ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.168
- Πόντοι
- 206
Μάλλον διπλό 50ευρο, 50Χ2=100 εννοεί προφανώς ο συνάδελφος..........Διπλό 50 ευρώ με εκτόνωση; Δεν νομιζω. Η Στεφανία είναι γνωστή, με Κάτια τι παίζει;
Μάλλον διπλό 50ευρο, 50Χ2=100 εννοεί προφανώς ο συνάδελφος..........Διπλό 50 ευρώ με εκτόνωση; Δεν νομιζω. Η Στεφανία είναι γνωστή, με Κάτια τι παίζει;
επισκεψου τον χωρο και θα μαθειςΔιπλό 50 ευρώ με εκτόνωση; Δεν νομιζω. Η Στεφανία είναι γνωστή, με Κάτια τι παίζει;
Εννοώ αν είναι καινούργια η Κάτια.επισκεψου τον χωρο και θα μαθεις
Αρκεί να μην είσαι περίεργος. Παίρνεις τηλέφωνο, λες ότι και καλά έχεις περάσει ξανά, κάνεις ντουζ, ξαπλώνεις ολόγυμνος και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.Θα ειμαι Θεσσαλονικη για μερικες μερες, επαγγελματικα.
Κρυσταλ τρως σιγουρα απο την πρωτη φορα, ή πρεπει να σε μαθουν;
Ακριβώς είναι η Γιαννα του resortΦαιη να φανταστώ είναι η Αλεξάνδρα πού ήταν Μαριάννα
η ναντια επστρεψε ?? νομιζα πως ειχε σταματησειΠροσωπικά μιλώντας, την Ίριδα δεν την αλλάζω στο Crystal.
Η Νεφέλη με ξενερώνει με όλα αυτά που έβαλε στο σώμα της και ειδικά στο στήθος της. Κι ας έχει κορμάρα κι ας είναι όμορφη κι ας βγάζει κάβλα στα του αγώνα.
Η Νάντια είναι σταθερή αξία αλλά ίσως είμαι του πιο μοντελέ κορμιού. Συν του ότι το μασάζ δεν το έχει και τόσο.
Μόνο την Κρίστι θα ήθελα να δοκιμάσω μέρα από όσα γράψατε αλλά δεν έτυχε όσες φορές πήγα εσχάτως.
Δεν την είδα, μου είπαν όμως πως ήταν εκεί όταν κάλεσα.η ναντια επστρεψε ?? νομιζα πως ειχε σταματησει
Στην Ευεξία παιχταρά μου κάνουν στον παππού μου για θεραπευτικούς λόγους….. Περιοχή Άγιος Παύλος Χαλκιδικής.Ρε παιδιά υπάρχει καμια κοπέλα που να κάνει μασάζ προστάτη στην πόλη πέραν της ξανθιάς στην Αγίου Δημητρίου
οτι το παιζεις και καποιος εδω μεσα με ξεπερναει.. σιγα μην κατσω να διαβαζω 1000 μνμτα
ΚαλησπέραΑξίζει και στην τιμή περιλαμβάνεται το κουλούρι
Ιριδα μελαχρινη καλυγραμη ομορφη με ωραιο σωμα καλο πρωτο μεροs με μπολικα χαδακια και ελευθερα πιασηματα στο δευτερο μεροs θελει πρωτα να σε γνωρισει μετα ξεδιπλωνεται και γινεται παιγχνιδιαρα .......ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ......τι να πω δεν χρειαζεται Η star του CRYSTAL top !!! για την Ναντια εχω ξαναγραψει παλιοτερα ειναι σταθερη αξια ΚΑΙ κανει gest star στο CRYSTAL για λιγουs .............. Aφεινω τελευταια την CHRISTΙ Tην μουσα μου !!! Oποιοs δεν εχει κανει συνεδρεια μαζι τηs εχει δει μονο το ''μισο Crystal '' ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!! Ανεπαναλυπτη με πολυ καλο social εμφανιση παντα αψογη ΝΑΤURAL πανεμορφη ευγενικη με ενα χαδι μοναδικο!!! '' Μy CHRISTI '' Y.Γ SKG-2-ALARGASΠροσωπικά μιλώντας, την Ίριδα δεν την αλλάζω στο Crystal.
Η Νεφέλη με ξενερώνει με όλα αυτά που έβαλε στο σώμα της και ειδικά στο στήθος της. Κι ας έχει κορμάρα κι ας είναι όμορφη κι ας βγάζει κάβλα στα του αγώνα.
Η Νάντια είναι σταθερή αξία αλλά ίσως είμαι του πιο μοντελέ κορμιού. Συν του ότι το μασάζ δεν το έχει και τόσο.
Μόνο την Κρίστι θα ήθελα να δοκιμάσω μέρα από όσα γράψατε αλλά δεν έτυχε όσες φορές πήγα εσχάτως.
Θα σε ονομάσουμε επίσημο μασαζοανταποκριτή του site.................Ιριδα μελαχρινη καλυγραμη ομορφη με ωραιο σωμα καλο πρωτο μεροs με μπολικα χαδακια και ελευθερα πιασηματα στο δευτερο μεροs θελει πρωτα να σε γνωρισει μετα ξεδιπλωνεται και γινεται παιγχνιδιαρα .......ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ......τι να πω δεν χρειαζεται Η star του CRYSTAL top !!! για την Ναντια εχω ξαναγραψει παλιοτερα ειναι σταθερη αξια ΚΑΙ κανει gest star στο CRYSTAL για λιγουs .............. Aφεινω τελευταια την CHRISTΙ Tην μουσα μου !!! Oποιοs δεν εχει κανει συνεδρεια μαζι τηs εχει δει μονο το ''μισο Crystal '' ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!! Ανεπαναλυπτη με πολυ καλο social εμφανιση παντα αψογη ΝΑΤURAL πανεμορφη ευγενικη με ενα χαδι μοναδικο!!! '' Μy CHRISTI '' Y.Γ SKG-2-ALARGAS
Αγορίνα έτσι όπως τα λες, μας ανοίγεις την όρεξη....αλλά, μόνο με μαλακία κανείς δεν δεν πήγε πουθενά ρε........CRYSTAL : Ιριδα μελαχρινη καλυγραμη ομορφη με ωραιο σωμα καλο πρωτο μεροs με μπολικα χαδακια και ελευθερα πιασηματα στο δευτερο μεροs θελει πρωτα να σε γνωρισει μετα ξεδιπλωνεται και γινεται παιγχνιδιαρα .......ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ......τι να πω δεν χρειαζεται Η star του CRYSTAL top !!! για την Ναντια εχω ξαναγραψει παλιοτερα ειναι σταθερη αξια ΚΑΙ κανει gest star στο CRYSTAL για λιγουs .............. Aφεινω τελευταια την CHRISTΙ Tην μουσα μου !!! Oποιοs δεν εχει κανει συνεδρεια μαζι τηs εχει δει μονο το ''μισο Crystal '' ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!! Ανεπαναλυπτη με πολυ καλο social εμφανιση παντα αψογη ΝΑΤURAL πανεμορφη ευγενικη με ενα χαδι μοναδικο!!! the girl is a sight'' Μy CHRISTI '' Y.Γ SKG-2-ALARGAS
Μαρεσει που ανοιγετε κουβεντα.Αγορίνα έτσι όπως τα λες, μας ανοίγεις την όρεξη....αλλά, μόνο με μαλακία κανείς δεν δεν πήγε πουθενά ρε........
Έλεος πια ρε αδερφέ, για όλες μας είπες τα καλύτερα λόγια, είναι κάποια για σκληρά πράματα?....ή μόνο να είχαμε να λέγαμε, ότι κάτι γίνεται!!!
Υ.Γ. 1.Καλά τα μασαζάκια, αλλά αν δεν βουτήξεις, που πας ρε "καραμήτρο".... γενικό το καραμήτρο, δεν αναφέρομαι σε σένα!!!
2.Τουλάχιστον έχει στούντιο μασάζ, που πας για πραγματικό μασάζ, με λιγότερα λεφτά, από τα 50άρικα που δίνετε, και σου κάνουν μασάζ original!! (όχι πασαλείμματα και μπούρδες)!!
Ήμαρτον ρε φτάνει με τις παπαριές!!! Κόφτε τους....!!!
Τα σέβη μου....