Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

Giorgoslymp

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
124
Πόντοι
1
Μια τοκιο που ηταν παλια βιζιτα στο magic girls ξερουμε σε ποιο μασατζιδικο ειναι και με πιο ονομα

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Τώρα στα γεράματα, αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ με το σπόρ...

Έτσι διάλεξα το Vana Spa. Στον χώρο υπήρχαν 3 κοπέλες. Ίριδα, Νατάσα και Δόμνα. Μπορεί και να κάνω λάθος στα ονόματα μια και δεν τα πάω καλά με τα ονόματα. Η πρώτη (είναι κοντά στην ηλικία μου) είχε ραντεβού μετά από λίγο και δεν ήταν διαθέσιμη. Οπότε Διάλεξα τη Δόμνα. Ψηλή κοπέλα θα την έκανα γύρω στα 24 με μακρύ μαλλί λίγα κοιλάκια παραπάνω, αλλά όχι σε σημείο που να με χαλάει, και πολύ ωραίο πρόσωπο.
Στα του έργου, θα έλεγα αρκετά κοινωνική και μέχρι το σημείο που πρέπει (δεν μου αρέσουν οι πολλές κουβέντες) καλό μασάζ (δεν περίμενα ικανότητες επαγγελματία) με αρκετή πίεση. Στο δεύτερο μέρος θα έλεγα ότι το απογείωσε. Ήταν πολύ καλή χωρίς πίεση χρόνου. Στο τέλος (μιας και έμεινε χρόνος) συνέχισε να μου κάνει μασάζ. Συνολικά θα πρέπει να έμεινα 60 λεπτά. Το ποσό ήταν 30+20 και στο τέλος θέλησα να δώσω ένα έξτρα ποσό την κοπέλα που δεν το δέχτηκε ούτε η κοπέλα ούτε η υποδοχή. Μου άρεσε να εμπειρία και θα το επισκεφτώ ξανά.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα από elit spa, υπήρχε μόνο μια κοπέλα η Στέλλα, η οποία με το που ξεκίνησε με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει εκτόνωση ούτε πιασίματα, οπότε σηκώθηκα και έφυγα σαν κύριος! Ύστερα πέρασμα από κρυσταλ, που ήταν σαν ραντεβού στα τυφλά και γι'αυτο πέρασα με την Αντριάννα, μια ξανθιά γεματουλα, η οποία δεν είναι απλά γεματουλα αλλά ξεκάθαρα χοντρή. Πέρα από αυτό, μύριζε άσχημα στα χαμηλά σημεία, οπότε δεν το ευχαριστήθηκα και εννοείται δεν την ξαναπροτιμας αυτή την κοπέλα!

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Πέρασμα από elit spa, υπήρχε μόνο μια κοπέλα η Στέλλα, η οποία με το που ξεκίνησε με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει εκτόνωση ούτε πιασίματα, οπότε σηκώθηκα και έφυγα σαν κύριος! Ύστερα πέρασμα από κρυσταλ, που ήταν σαν ραντεβού στα τυφλά και γι'αυτο πέρασα με την Αντριάννα, μια ξανθιά γεματουλα, η οποία δεν είναι απλά γεματουλα αλλά ξεκάθαρα χοντρή. Πέρα από αυτό, μύριζε άσχημα στα χαμηλά σημεία, οπότε δεν το ευχαριστήθηκα και εννοείται δεν την ξαναπροτιμας αυτή την κοπέλα!
Αυτή η αντριανα είναι μια μιλφ;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κάνει κάτι πίπες η Στέλλα…τουλάχιστον έτσι εχει αναφερθεί από συναδέλφους σε παλιότερα σχόλια. Όσον αφορά στον χώρο, για εμένα Χ από καιρό. Υποτιμούν νοημοσύνη και δεν γουστάρω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Κάνει κάτι πίπες η Στέλλα…τουλάχιστον έτσι εχει αναφερθεί από συναδέλφους σε παλιότερα σχόλια. Όσον αφορά στον χώρο, για εμένα Χ από καιρό. Υποτιμούν νοημοσύνη και δεν γουστάρω.
Ναι αυτή είναι. Μυρίζει η Αντριάνα; Δεν της το είχα
Πράγματι περίεργο. Αλλά από την άλλη γιατί ο σύντροφος να πει παραμύθια.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Έχω περάσει με Νεφέλη, Νάντια ,Στέλλα , Φαίδρα , Τόκιο, Κρίστι και πολλές άλλες, αυτή όμως είναι η μοναδική που δεν θα ξαναπήγαινα. Τώρα η Στέλλα από το elit spa που λέτε για πίπες, τί να πω, ούτε να την χαιδεψω δεν με άφησε και στα πρώτα 2 λεπτά έφυγα χωρίς κανένα θέμα.

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Εχει κάποιος να προτείνει τι να προτιμήσω από Μαριάννα?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Ραντεβού με Ξένια.
Προγράμματα από 50 μόνο μασάζ έως 100 φουλ. Κουλούρι δεν έφαγα αλλά είναι δουλεμμενη η πίσω τρύπα
Εμφάνιση ότι βλέπετε, social άριστο, πεντακάθαρη και γουστάρει αυτό που κάνει. Μασάζ πολύ καλύτερο από τον μέσο όρο των μασατζιδικων.
Έχει χώρο δικό της (hotel η Airbnb)

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Ραντεβού με Ξένια.
Προγράμματα από 50 μόνο μασάζ έως 100 φουλ. Κουλούρι δεν έφαγα αλλά είναι δουλεμμενη η πίσω τρύπα
Εμφάνιση ότι βλέπετε, social άριστο, πεντακάθαρη και γουστάρει αυτό που κάνει. Μασάζ πολύ καλύτερο από τον μέσο όρο των μασατζιδικων.
Σου έδωσε καμία εξήγηση τι συμβαίνει με το κινητό της; Κάθε μέρα παίρνω τηλέφωνο μπας και την πετύχω και όλο μου βγάζει ότι δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Ζεσι σπα πήγε κανένα τσακάλι τελευταία έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα του

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
έχει μείνει πιο στάσιμο και από τις μεταγραφές του Αραουχο και του Βρανιες στην ΑΕΚ. Πήρα τις προάλλες που είχα κενό και μου είπε Λαουρα και Νανά. Εν τω μεταξύ και με τις δυο έχω πάει από 5-6 φορές.
Βέβαια όσες προσπάθειες έκανε να φέρει καμία νέα, ήταν ότι χειρότερο

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Εχω να πάω απο εποχές Μελίνας Ζεσι σπα , 3-4 χρόνια ποσο ήταν ;
. Μπαζάκι αλλά άξιζε στα υπόλοιπα για οσους τη θυμούνται

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Ραντεβού με Ξένια.
Ηλικιακά πόσο είναι η Ξένια φίλε ;
Απο τις φωτό φαίνεται καλό , 40+ ?

Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Ζεσι σπα πήγε κανένα τσακάλι τελευταία έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα του
πηγα εδω φιλε πριν κανα μηνα,μια αλβανιδα ξανθια ειχε μονο, ονομα δεν θυμαμαι.ειχε και παιδι χωρισμενη,καλο παιδι και η ιδια,γενικα ωραια ολα και καλο γ@μησι και πιπ@ τα παντα ολα 80 γιουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom