Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Θα συμφωνήσω με τον συναθλητή … δε μπορεί κάθε φορά να τη πατάει κάποιος … η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε … σίγουρα έχει φόλες πολλές εκεί έξω αλλά κάποια στιγμή θα σου κάτσει και το καλό δε μπορεί, είναι ο νόμος των πιθανοτήτων !!!!
Μια καλή περιποίηση θέλει, δεν ψάχνει τριάδα στο στοίχημα για να παίζει με τις πιθανότητες

kastor300

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Εκανα την πρώτη μου επίσκεψη σε μασάζιτζιδικο στο nuru έγραψα και την εμπειρία μου στο αντίστοιχο νήμα.
Τώρα λέω να δοκιμάσω είτε κάποιο γραφείο (κρισταλ, μασατσιο?)
Η σε κάποια ανεξάρτητη?
Αυτό που με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο πρόστυχη γίνεται και καθαριότητα
Massagio spa σε θεμα καθαριότητας είναι άριστο, crystal απο ότι λένε τα παιδια αξίζει αλλα δεν ειχα ακομα την ευκαιρία να παω

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.240
Πόντοι
206
Αφιερωμένο στις κοπέλες των μασάζ..στην Αμερική παίζει πολύ χρήμα στα σπα!
Ξεκίνησα να το βλέπω με πολύ ενδιαφέρον αλλά μου την έσπασε πολύ ο λόγος της και το σταμάτησα.......Πολύ αργκό..........Σε κάθε πρόταση "it was like...like....like.....kinda like......".......Σαν να λέμε εμείς συνέχεια "ήταν σαν να....σαν να......λες και.....έμοιαζε με...."........Boooooooooooring!!!!! Θα προσπαθήσω να το δω άλλη φορά που θα βαριέμαι και θα έχω πιο πολλή υπομονή................

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ξεκίνησα να το βλέπω με πολύ ενδιαφέρον αλλά μου την έσπασε πολύ ο λόγος της και το σταμάτησα.......Πολύ αργκό..........Σε κάθε πρόταση "it was like...like....like.....kinda like......".......Σαν να λέμε εμείς συνέχεια "ήταν σαν να....σαν να......λες και.....έμοιαζε με...."........Boooooooooooring!!!!! Θα προσπαθήσω να το δω άλλη φορά που θα βαριέμαι και θα έχω πιο πολλή υπομονή................
Έχει αρκετό ενδιαφέρον..αναφέρει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία, μετά έφυγε από το σπίτι της και βρήκε δουλειά σε σπα..όπου έβγαζε από 600 μέχρι 2000 τη μέρα...έχει και υπότιτλους, ώστε να το μιουταρεις...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Φένια Φαίδρα από κρύσταλ λουξουρι μήπως κανένας πορνόρεπορτερ την είδε κάπου

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Εχει παει κανεις σε μια Ρανια που κανει μασαζ με ποδια; τι φαση ειναι γενικά;

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
173
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε ολους.Πέρασμα 2 φορές από Μαριάννα την προηγουνμενη εβδομάδα την πρώτη φορά τιμήθηκε η Χαρά. Πολύ καλή πίπα και αρκετά καλό γαμησι. Συμπαθητική κοπέλα χωρίς να έχει ούτε το φοβερό σώμα αλλά πολύ φιλότιμη τα δίνει όλα στο σεξ κ γουστάρει δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά. Μετά από 3 ημέρες πήγα με Αφροδίτη σαφώς ομορφότερη και πιο ψηλή με μεγαλύτερο στήθος φυσικό αν και κάπως πεσμένο. Πολύ καλή πίπα ίσως νικάει στα σημεία την χαρά λόγο του ότι αντέχει πιο πολύ deepthroat. Όμως δεν είχαμε την ανάλογη χημεία είναι πιο στενή από Χαρα και θέλει πάντα να εχεις το excaliber σε στύση απόλυτη όλη την ώρα για να μπεις. Καμία πληροφορία από Βάσια έχουμε? Μήπως έχει τίποτα καλό η επέστρεψε η Αλεξάνδρα?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Πείτε ρε για αυτή τη Ράνια. Τι φάση είναι?

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Καλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
Θέλω πληροφορίες σχετικά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
2) διάβασα πιο πριν ότι μπορεί να πέσει πετσέτα...δεν είναι σίγουρο το έξτρα δηλαδή;
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;

Ευχαριστώ

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
2) διάβασα πιο πριν ότι μπορεί να πέσει πετσέτα...δεν είναι σίγουρο το έξτρα δηλαδή;
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;

Ευχαριστώ
Φίλε να σε ρωτήσω η Τόκιο είναι αυτή με τα τατουαζ που ήτανε πιο παλιά στο Crystal?

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;

Ευχαριστώ
Η Νεφέλη δεν είναι στο ρόστερ του massagiio αλλά του Crystal

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;

Ευχαριστώ
1. Φραπέ
2.εξαρτάται από τα φεγγάρια και την συμπεριφορά σου
3. Συνολική παρουσία, Νεφέλη. Απλά η νεφέλη είναι στο crystal

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;

Ευχαριστώ
Ρε φιλε έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πηδάς στα μασατζιδικα. Φραπέ άλλοτε ποιοτικό και άλλοτε οχι. Αναλόγως της συμπεριφοράς σου και της χημείας που έχεις με την εργαζόμενη. Τώρα αυτές που λες είναι μάλλον στο Crystal και οχι στο massagio. Εκτός αν έχω χάσει τόσα πολλά επεισόδια. Έχω να περάσω μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom