Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλησπέρα στην παρέα
Κάνενας συνάδελφος που επισκεύτικε κανένα μασαζό :knockinb: χτές-σήμερα,
να μας ενημερώσει?

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
..προσπαθώ 3 μέρες να κλείσω ραντεβού στο ίδρυμα της μαριάνας αλλά τπτ,κρίση; πια κρίση τίγκα είναι συνέχεια....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλησπέρα στην παρέα
Κάνενας συνάδελφος που επισκεύτικε κανένα μασαζό :knockinb: χτές-σήμερα,
να μας ενημερώσει?
:helpplea:
Η κρίση μας έχεις κάνει πιο φτώχούς σε  :fuck1: εμπειρίες
ή όλοι παγώσαμε από το κρύο και κανείς μας δεν ανοίγει το στόμα του?
:helpplea:
:think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
..προσπαθώ 3 μέρες να κλείσω ραντεβού στο ίδρυμα της μαριάνας αλλά τπτ,κρίση; πια κρίση τίγκα είναι συνέχεια....
Που έχεις πάει agnooumenos  τελευταία?
Δώσε μια ενημέρωση στο forum.
Οι νεότεροι μην περιμένετε μόνο να παίρνεται, γράφετε και εσείς της εμπειρίες σας,
γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε τροπάραιο στην πληροφόρηση σας, οι πιο ενημερωμένοι.

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εδώ είμαι συνέχεια παρακουλουθώ,αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω,τώρα προσπαθώ να κλείσω αλλά όπως είπα  δεν μπορώ...

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
α....και πήτα τηλέφωνο στο ίδρυμα στα λαδάδικα  και μου είπε  οτι παρεξηγήθηκε το ίδρυμα και ότι δεν προσφέρουν αυτά που ακούγονται ότι ειναι διαδόσεις κλπ οπότε είπα να δοκιμάσω το διαφημιζόμενο της μαριάνας αλλά τζίφος μέχρι στιγμής

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συναθλητές,θα ενημερώσω κι εγώ μόλις έχω νέα!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Σας Έχω νέα απο Μαριάννα.  Περιμένουμε προσεχώς δυνατή μεταγραφή.  Δε ξέρω όνομα δε μου είπε αλλα είναι λέει πασίγνωστο όνομα της πόλης. Και μάλλον αν κατάλαβα χωρίς αποχώρηση απο τις άλλες. Δοκίμασα ένα κοντοπούτανο καυλιδερο πιτσιρίκι που μεσα στο δωμάτιο μου βγήκε κατώτερο υπόσχεσης. Δε πειράζει έτσι είναι αυτά όταν  σε παρασύρει ο stupid αυτα παθαινεις. Καλά να περνάτε συνάδελφοι. Δε θυμάμαι όνομα αλλα ήταν η πιο κοντούλα.

m_29_gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Ενα καλοδεχούμενο PM με το τηλεφωνο της Μαριανας?Η κάποιο τρόπο να το βρω; Είναι Θεαγένειο, Ιπποκράτειο, Μυθος , Προς τα εκει?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σας Έχω νέα απο Μαριάννα.   Περιμένουμε προσεχώς δυνατή μεταγραφή.  Δε ξέρω όνομα δε μου είπε αλλα είναι λέει πασίγνωστο όνομα της πόλης. Και μάλλον αν κατάλαβα χωρίς αποχώρηση απο τις άλλες. Δοκίμασα ένα κοντοπούτανο καυλιδερο πιτσιρίκι που μεσα στο δωμάτιο μου βγήκε κατώτερο υπόσχεσης. Δε πειράζει έτσι είναι αυτά όταν  σε παρασύρει ο stupid αυτα παθαινεις. Καλά να περνάτε συνάδελφοι. Δε θυμάμαι όνομα αλλα ήταν η πιο κοντούλα.
Η Αφροδίτη ή η Ελίζα ήταν dbaba?
Η Αφροδίτη είναι η μικρή, αδύνατη ξανθεία γύρω στα 20 ή Ελίζα έχει κάποια πιασηματάκια γύρω στα 32-35.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Η Αφροδίτη ή η Ελίζα ήταν dbaba?
Η Αφροδίτη είναι η μικρή, αδύνατη ξανθεία γύρω στα 20 ή Ελίζα έχει κάποια πιασηματάκια γύρω στα 32-35.

Η Αφροδίτη φίλε. Παραδέχομαι τη παρατηρητικότητα και τη μνήμη σου. Μπράβο εύγε.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Τι έγινε ρε παληκάρια τι ξεραΐλα είναι αυτή. Δε γαμαμε που δε γαμαμε γιατί δε το συζητάμε λίγο;  Τρεις μέρες κι ακόμα σελίδα δεν αλλάξαμε. Άντε να ξυπνάμε λίγο μην αφήνετε τη πόλη να κοιμάται.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
753
Πόντοι
4.535
Μιας και αρκετά μαγαζιά έχουν διαφημίσεις σε εφημερίδες και ίντερνετ μπας και να πούμε τον antisthenis να οργανωθούμε με χάρτη και αντίστοιχα θέματα ιδρυμάτων?

Πιστεύω ότι έτσι θα δεήσουν και τα υπόλοιπα σιγά σιγά να μπουν...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Mε την Ελίζα από Μαριάννα, την είχε κανένας συν :knockinb:, επισκευτεί την τελαυταία εβδομάδα?
Όμορφη κοπέλα είναι άσχημο να γουστάρει αυτό που κάνει.
Βελτιώθηκε καθόλου στην  :pipa2: και το  :fuck1:?  

TRIOROFOS

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
φιλε μακρια μονο μουρη πουλαει εγω την πατεισα την κυρια την περνουν γεροντακια που δεν εχουν μεγαλεs απετεισηs

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
φιλε μακρια μονο μουρη πουλαει εγω την πατεισα την κυρια την περνουν γεροντακια που δεν εχουν μεγαλεs απετεισηs
Ευχαριστώ φίλε TRIOROFOS, για την ενημέρωση.
Την  :knockinb: τις τελευταίες 10 μέρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom