You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έχουμε καμία φρέσκια ενημέρωση για Φαίδρα στο Crystal? Φοβάμαι την φόλα του νέου κοριτσιού…
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ο Ολυμπιακός κερδάει πάντα, τι τα ρωτάς αυτά;;;Στο crystal έκαναν ένα διαγωνισμό για free μασάζ. Κέρδισε κανείς;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.183
- Πόντοι
- 736
Δυστυχως ναιΗ Ξένια δουλεύει ακόμα στο ακούα....?
Σημερινή εμπειρία με πολύ καλές εντυπώσειςΈχουμε καμία φρέσκια ενημέρωση για Φαίδρα στο Crystal? Φοβάμαι την φόλα του νέου κοριτσιού…
Στο Crystal σήμερα μου προτάθηκε από κοπέλα (δεν θα πω όνομα ακόμα) , δακτυλοσκόπηση +20. Είχε ξανά προκύψει τέτοιο εξτραδάκι χωρίς εξτρά κόστος οπότε το απέδωσα στη "χημεία", τη δεύτερη φορά ωστόσο προτάθηκε με +20. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για γενική εξτρά υπηρεσία, αν το κάνουν όλες ή όχι. Έπεται διερεύνηση.
Να τα μας……. Εμένα με +10 πάντως.Στο Crystal σήμερα μου προτάθηκε από κοπέλα (δεν θα πω όνομα ακόμα) , δακτυλοσκόπηση +20. Είχε ξανά προκύψει τέτοιο εξτραδάκι χωρίς εξτρά κόστος οπότε το απέδωσα στη "χημεία", τη δεύτερη φορά ωστόσο προτάθηκε με +20. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για γενική εξτρά υπηρεσία, αν το κάνουν όλες ή όχι. Έπεται διερεύνηση.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Και να μην πεις όνομα… δεν έτυχε μόνο σε εσέναΣτο Crystal σήμερα μου προτάθηκε από κοπέλα (δεν θα πω όνομα ακόμα) , δακτυλοσκόπηση +20. Είχε ξανά προκύψει τέτοιο εξτραδάκι χωρίς εξτρά κόστος οπότε το απέδωσα στη "χημεία", τη δεύτερη φορά ωστόσο προτάθηκε με +20. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για γενική εξτρά υπηρεσία, αν το κάνουν όλες ή όχι. Έπεται διερεύνηση.
Πως πάει; Ανάλογα το μέγεθος των δαχτύλων;Να τα μας……. Εμένα με +10 πάντως.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Φαίδρα ! Θα πάω να το δοκιμάσω αυτό το κορίτσι! Χαλάλι της ένα πενηντάρικο.Σημερινή εμπειρία με πολύ καλές εντυπώσεις
Ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θιγουμε. Έκανα την έρευνα των τεσσάρων 50άρικων που υποσχέθηκα. Όντως παίζει γλύψιμο και δακτυλοσκόπηση όπως ανέφερε ο συναθλητής. Συνολικό κόστος 60€. Ανάλυση λογαριασμού 30+20+10.
Προσωπική εκτίμηση…….!
Έχει να δώσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα στο μέλλον το κοριτσάκι.
Ένα αστέρι γεννιέται στη πόλη.
Μακάρι δηλαδή γιατί η πόλη έχει γεμίσει μπάζογκόμενες , μαλάκες αγαπούληδες και δημοτικούς αστυνόμους.
Απο που να το πιάσεις?
Μπουρδελα? Μια Λαρα που δε φέρνει την άνοιξη.
Μασάζ? ——————- Ευθεία γραμμή.
prive? ——————ευθεία γραμμή επίσης
Nuru? Μια επιλογή κοκαλιάρα με το 100.
Ανεξαρτητες? Έρχονται αρπάζουν ένα ψιλό και μπούλο
Call ? Λεφτά δεν υπάρχουν.
Skata λοιπόν στη πόλη του έρωτα και της μπουγάτσας.
Εκνευρισμένες καληνύχτες σύντροφοι και συναγωνιστές.
Προσωπική εκτίμηση…….!
Έχει να δώσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα στο μέλλον το κοριτσάκι.
Ένα αστέρι γεννιέται στη πόλη.
Μακάρι δηλαδή γιατί η πόλη έχει γεμίσει μπάζογκόμενες , μαλάκες αγαπούληδες και δημοτικούς αστυνόμους.
Απο που να το πιάσεις?
Μπουρδελα? Μια Λαρα που δε φέρνει την άνοιξη.
Μασάζ? ——————- Ευθεία γραμμή.
prive? ——————ευθεία γραμμή επίσης
Nuru? Μια επιλογή κοκαλιάρα με το 100.
Ανεξαρτητες? Έρχονται αρπάζουν ένα ψιλό και μπούλο
Call ? Λεφτά δεν υπάρχουν.
Skata λοιπόν στη πόλη του έρωτα και της μπουγάτσας.
Εκνευρισμένες καληνύχτες σύντροφοι και συναγωνιστές.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 736
Αγαπητέ η Ναντια κανει μακραν το καλύτερο μασαζ στο μαγαζι.έτσι θα έπρεπε να είναι ολες οι κριτικές !!! μπράβο !
Η Νεφελη σπουδάζει φυσιοθεραπεια, τώρα ξεκινησε, κσι απλά χαϊδεύει.
Αν μιλάμε για μασαζ οχι για προκαταρκτικα...
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 736
Όταν κάνουμε κατι επειδη το θέλει η κοπέλα χωρίς να πληρώσουμε Ας μην είμαστε ηλίθιοι να το γράψουμε για να το παίξουμε Μπρούκληδες.Και να μην πεις όνομα… δεν έτυχε μόνο σε εσένα
Μονο πρόβλημα θα δημιουργήσουμε
Πέρασμα με Ρανια απο Massagio. Συμπαθητική Νεαρή μελαχροινή, μασάζ ομως το οποίο κάποια στιγμή κουράζει, επαναλαμβάνει τις ίδιες κινήσεις σε κάθε περιοχή του σώματος. Στο τέλος κατεβάζει μπλούζα, καλό στήθος ~2, αλλά δεν επιτρέπει φιλια κλπ παρα μόνο κανένα χάδι.
Εχει δυνατότητες αν εξελιχθεί και χαλαρώσει αλλά προς το παρόν μέτρια πράγματα.
η Μια ειδικά και η Βάσω στη συνέχεια είναι σαφώς καλύτερες στο θέμα του μασάζ.
Εχει δυνατότητες αν εξελιχθεί και χαλαρώσει αλλά προς το παρόν μέτρια πράγματα.
η Μια ειδικά και η Βάσω στη συνέχεια είναι σαφώς καλύτερες στο θέμα του μασάζ.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Όταν το κάνουμε και ζητάει λεφτά, να το γράφουμε;Όταν κάνουμε κατι επειδη το θέλει η κοπέλα χωρίς να πληρώσουμε Ας μην είμαστε ηλίθιοι να το γράψουμε για να το παίξουμε Μπρούκληδες.
Μονο πρόβλημα θα δημιουργήσουμε
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
δεν πιστευω,εγω εχω κοντα σχετικα δάκτυλα και πληρωσα + 20Πως πάει; Ανάλογα το μέγεθος των δαχτύλων;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
σε εμενα ποτε δεν το χρέωνε, τωρα ζητησε +20....αυτο με ενόχλησεΣτο Crystal σήμερα μου προτάθηκε από κοπέλα (δεν θα πω όνομα ακόμα) , δακτυλοσκόπηση +20. Είχε ξανά προκύψει τέτοιο εξτραδάκι χωρίς εξτρά κόστος οπότε το απέδωσα στη "χημεία", τη δεύτερη φορά ωστόσο προτάθηκε με +20. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για γενική εξτρά υπηρεσία, αν το κάνουν όλες ή όχι. Έπεται διερεύνηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
περιμενω εντυπώσεις για να παω κ εγω..Φαίδρα ! Θα πάω να το δοκιμάσω αυτό το κορίτσι! Χαλάλι της ένα πενηντάρικο.
σε εμενα ποτε δεν το χρέωνε, τωρα ζητησε +20....αυτο με ενόχλησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
περιμενω εντυπώσεις για να παω κ εγω..
Όσο ζητάνε επιπλέον και τα δίνουμε/δίνετε τόσο θα αυξάνεται και το κόστος για οποιαδήποτε κίνηση
Προσφορά και ζήτηση
Απλοί νόμοι της αγοράς