Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lademporas dytikwn proastiwn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
5 μηνύματα τα 3 για την Εύα...
Τελευταία φορά εθεάθη σε νησί πολύ χαμηλά στο χάρτη της Ελλαδας, να μιλάει στην τηλεόραση για γιόγκα.
Ικανοποιημένος τώρα?
Ειναι η γνωστη Ευα απο το masaggio τουμπας;

Lademporas dytikwn proastiwn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον λαδέμπορα Εκεί στο luxury πρέπει να κάνουν μεταγραφές, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, με 3 κοπέλες πήγα ,διέκρυνα μια βαρεμάρα , λες και αγγαρεία κάνουν.
Ειλικρινα αφησαμε λιγο τα σπιτακια των σφαγειων στην ακρη για να βρουμε πιο value for money στις λαδοκορες, αλλα και αυτες δεν ηταν οπως καποτε!

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Μόλις έφτασα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα καλό αξιόπιστο στούντιο μασάζ όπου το μασάζ γίνεται ερωτικό; Εννοώ μη σεξ μασάζ.
Γράψε vans spa στο Google θα βρεις και εκεί αυτό που ψάχνεις . Πέρασα προχθές φαίνεται ότι δεν έχει πολύ δουλειά είδα αρκετές κοπέλες διαθέσιμες. Καλό είναι πάντα να κανεις και ένα τηλ πιο πριν να τσεκάρεις το τηλ που θα σου βγάλει ισχύει όποτε πάρε εκεί . Καλό λάδωμα :)

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανείς μέχρι τί ώρα θα λειτουργούν οι λαδοκορες σήμερα;

tsikolis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην "Ομάδα " :-)
Σαν καινούργιος.........
Συγχαρητήρια για την σελίδα και σε όσους γράφουν εδώ.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Καλή Ανάσταση σε όλους. Τις προηγούμενες μέρες πήγα κρυσταλ και πέρασα με την κριστυ, πολύ καλή στο δεύτερο μέρος, καλή επικοινωνία σε όλη την διάρκεια. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
Συναγωνιστες και συμπολιτες, γεια σας, μετα απο καμμια 10ετια συχνων και κρυφων αναζητησεων στο χωρο αυτου του σαιτ επιτελους πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη και να γινω και εγω μελος αυτη της κοινοτητας (παρακαλω το παραδοσιακο λουσιμο με μπυρες να γινει αφ οτου τελειωσω χιχιχι), και συνεχιζω, για να ανοιξω εγω λογαριασμο εδω, 2 πραματα μπορουν να συμβαινουν, η γιατι θελω να βοηθησω και εγω με την σειρα μου οντας χρονια στα ελαιοτριβια, η μπουχτισα μεχρι τον λαιμο πραμα που με πνιγει η αδικια και οχι μονο (μη μας πιανουνε και κοτσο, πατησαμε τα 40 και μας συμπεριφερονται σαν ανηλικα).λοιπον, εχω παει σε βανα, λουξουρι, κρυσταλ και μασατζιο...η αδικια με πνιγει ωρες ωρες γιατι ρε @@@@@ μου φαινονται απο τα βλεμματα τους οτι καποιες κανουνε αγγαρεια εκει μεσα, δε θα ονοματισω ολες τις κοπελες, τουλαχιστον οχι σε αυτο το ποστ, ας αποκτησουμε μια χημεια πρωτα και μια εχεμυθια και υστερα...ια απορια εχω, πως γινετε να γινεσε πελατης , πχ και 10 επισκεψεις σε 2 μηνες, και την 11η ας πουμε να κοιτανε να σε χρεωσουνε και το νερο που ηπιες ας πουμε, η κανουνε οτι δε σε ξερουνε κι ολας; επισης προχθες μερες που ειναι πηγα ευοσμο λουξουρι, μισοκοιμησμενες και ο 2 τους, η μια ενω πιασαμε την συζητηση περασε το 45λεπτο και λεει δε μπορω τωρα εχω ραντεβου και εγω τι να κανω λεω ; μ λεει μονος σου εγω φευγω, τι λες; με εκανες λεω ετοιμο να ψησεις ψαρια επανω και φευγεις ; λεω παρε 20 παραπανω και κανε την δουλεια σου

ΥΓ 2η φορα ειχα παρει την εν λογω κοπελα, εν ονοματι ΛΟΥΝΑ, η πρωτη με την δευτερη φορα η μερα με την νυχτα, μη πιασετε κουβεντα ποτε!! Στα του αγωνα , καλο βιδωτο κωφηνατο φραπογαλα αλλα διχως ζαχαρη ..... εννοειτε μερες που ειναι παραδοσιακα <<ντυμενη>> δε πεταξε ουτε την σκουφια της απο επανω :P :P μακρυγορισα γιατι εχω πολλα να πω με πνιγει το δικιο τοσα χρονια και θα ηθελα να με ρωτησετε οτι θελετε....λοιπον ο υπευθυνος να με <<χυσει>> την μπυρα παρακαλω για το καλωσορισμα
ΕΠΙΛΟΓΗ 1/ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ...ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ... ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ 10.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2/ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΔΟΚΟΡΕΣ ΚΛΠ... ΣΥΜΒΟΥΛΗ; ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Natante

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
69
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Εκανα την πρώτη μου επίσκεψη σε μασάζιτζιδικο στο nuru έγραψα και την εμπειρία μου στο αντίστοιχο νήμα.
Τώρα λέω να δοκιμάσω είτε κάποιο γραφείο (κρισταλ, μασατσιο?)
Η σε κάποια ανεξάρτητη?
Αυτό που με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο πρόστυχη γίνεται και καθαριότητα

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Συναγωνιστες και συμπολιτες, γεια σας, μετα απο καμμια 10ετια συχνων και κρυφων αναζητησεων στο χωρο αυτου του σαιτ επιτελους πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη και να γινω και εγω μελος αυτη της κοινοτητας (παρακαλω το παραδοσιακο λουσιμο με μπυρες να γινει αφ οτου τελειωσω χιχιχι), και συνεχιζω, για να ανοιξω εγω λογαριασμο εδω, 2 πραματα μπορουν να συμβαινουν, η γιατι θελω να βοηθησω και εγω με την σειρα μου οντας χρονια στα ελαιοτριβια, η μπουχτισα μεχρι τον λαιμο πραμα που με πνιγει η αδικια και οχι μονο (μη μας πιανουνε και κοτσο, πατησαμε τα 40 και μας συμπεριφερονται σαν ανηλικα).λοιπον, εχω παει σε βανα, λουξουρι, κρυσταλ και μασατζιο...η αδικια με πνιγει ωρες ωρες γιατι ρε @@@@@ μου φαινονται απο τα βλεμματα τους οτι καποιες κανουνε αγγαρεια εκει μεσα, δε θα ονοματισω ολες τις κοπελες, τουλαχιστον οχι σε αυτο το ποστ, ας αποκτησουμε μια χημεια πρωτα και μια εχεμυθια και υστερα...ια απορια εχω, πως γινετε να γινεσε πελατης , πχ και 10 επισκεψεις σε 2 μηνες, και την 11η ας πουμε να κοιτανε να σε χρεωσουνε και το νερο που ηπιες ας πουμε, η κανουνε οτι δε σε ξερουνε κι ολας; επισης προχθες μερες που ειναι πηγα ευοσμο λουξουρι, μισοκοιμησμενες και ο 2 τους, η μια ενω πιασαμε την συζητηση περασε το 45λεπτο και λεει δε μπορω τωρα εχω ραντεβου και εγω τι να κανω λεω ; μ λεει μονος σου εγω φευγω, τι λες; με εκανες λεω ετοιμο να ψησεις ψαρια επανω και φευγεις ; λεω παρε 20 παραπανω και κανε την δουλεια σου

ΥΓ 2η φορα ειχα παρει την εν λογω κοπελα, εν ονοματι ΛΟΥΝΑ, η πρωτη με την δευτερη φορα η μερα με την νυχτα, μη πιασετε κουβεντα ποτε!! Στα του αγωνα , καλο βιδωτο κωφηνατο φραπογαλα αλλα διχως ζαχαρη ..... εννοειτε μερες που ειναι παραδοσιακα <<ντυμενη>> δε πεταξε ουτε την σκουφια της απο επανω :P :P μακρυγορισα γιατι εχω πολλα να πω με πνιγει το δικιο τοσα χρονια και θα ηθελα να με ρωτησετε οτι θελετε....λοιπον ο υπευθυνος να με <<χυσει>> την μπυρα παρακαλω για το καλωσορισμα

Φίλε και εγώ 40+ είμαι αλλά τέτοια αντιμετώπιση δεν είχα ποτέ .
Δεν λέω οτι είμαστε ιδανικά στα μασατζίδικα , απέχουμε πολύ απο αυτό , αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός !

Αν δεν υπερβάλεις και πράγματι σου φέρονται έτσι και βλέπεις συνέχεια τέτοιες συμπεριφορές , τότε κάτι φταίει με εσένα και πρέπει να το αλλάξεις.
Αν έχεις περίεργη συμπεριφορά π.χ. ή αν είσαι βρώμικος μην περιμένεις κάτι άλλο πέραν απο αγγαρία . Ψάξε τι φταίει δε μπορεί να φταίνε όλα .

Ειδικά απο Κρύσταλ/Βάνα αν και είχα μια κακή εμπειρία πρόσφατα (θα γράψω σύντομα για αυτό) δεν είχα ποτέ αντιμετώπιση αγγαρίας , τουλάχιστον απο τις πιο πολλές κοπέλες

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Παιδιά προσωπικά έχω ελάχιστη εμπειρία στα μασάζ του φόρουμ..θεωρώ φυσιολογικό να μην έχουν πάντα διάθεση να κάνουν τη "δουλειά" τους με όρεξη και "χαρά".. πιο νορμάλ θα ήταν κάθε κοπέλα να χει δύο, άντε τρεις πελάτες κάθε μέρα, ώστε να μη βαριέται..
Επίσης, οποίος δεν είναι ικανοποιημένος, καλό είναι να σταματήσει να πηγαίνει, για να μην διαιωνίζει την προσωπική του δυσαρέσκεια...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Χριστός Ανέστη παιδιά.
Αλήθεια υπάρχει πιο grinchy φάση από τα στορυ των μασατζιδικων που μας κουνάνε προκλητικά τον κώλο για να πάμε να μας τον παίξουν με ένα πενηντάρικο;

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81

ΥΓ 2η φορα ειχα παρει την εν λογω κοπελα, εν ονοματι ΛΟΥΝΑ, η πρωτη με την δευτερη φορα η μερα με την νυχτα, μη πιασετε κουβεντα ποτε!! Στα του αγωνα , καλο βιδωτο κωφηνατο φραπογαλα αλλα διχως ζαχαρη ..... εννοειτε μερες που ειναι παραδοσιακα <<ντυμενη>> δε πεταξε ουτε την σκουφια της απο επανω :P :P μακρυγορισα γιατι εχω πολλα να πω με πνιγει το δικιο τοσα χρονια και θα ηθελα να με ρωτησετε οτι θελετε....λοιπον ο υπευθυνος ν

Συμφωνώ με τον λαδέμπορα Εκεί στο luxury πρέπει να κάνουν μεταγραφές, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, με 3 κοπέλες πήγα ,διέκρυνα μια βαρεμάρα , λες και αγγαρεία κάνουν.
Καλησπερα και χρονια πολλα στουσ συνομυλλητεs μου .......το luxuri του ευοσμου απεχει κατα πολυ απο το ΚΡΥΣΤΑΛ ΜΕ ''Κ'' Κεφαλαιο του σταθμου .....Οσο για τισ κοπελεs ακομη και ο ποιο δυσκολοs θα βρει καποια κοπελα στο Κρυσταλ που θα του αρεσει σιγουρα. κακα τα ψεματα αυτη την στιγμη ειναι το πρωτο μαγαζι στην θεσσαλονικη

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Φίλε και εγώ 40+ είμαι αλλά τέτοια αντιμετώπιση δεν είχα ποτέ .
Δεν λέω οτι είμαστε ιδανικά στα μασατζίδικα , απέχουμε πολύ απο αυτό , αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός !

Αν δεν υπερβάλεις και πράγματι σου φέρονται έτσι και βλέπεις συνέχεια τέτοιες συμπεριφορές , τότε κάτι φταίει με εσένα και πρέπει να το αλλάξεις.
Αν έχεις περίεργη συμπεριφορά π.χ. ή αν είσαι βρώμικος μην περιμένεις κάτι άλλο πέραν απο αγγαρία . Ψάξε τι φταίει δε μπορεί να φταίνε όλα .

Ειδικά απο Κρύσταλ/Βάνα αν και είχα μια κακή εμπειρία πρόσφατα (θα γράψω σύντομα για αυτό) δεν είχα ποτέ αντιμετώπιση αγγαρίας , τουλάχιστον απο τις πιο πολλές κοπέλες
Θα συμφωνήσω με τον συναθλητή … δε μπορεί κάθε φορά να τη πατάει κάποιος … η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε … σίγουρα έχει φόλες πολλές εκεί έξω αλλά κάποια στιγμή θα σου κάτσει και το καλό δε μπορεί, είναι ο νόμος των πιθανοτήτων !!!!

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom