45 αλλα απο 30 που τη θυμόμαστε ίδια είναι η ρουφιάνατι ηλικια? η θεια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Αυτό είναι και πάντα και τζαμπα
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
..προσπαθώ 3 μέρες να κλείσω ραντεβού στο ίδρυμα της μαριάνας αλλά τπτ,κρίση; πια κρίση τίγκα είναι συνέχεια....
Kαλησπέρα στην παρέα
Κάνενας συνάδελφος που επισκεύτικε κανένα μασαζό χτές-σήμερα,
να μας ενημερώσει?
Η κρίση μας έχεις κάνει πιο φτώχούς σε εμπειρίες
ή όλοι παγώσαμε από το κρύο και κανείς μας δεν ανοίγει το στόμα του?
Που έχεις πάει agnooumenos τελευταία?..προσπαθώ 3 μέρες να κλείσω ραντεβού στο ίδρυμα της μαριάνας αλλά τπτ,κρίση; πια κρίση τίγκα είναι συνέχεια....
Δώσε μια ενημέρωση στο forum.
Οι νεότεροι μην περιμένετε μόνο να παίρνεται, γράφετε και εσείς της εμπειρίες σας,
γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε τροπάραιο στην πληροφόρηση σας, οι πιο ενημερωμένοι.
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εδώ είμαι συνέχεια παρακουλουθώ,αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω,τώρα προσπαθώ να κλείσω αλλά όπως είπα δεν μπορώ...
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
α....και πήτα τηλέφωνο στο ίδρυμα στα λαδάδικα και μου είπε οτι παρεξηγήθηκε το ίδρυμα και ότι δεν προσφέρουν αυτά που ακούγονται ότι ειναι διαδόσεις κλπ οπότε είπα να δοκιμάσω το διαφημιζόμενο της μαριάνας αλλά τζίφος μέχρι στιγμής
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
No money no massage γαμω το φελεκι μου γαμω...............
Σας Έχω νέα απο Μαριάννα. Περιμένουμε προσεχώς δυνατή μεταγραφή. Δε ξέρω όνομα δε μου είπε αλλα είναι λέει πασίγνωστο όνομα της πόλης. Και μάλλον αν κατάλαβα χωρίς αποχώρηση απο τις άλλες. Δοκίμασα ένα κοντοπούτανο καυλιδερο πιτσιρίκι που μεσα στο δωμάτιο μου βγήκε κατώτερο υπόσχεσης. Δε πειράζει έτσι είναι αυτά όταν σε παρασύρει ο stupid αυτα παθαινεις. Καλά να περνάτε συνάδελφοι. Δε θυμάμαι όνομα αλλα ήταν η πιο κοντούλα.
Η Αφροδίτη ή η Ελίζα ήταν dbaba?Σας Έχω νέα απο Μαριάννα. Περιμένουμε προσεχώς δυνατή μεταγραφή. Δε ξέρω όνομα δε μου είπε αλλα είναι λέει πασίγνωστο όνομα της πόλης. Και μάλλον αν κατάλαβα χωρίς αποχώρηση απο τις άλλες. Δοκίμασα ένα κοντοπούτανο καυλιδερο πιτσιρίκι που μεσα στο δωμάτιο μου βγήκε κατώτερο υπόσχεσης. Δε πειράζει έτσι είναι αυτά όταν σε παρασύρει ο stupid αυτα παθαινεις. Καλά να περνάτε συνάδελφοι. Δε θυμάμαι όνομα αλλα ήταν η πιο κοντούλα.
Η Αφροδίτη είναι η μικρή, αδύνατη ξανθεία γύρω στα 20 ή Ελίζα έχει κάποια πιασηματάκια γύρω στα 32-35.
Η Αφροδίτη ή η Ελίζα ήταν dbaba?
Η Αφροδίτη είναι η μικρή, αδύνατη ξανθεία γύρω στα 20 ή Ελίζα έχει κάποια πιασηματάκια γύρω στα 32-35.
Η Αφροδίτη φίλε. Παραδέχομαι τη παρατηρητικότητα και τη μνήμη σου. Μπράβο εύγε.
Thanks!!!Η Αφροδίτη φίλε. Παραδέχομαι τη παρατηρητικότητα και τη μνήμη σου. Μπράβο εύγε.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
Μιας και αρκετά μαγαζιά έχουν διαφημίσεις σε εφημερίδες και ίντερνετ μπας και να πούμε τον antisthenis να οργανωθούμε με χάρτη και αντίστοιχα θέματα ιδρυμάτων?
Πιστεύω ότι έτσι θα δεήσουν και τα υπόλοιπα σιγά σιγά να μπουν...
Πιστεύω ότι έτσι θα δεήσουν και τα υπόλοιπα σιγά σιγά να μπουν...
Ευχαριστώ φίλε TRIOROFOS, για την ενημέρωση.φιλε μακρια μονο μουρη πουλαει εγω την πατεισα την κυρια την περνουν γεροντακια που δεν εχουν μεγαλεs απετεισηs
Την τις τελευταίες 10 μέρες?