Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
με πρόλαβες...πάνω που θα έγραφα να αλλάξει νικ άμεσα ο ληξίαρχος
Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (και γράφουσι).
Έχε χάρη που εμβολιάστηκα χθες με β’ δόση και σήμερα είμαι κάπως…

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Καλημέρα
Επίσκεψη στην παραπάνω κυρία Μελίνα , γύρω ατα 50 λίγο γεματουλα μετρίου αναστηματος.
Κάνει μόνο μασάζ χαλαρωτικό , ούτε με το χέρι ούτε με το πόδι ούτε με τίποτα άλλο κάτι παραπάνω , έτσι μου είπε , μάλλον λάθος αγγελία διάβασες μου είπε και μου ζήτησε να φύγω . Χαιρέτησα ζήτησα ταπεινά συγνώμη αν την προσέβαλα και έφυγα . Να πω μόνο στο λίγο διάστημα που έμεινα ότι ο χωρος της είναι πολύ καθαρός και υπάρχει μασαζοκρεβατο κανονικό και γενικά το δωμάτιο είναι κλασικό μασατζιδικου με τον ανάλογο φωτισμό κλπ.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Προσοχή

Συνημμένα

• FB_IMG_1623234383131.jpg
    FB_IMG_1623234383131.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 43

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Μαζεμένες κριτικές από Crystal, και ένα recap εμφάνισης/υπηρεσιών.

Νεφέλη : Ψηλή (1,75 περίπου), λεπτό σώμα, 2άρι στήθος , πολύ ωραίος κώλος. Είναι η κοπέλα που εμφανίζεται στα social media του μαγαζιού στο fb. Μασάζ πολύ καλό. Καλή πίεση , καλή τεχνική, δεν κλέβει, αφιερώνει χρόνο. Εκτόνωση πολύ καλή. Έχει ειπωθεί ότι η απόδοση της έχει πέσει κάτι που στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον δεν αληθεύει. Συμμετοχική, μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει σώμα/στήθος για παιχνίδι. Συστήνεται, στο τοπ 3 του μαγαζιού για μένα.

Νάντια : Ψηλή (1,73 περίπου), σώμα με καμπύλες. Είχε πάρει κιλά την περίοδο της καραντίνας αλλά έχει αρχίσει και τα χάνει και φαίνεται. Στήθος 3 πολύ ωραίο στην αφή , κώλος το ίδιο. Ενώ το μασάζ της ήταν μέτριο (χαμηλής πίεσης-χάιδεμα) πρόσφατα που πέρασα μαζί της διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά οπότε θα έλεγα ότι ανέβηκε στο καλό. Εκτόνωση καλή. Και αυτή μένει με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Από συμμετοχή διαφαίνεται κάποιες φορές μια κακή ηθοποιία (φωνούλες, τυποποιημένες εκφράσεις κτλπ) παρόλα αυτά είναι μία καλή περίπτωση. Ενώ με την Νάντια δεν έχουμε καθόλου χημεία , εμφανισιακά ίσως να είναι και η τοπ του μαγαζιού και έχει ανεβάσει απόδοση , οπότε συστήνεται. Σημείωσή η Νάντια είναι η μοναδική καπέλα από αυτές που έγραψα που μέσα στο δωμάτιο φορούσε μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια του session (οι υπόλοιπες δεν φορούσαν καθόλου)

Ανδριάννα : Καινούργια προσθήκη. Και αυτή ψηλή (1,75 περίπου). Νταρντανέ σωματότυπος. 2,5 στήθος με ρόγα που ανταποκρίνεται δεόντως και ωραίος κώλος ανάλογος του σωματότυπου. Ηλικιακά πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες κοπέλες , γύρω στα 27 θα έλεγα, χωρίς αυτό να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα τουλάχιστον για εμένα. Πολύ καλό μασάζ, και καλό social χωρίς να ζαλίζει. Γενικά η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ότι κάνει κάποια πράγματα μηχανικά, αν παραβλέψεις όμως αυτήν την πρώτη εντύπωση την ίδια στιγμή διαπιστώνεις ότι τιμάει τις υπηρεσίες της. Καλή εκτόνωση λοιπόν , προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Στην αρχή έμεινε με το κάτω ρούχο αλλά εν συνεχεία το έβγαλε και έμεινε με το εσώρουχο. Συμμετοχική και δοτική παρά το λίγο απότομο που βγάζει στην αρχή. Για μένα παίρνει θετικό πρόσημο και έπεται επανεξέταση.

Στέλλα : Μέτριο ανάστημα. 2άρι στήθος με πτωτική τάση. Ωραίος κώλος. Μασάζ δεν γνωρίζει και στο λέει και η ίδια, παρόλα αυτά δέχεται καθοδήγηση το οποίο είναι θετικό. Επειδή δεν γνωρίζει το πρώτο κομμάτι (μασάζ) προχωράει πιο βιαστικά στο δεύτερο ( εκτόνωση). Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα που πέρασα μαζί της φορούσε ένα φόρεμα με εύκολη πρόσβαση οπότε δεν ζήτησα να το βγάλει. Βέβαια δεν το κατέβασε για να προσφέρει στήθος. Εκτόνωση πολύ καλή αν και δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να ξεπετάξει. Γενική εντύπωση : Η Στέλλα έχει ένα υφάκι- τουπέ , δεν γνωρίζει από μασάζ αλλά για μένα έχει κάλο social και πολύ καλή εκτόνωση, αφήνει πιασίματα ελεύθερα αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό για τα ρούχα. Δεν μου έτυχε να μου ζητήσει extra για κάτι αλλά μαζεύονται πολλά ερωτηματικά οπότε αποκτάει αρνητικό πρόσημο , και έπεται επανεξέταση αν και δουλεύει 2-3 μέρες max την εβδομάδα από ότι έχω καταλάβει.
έτσι θα έπρεπε να είναι ολες οι κριτικές !!! μπράβο !

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361

Καλημέρα
Επίσκεψη στην παραπάνω κυρία Μελίνα , γύρω ατα 50 λίγο γεματουλα μετρίου αναστηματος.
Κάνει μόνο μασάζ χαλαρωτικό , ούτε με το χέρι ούτε με το πόδι ούτε με τίποτα άλλο κάτι παραπάνω , έτσι μου είπε , μάλλον λάθος αγγελία διάβασες μου είπε και μου ζήτησε να φύγω . Χαιρέτησα ζήτησα ταπεινά συγνώμη αν την προσέβαλα και έφυγα . Να πω μόνο στο λίγο διάστημα που έμεινα ότι ο χωρος της είναι πολύ καθαρός και υπάρχει μασαζοκρεβατο κανονικό και γενικά το δωμάτιο είναι κλασικό μασατζιδικου με τον ανάλογο φωτισμό κλπ.
Άρα δεν έκατσες. Προφανώς και σε κανένα από τα σπίτια που οι κύριες είναι ιδιώτες δεν σου λένε αμέσως τι κάνουν. Εμένα πάντως που έκατσα πρώτη φορά μου έκανε κανονικά εκτόνωση με χέρι και άφησε υποσχέσεις για παραπάνω τη δεύτερη φορά που όμως δεν υπήρξε από μεριάς μου. Πως την είδες ντυμένη; Νοσοκόμα ή με κανένα νυχτικάκι;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Η Στέλλα είναι η κλασική γυναίκα με μέτριο προς άσχημο σώμα, που το διαφημίζει ως γαμάτο (βλέπε τουρλωμένο κωλο στις καταχωρίσεις και στα stories στα κοινωνικά δίκτυα). Και με άσχημη προς ειρωνική συμπεριφορά, ζητώντας έξτρα λεφτά για μηδενικές υπηρεσίες . Και νομίζω πως χαλάει την όλη πιο ειλικρινή και σταθερή συμπεριφορά των υπολοίπων κοριτσιών του Crystal, τα οποία τουλάχιστον προσπαθούν.
Φίλε νομίζω είναι όλα θέμα συμπεριφοράς και χημείας.
Εγώ δύο φορές έχω κάνει με τη συγκεκριμένη Πέρασα πάρα πολύ ωραία Γιατί η κοπέλα το ζει.
Θα μπορούσε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και να πηδιέται.
Στο μασάζ δεν λέει πολύ αλλά στα υπόλοιπα είναι δυνατή.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Κάαλησπερα σε ολους.εχω καιρο να γραψω λογω απουσιας μου στο εξωτερικο.θα σαςβγυρισω χρονια πισω το ξερω.σε εποχες μαγκυς βασιλη ενος μαγαζιου κασσανδρου κλπ κλπ.μου εχουν μεινει στο μυαλο ΜΑΓΚΥ Κ ΑΘΗΝΑ απο μαγκυ μια Ελενη ψηλη μελαχροινη απο αλβανια στο μαγαζι που ηταν κασσανδρου με φοβερη πιπα κ μια μαρια απονβασιλη με σγουρο μαλλι κ φοβερη πιπανεπισης.θυμαμαι ηθελα φουλ αλλα δεν εκανε.Γνωριζει κανεις αν δουλευουν καπου ακομα?αν ναι ακομα κ σε πριβε μαγαζια αν βρισκονται ας μουβστειλει σε προσωπικο μηνυμα μηπως εχω κρατησει καποιες διασυνδεσεις.ετχομαι να ειστε ολοι καλα!!!ειδικα αν καποιος εχει πληροφοριες για την Αθηνα απο μαγκυ ηταν η μεγαλη μου αδυναμια!Σας ευχαριστω κ να περνατε ολοι ομορφα!!!!
Η Μαρία για μένα ηταν απο τις κορυφαιες παρουσίες στο χώρο.
Βυζαρες χειλαρες και τέλειο μασάζ.
Μια φορά όταν ο Βασίλης ήτανε πάνω από τη Μοναστηριού έκανα διπλό μαζί της με έναν φίλο μου στις κρεβατοκάμαρες που είχε τότε το μαγαζί τότε το μαγαζί
Όντως δεν επειδή όταν αλλά έβγαζε απίστευτη κάβλα

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
10
Πόντοι
0

Καλημέρα στα μέλη του bou από Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στη συγκεκριμένη κυρία χθες. Φώτο αληθινές. Ηλικία 40 αναφέρει, αλλά κλασσικά είναι παραπάνω. Εθνικότητα ουδέν σχόλιο καλύτερα. Διακριτικό διαμέρισμα στην Κασσάνδρου. Εύκολη συνεννόηση μέσω τηλεφώνου, την άκουσα ευδιάθετη, οπότε λέω ας πάω. Γιατί κανά 2 που πήρα προηγουμένως ήτανε βαριεστημένες. Προγράμματα 60 σεξ με καπότα, 80 χωρίς και 100 οι 2 φορές. Σε καμιά περίπτωση δεν τα αξίζει. Κατά τ άλλα είχε συμμετοχή, η πίπα της πάρα πολύ καλή. Στα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Μετά την έπαιρνε ένας τύπος κανά 2-3 φορές τηλ και την ρωτούσε για προγράμματα κλπ και στράβωσε. Λογικό είναι ρε κοπέλα μου, όταν βάζεις 15 αγγελίες με 15 διαφορετικά ονόματα, να σε παίρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα :2funny::2funny:. Έβαζε και ανοιχτή ακρόαση κιόλας μπροστά μου. Σε ένα τηλεφώνημα άκουσα να την λέει Πάολα. Οπότε να το έχετε κατά νου σας, άμα βρείτε αγγελία με το όνομα αυτό. Ελπίζω να βοήθησα
μπραβο ρε φιλε εισαι ηρωας ...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Αδερφέ troublemaker, με τα ελληνικά σου, you made troubles.
Θες να δοκιμάσεις ξανά;

• Like
Αντιδράσεις: P1

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Εγώ δύο φορές έχω κάνει με τη συγκεκριμένη Πέρασα πάρα πολύ ωραία Γιατί η κοπέλα το ζει.

Έχω κάνει μια φορά μαζί της και θα συμφωνήσω

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΡΕ ΛΑΛΑΚΕΣ.... ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ... ΑΥΤΟ ΤΟ CRYSTAL ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,,ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Άρα δεν έκατσες. Προφανώς και σε κανένα από τα σπίτια που οι κύριες είναι ιδιώτες δεν σου λένε αμέσως τι κάνουν. Εμένα πάντως που έκατσα πρώτη φορά μου έκανε κανονικά εκτόνωση με χέρι και άφησε υποσχέσεις για παραπάνω τη δεύτερη φορά που όμως δεν υπήρξε από μεριάς μου. Πως την είδες ντυμένη; Νοσοκόμα ή με κανένα νυχτικάκι;
Όχι δεν έκατσα , ξεκίνησα για το μπάνιο και μόλις ρώτησα μου το ξεκαθάρισε . Δεν είχα και διάθεση να ασχοληθώ περισσότερο οπότε έφυγα , ήταν με νυχτικακι αλλά εντάξει δεν ξετρελάθηκα μετην εμφάνιση της .

guide

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μολισ εφυγα εγω απο την κοπελα αυτη... ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κανει τπτ παραπανω απο μασας και ζηταει 50 ευρω για 30 λεπτα!

guide

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0

Ή

Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας αν γνωρίζετε;
Απο την πρωτη μεινε σιγουρα μακρυα εκτως αν θες να πληρωσεις 50 ευρω για μασαζ της πλακας απο στρουμπουλη γρια για 30 λεπτα χωρις κανενα μα κανενα εξτρα προγραμμα!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έδωσες παραπάνω χρήματα; Εγώ ναι. Και τότε πέρασα καλά. Αν το εννοείς έτσι, μαζί σου

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Απο την πρωτη μεινε σιγουρα μακρυα εκτως αν θες να πληρωσεις 50 ευρω για μασαζ της πλακας απο στρουμπουλη γρια για 30 λεπτα χωρις κανενα μα κανενα εξτρα προγραμμα!!!
Δηλαδή στην συμφωνία ήταν σκέτο μασάζ με 50 κ εσύ δέχτηκες
Δε το καταλαβαίνω αυτό εξήγησε το μας πως έγινε

fotis129

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γνώμη για Βανά Σπα θέλω όντως πεζει κ σεξ με το αισθησιακό μασάζ 30 ευρώ που λέει?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Προς ενημέρωση του κοινού: Αυτές που χρεώνουν 50 ευρώ μόνο για μασάζ κατά 99% προσφέρουν και φραπέ. Ο λόγος που το ορίζουν έτσι είναι η νομική τους κατοχύρωση σε περίπτωση πεσίματος ή πελάτη ασφαλίτη. Έτσι λοιπόν, ο φραπές υποτίθεται πως έρχεται ως συνεναιτική ερωτική συνεύρεση, και όχι ως προϊόν οικονομικής συναλλαγής (δηλαδή να χρέωναν 30 και να ζητούσαν άλλα 20 ενώ είσαι ξάπλα). Εννοείται βέβαια πως αν ρωτήσετε οτιδήποτε από πριν το άκυρο που θα φάτε είναι σίγουρο. Γι αυτό το λόγο, όταν πηγαίνετε σε τέτοιου είδος μασάζ να είστε χαλαροί, να μη ρωτάτε πολλά, να την αφήνετε να κάνει το πρόγραμμά της και θα αποζημειωθείτε.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom