;;; καλησπέρα φιλαρακο μου... Χαθηκα για 10 χρονια αλλα παλι εδω...
Να υποθέσω ότι οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα; Διάβασα την αγγελία, είδα τις φωτό και μπορώ να πω, ότι "ψήθηκα" να πάρω τηλ για ραντεβού...Τώρα, έκανα δεύτερες σκέψεις...Δεν μου αρέσουν οι "φόλες"!...Εχουν αναφερθεί συνάδελφοι σε αυτήν, καμία σχέση με τις φωτογραφίες...Χοντρή κοντή......Αν κάνεις το επόμενο βήμα να είσαι έτοιμος να κάνεις μεταβολή και να φύγεις....
Και εγώ ψηνόμουν πριν 2 βδομάδες........ Συνάδελφος μου είπε ο, τι πρόκειται 100% περι φολας.... Το επιβεβαίωσαν κι άλλοι...... Σκέφτηκα να πάω και να την κάνω αν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τελευταία στιγμή όμως το έβγαλα από το μυαλό μου....Να υποθέσω ότι οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα; Διάβασα την αγγελία, είδα τις φωτό και μπορώ να πω, ότι "ψήθηκα" να πάρω τηλ για ραντεβού...Τώρα, έκανα δεύτερες σκέψεις...Δεν μου αρέσουν οι "φόλες"!...
Περασμα χτες με κυρα μπετυ απο δελφων. παλια στο κουρμπετι απο οτι εμαθα μου την προτεινε ενας φιλος τυχαια.
Μεγαλη σε ηλικια γυρω στα 50 σπασμενη με σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της, καλο βυζι σιγουρα φτιαγμενο απο τα νιατα της και εμπειρικες κινησεις απο μερος της.
Ευχαριστη παρουσια πολυ ευγενικη
σου προτεινει να κανεις ντουζ,χωρος καθαρος ,μπανιο καθαρο.
Ξεκινησαμε με μασαζ κανονικο πατουσε κανονικα και με τεχνικη,και καποια ελαφρια αισθησιακα χαηδεματα στο σωμα γενικα.
στην συνεχεια σε γυρναει και σου αρχιζει το γλυψιμο ακαποτο!
σε βαζει τα χερια στο σωμα της να την καυλωσεις για να γινει η πραξη.
στην συνεχεια σου βαζει σκουφι και αρχιζει η πραξη.
Δε το κατεχει πολυ καθως η ηλικια της φαινοταν οτι την κουραζε πανω στην πραξη.
εναλλαγες στασεων με δικη της πρωτοβουλια και φαινοταν να το ζουσε φουλ!
τελευταια σταση στα 4 και τελειωμα!
συμπερασμα- για 50 ευρω μια τιμια επιλογη αφου προσφερει και μασαζ και μαλιστα κανονικο.
θα την ξαναεπελεγα αν δεν υπηρχε κατι διαθεσιμο και εχοντας μονο αρκετες γκαυλες.
Καλησπέρα ... μπορείς να μου πεις πως θα επικοινωνήσω μαζί τηςΠερασμα χτες με κυρα μπετυ απο δελφων. παλια στο κουρμπετι απο οτι εμαθα μου την προτεινε ενας φιλος τυχαια.
Μεγαλη σε ηλικια γυρω στα 50 σπασμενη με σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της, καλο βυζι σιγουρα φτιαγμενο απο τα νιατα της και εμπειρικες κινησεις απο μερος της.
Ευχαριστη παρουσια πολυ ευγενικη
σου προτεινει να κανεις ντουζ,χωρος καθαρος ,μπανιο καθαρο.
Ξεκινησαμε με μασαζ κανονικο πατουσε κανονικα και με τεχνικη,και καποια ελαφρια αισθησιακα χαηδεματα στο σωμα γενικα.
στην συνεχεια σε γυρναει και σου αρχιζει το γλυψιμο ακαποτο!
σε βαζει τα χερια στο σωμα της να την καυλωσεις για να γινει η πραξη.
στην συνεχεια σου βαζει σκουφι και αρχιζει η πραξη.
Δε το κατεχει πολυ καθως η ηλικια της φαινοταν οτι την κουραζε πανω στην πραξη.
εναλλαγες στασεων με δικη της πρωτοβουλια και φαινοταν να το ζουσε φουλ!
τελευταια σταση στα 4 και τελειωμα!
συμπερασμα- για 50 ευρω μια τιμια επιλογη αφου προσφερει και μασαζ και μαλιστα κανονικο.
θα την ξαναεπελεγα αν δεν υπηρχε κατι διαθεσιμο και εχοντας μονο αρκετες γκαυλες.