Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Ρε φιλε έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πηδάς στα μασατζιδικα. Φραπέ άλλοτε ποιοτικό και άλλοτε οχι. Αναλόγως της συμπεριφοράς σου και της χημείας που έχεις με την εργαζόμενη. Τώρα αυτές που λες είναι μάλλον στο Crystal και οχι στο massagio. Εκτός αν έχω χάσει τόσα πολλά επεισόδια. Έχω να περάσω μέρες.
Όταν λέμε φραπέ τι εννοούμε ;
απλή μαλακία ή πίπα;
Κάποιος παλιός να μας δώσει λίστα για τος σωστές ορολογίες για να μην υπάρχουνε παρεξηγήσεις

Stef68

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
289
Πόντοι
20
απλή μαλακία ή πίπα;
Κάποιος παλιός να μας δώσει λίστα για τος σωστές ορολογίες για να μην υπάρχουνε παρεξηγήσεις
Όταν λέμε φραπέ, εννοούμε χειροκίνητη ικανοποίηση....απλώς παλιότερα δεν υπήρχαν φραπεδιέρες κ φτιάχναμε τον καφέ κουνώντας ένα σέικερ πάνω κάτω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.615
Πόντοι
2.720
απλή μαλακία ή πίπα;
Φραπέ όπως έλεγε και Ο Χάρυ Κλίν είναι το χειρογλύκανο.
Φραπέ καλαμάκι όπως λέει ο σοφός λαός του Bou είναι το χειρογλύκανο συνοδεία πιπούλας.

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Φραπέ όπως έλεγε και Ο Χάρυ Κλίν είναι το χειρογλύκανο.
Φραπέ καλαμάκι όπως λέει ο σοφός λαός του Bou είναι το χειρογλύκανο συνοδεία πιπούλας.
Τέτοια παραβολή ούτε ο Ιησούς Χριστός. Ευχαριστώ

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.615
Πόντοι
2.720
Η αθηνα δεν είναι εκεί πλέον;
Η Αθήνα ήταν ένα μιλφ ψηλό και λίγο ασχημούλα? Που γενικά ήταν μέσα στη καύλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κριμα να χάθηκε αυτό το μιλφάκι. Είχε να δώσει εκτιμώ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Ναι αυτή

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Φένια Φαίδρα από κρύσταλ λουξουρι μήπως κανένας πορνόρεπορτερ την είδε κάπου
Aνεπιβεβαιωτη πληροφορια η παλια φενια του κρυσταλ*** η αλλιωs φεδρα του ευοσμου δουλευει πλεον Λαρισα!!! KAI για αυτουs που αναρωτιουνται γιατι ακομη την ζητανε οι φιλοι συνομιλιτεs μου ειναι γιατι ηταν παντα πολυ κεφατη επικοινωνιακη και εδινε γενικα καλο πακετο ευχαριστη κοπελα .......Noμιζω την θεση τηs στο κρυσταλ την εχει παρει η ΚΡΙΣΤΥ***ειναι Αστερι η Κοπελα με τα ιδια περιπου χαρακτηριστικα επικοινωνιακη χαμολγελαστη ευχαριστη γενικα με πολυ καλο δευτερο μεροs.........Παρεπιπτωντοs να αναφερω περασμα ΜΕΤΑ τιs γιορτεs απο ΚΡΥΣΤΑΛ με την Συλια το καινουριο αποκτημα του ΚΡΥΣΤΑΛ πολυ καλη εντυπωση και στο πρωτο μεροs και στο δευτερο μου εδωσε το καλυτερο τηs POWER

Τελευταία τροποποίηση:

paolo200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
513
Πόντοι
280
Είδα σε διαφήμιση στο facebook πως το deluxe massage Αθηνών έχει και παράρτημα στο χωριό μας.... Έχει δοκιμάσει κανείς;

Υ.Γ. Πρόκειται για μασάζ στο χώρο μας, το γράφω εδώ μιας και το νήμα "μασάζ στο σπίτι" το παρακολουθούν ελάχιστοι συγκριτικά
BTW έχω κάνει αρκετές φορές στην Αθήνα σε airbnb δικό μου, η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω
συνάδελφε πρόκειται να κάνουμε αντίστοιχη καταδρομική το καλοκαίρι Αθήνα...εχεις περισσότερες πληροφορίες;

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481

Έχω καιρό να την ακούσω ναι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Aνεπιβεβαιωτη πληροφορια η παλια φενια του κρυσταλ*** η αλλιωs φεδρα του ευοσμου δουλευει πλεον Λαρισα!!! KAI για αυτουs που αναρωτιουνται γιατι ακομη την ζητανε οι φιλοι συνομιλιτεs μου ειναι γιατι ηταν παντα πολυ κεφατη επικοινωνιακη και εδινε γενικα καλο πακετο ευχαριστη κοπελα .......Noμιζω την θεση τηs στο κρυσταλ την εχει παρει η ΚΡΙΣΤΥ***ειναι Αστερι η Κοπελα με τα ιδια περιπου χαρακτηριστικα επικοινωνιακη χαμολγελαστη ευχαριστη γενικα με πολυ καλο δευτερο μεροs.........Παρεπιπτωντοs να αναφερω περασμα ΜΕΤΑ τιs γιορτεs απο ΚΡΥΣΤΑΛ με την Συλια το καινουριο αποκτημα του ΚΡΥΣΤΑΛ πολυ καλη εντυπωση και στο πρωτο μεροs και στο δευτερο μου εδωσε το καλυτερο τηs POWER
Λάρισα;

Timostamos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα ψάχνω την Μαίρη από dames,δούλευε παλιά εκεί και μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει ενδεχόμενο να ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου,ήταν νταρντανα ξανθιά με τατουάζ, ευχαριστώ εκ των προτέρων

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
βαζω βανακι να παμε Λαρισα,ολοι οι φαν τις Φενιας...
μασατζίδικα έχει εκεί ή μόνο μπουρδέλα οεο;

Εγγρ.
29 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερες
καινουργιος εδω, σε αυτο που ειναι επι της κασσανδρου πηδας κιολας;;;;;;;;;

Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Κάτι πήρε το αυτί μου πως επανέρχεται η Μαρία από Λαδάδικα! Σε νέο χώρο κεντροδυτικά ..περνώ τηλ. λόγω όμως ότι άλλαξα αριθμό δεν το σηκώνει ... δεν είχα πάει πολλές φορές στο μαγαζι της,ενώ το θεωρούσα το καλύτερο μαγαζί της πόλης !Μου είπαν ότι ανοίγει πολύ σύντομα ... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημέρωση εδώ ... εγώ προσωπικά απλώς έμαθα ότι ανοίγει .. όμως δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί της δυστοιχως ...

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Παιδιά καλησπέρα ψάχνω την Μαίρη από dames,δούλευε παλιά εκεί και μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει ενδεχόμενο να ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου,ήταν νταρντανα ξανθιά με τατουάζ, ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όντως πολύ καλή κοπέλα με ωραία περιποίηση, ασχέτως εμφάνισης. Παρόλα αυτά έχει σταματήσει από τον χώρο, καθώς εντελώς τυχαία την πέτυχα στον δρόμο και μιλώντας μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θέλει περαιτέρω επαφές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom