Μια καλή περιποίηση θέλει, δεν ψάχνει τριάδα στο στοίχημα για να παίζει με τις πιθανότητεςΘα συμφωνήσω με τον συναθλητή … δε μπορεί κάθε φορά να τη πατάει κάποιος … η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε … σίγουρα έχει φόλες πολλές εκεί έξω αλλά κάποια στιγμή θα σου κάτσει και το καλό δε μπορεί, είναι ο νόμος των πιθανοτήτων !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Σωστά τα λες!!!Μια καλή περιποίηση θέλει, δεν ψάχνει τριάδα στο στοίχημα για να παίζει με τις πιθανότητες
kastor300
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Massagio spa σε θεμα καθαριότητας είναι άριστο, crystal απο ότι λένε τα παιδια αξίζει αλλα δεν ειχα ακομα την ευκαιρία να παωΣυναγωνιστές καλησπέρα. Εκανα την πρώτη μου επίσκεψη σε μασάζιτζιδικο στο nuru έγραψα και την εμπειρία μου στο αντίστοιχο νήμα.
Τώρα λέω να δοκιμάσω είτε κάποιο γραφείο (κρισταλ, μασατσιο?)
Η σε κάποια ανεξάρτητη?
Αυτό που με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο πρόστυχη γίνεται και καθαριότητα
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 206
Ξεκίνησα να το βλέπω με πολύ ενδιαφέρον αλλά μου την έσπασε πολύ ο λόγος της και το σταμάτησα.......Πολύ αργκό..........Σε κάθε πρόταση "it was like...like....like.....kinda like......".......Σαν να λέμε εμείς συνέχεια "ήταν σαν να....σαν να......λες και.....έμοιαζε με...."........Boooooooooooring!!!!! Θα προσπαθήσω να το δω άλλη φορά που θα βαριέμαι και θα έχω πιο πολλή υπομονή................Αφιερωμένο στις κοπέλες των μασάζ..στην Αμερική παίζει πολύ χρήμα στα σπα!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έχει αρκετό ενδιαφέρον..αναφέρει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία, μετά έφυγε από το σπίτι της και βρήκε δουλειά σε σπα..όπου έβγαζε από 600 μέχρι 2000 τη μέρα...έχει και υπότιτλους, ώστε να το μιουταρεις...Ξεκίνησα να το βλέπω με πολύ ενδιαφέρον αλλά μου την έσπασε πολύ ο λόγος της και το σταμάτησα.......Πολύ αργκό..........Σε κάθε πρόταση "it was like...like....like.....kinda like......".......Σαν να λέμε εμείς συνέχεια "ήταν σαν να....σαν να......λες και.....έμοιαζε με...."........Boooooooooooring!!!!! Θα προσπαθήσω να το δω άλλη φορά που θα βαριέμαι και θα έχω πιο πολλή υπομονή................
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καιρό την ψάχνω. Αν έχει κανείς νέο· ας μιλήσειΦένια Φαίδρα από κρύσταλ λουξουρι μήπως κανένας πορνόρεπορτερ την είδε κάπου
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
Εχει παει κανεις σε μια Ρανια που κανει μασαζ με ποδια; τι φαση ειναι γενικά;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
τι κάνει τόσο καλά αυτό το κοριτσάκι και το ψάχνετε ρε μαγκάκια......???Φένια Φαίδρα από κρύσταλ λουξουρι μήπως κανένας πορνόρεπορτερ την είδε κάπου
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είναι χαμογελαστή και φιλική, φίλος.τι κάνει τόσο καλά αυτό το κοριτσάκι και το ψάχνετε ρε μαγκάκια......???
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
και οχι μονο...Είναι χαμογελαστή και φιλική, φίλος.
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 173
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλά σε ολους.Πέρασμα 2 φορές από Μαριάννα την προηγουνμενη εβδομάδα την πρώτη φορά τιμήθηκε η Χαρά. Πολύ καλή πίπα και αρκετά καλό γαμησι. Συμπαθητική κοπέλα χωρίς να έχει ούτε το φοβερό σώμα αλλά πολύ φιλότιμη τα δίνει όλα στο σεξ κ γουστάρει δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά. Μετά από 3 ημέρες πήγα με Αφροδίτη σαφώς ομορφότερη και πιο ψηλή με μεγαλύτερο στήθος φυσικό αν και κάπως πεσμένο. Πολύ καλή πίπα ίσως νικάει στα σημεία την χαρά λόγο του ότι αντέχει πιο πολύ deepthroat. Όμως δεν είχαμε την ανάλογη χημεία είναι πιο στενή από Χαρα και θέλει πάντα να εχεις το excaliber σε στύση απόλυτη όλη την ώρα για να μπεις. Καμία πληροφορία από Βάσια έχουμε? Μήπως έχει τίποτα καλό η επέστρεψε η Αλεξάνδρα?
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
Καλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
Θέλω πληροφορίες σχετικά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
2) διάβασα πιο πριν ότι μπορεί να πέσει πετσέτα...δεν είναι σίγουρο το έξτρα δηλαδή;
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
2) διάβασα πιο πριν ότι μπορεί να πέσει πετσέτα...δεν είναι σίγουρο το έξτρα δηλαδή;
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Φίλε να σε ρωτήσω η Τόκιο είναι αυτή με τα τατουαζ που ήτανε πιο παλιά στο Crystal?Καλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ
Η Νεφέλη δεν είναι στο ρόστερ του massagiio αλλά του CrystalΚαλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
1. ΦραπέΚαλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ
2.εξαρτάται από τα φεγγάρια και την συμπεριφορά σου
3. Συνολική παρουσία, Νεφέλη. Απλά η νεφέλη είναι στο crystal
Φίλε να σε ρωτήσω η Τόκιο είναι αυτή με τα τατουαζ που ήτανε πιο παλιά στο Crystal?
Ναι
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Στο massagio παιζει εκτονωση? για να παρω τη Τοκυο
Ρε φιλε έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πηδάς στα μασατζιδικα. Φραπέ άλλοτε ποιοτικό και άλλοτε οχι. Αναλόγως της συμπεριφοράς σου και της χημείας που έχεις με την εργαζόμενη. Τώρα αυτές που λες είναι μάλλον στο Crystal και οχι στο massagio. Εκτός αν έχω χάσει τόσα πολλά επεισόδια. Έχω να περάσω μέρες.Καλησπέρα, σκέφτομαι να επισκεφθώ το massagio.
1) πηδάς ή μόνο φραπέ
3) Νεφέλη , Εύα ή Τόκιο;
Ευχαριστώ