Μετά από περίοδο απραξίας επιστροφή στο αγαπημένο άθλημα! Επίσκεψη σε resort δύο φορές. Την πρώτη φορά τιμήθηκε η Μαριάννα (παλαιότερα στο Edelweis). Ελληνίδα, ξανθιά (όχι φυσική), γύρω στο 1.70 cm, Μεσογειακός σωματότυπος με καμπύλες. Πάμε παρακάτω:
Στα (+): Για τους βυζολάτρες πλούσιο στήθος, δυνατή πίπα, καυλωτική συμπεριφορά στο
και dirty talking για όσους γουστάρουν...Η αρχική "παρείστικη, φιλική" συμπεριφορά παραμερίστηκε και στη συνέχεια εμφανίστηκε μία αγριόγατα με άγριες, αρπαχτικές διαθέσεις. Γενικά πολύ καλό
Στα (-): Αρκετά πλαδαρό σώμα με εμφανή κοιλίτσα. Εμένα με αφήνει μάλλον αδιάφορο αλλά όμως κάποιοι συναγωνιστές μπορεί να ενοχλούνται. Μασαζάκι κάτω του μετρίου.
Σημείωση: Όταν επισκέφτηκα το ίδρυμα τη δεύτερη φορά ενημερώθηκα ότι σταμάτησε (εύχομαι μόνο από το εν λόγω μαγαζί). Αν κάποιος εντοπίσει τα ίχνη της σε κάποιο άλλο ίδρυμα ας πληροφορήσει σχετικά.
Στη δεύτερη επίσκεψη προτιμήθηκε η Βαλέρια εκ Ρωσίας. Μελαχροινό, ασύμμετρο, μακρύ, μαύρο μαλί, εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε άνω του 1.70 cm αλλά στη συνέχεια αυτό αποδείχτηκε αναληθές λόγω του ότι δεν παρατήρησα τα θεόρατα τακούνια της! Η κοπέλα πρέπει να είναι κάτω του 1.70 cm. Μικρός στήθος αλλά κορμί λαμπάδα, τείνει προς το αδύνατο χωρίς όμως να είναι skinny. Super sexy ντύσιμο, με κάβλωσε από τα αποδητήρια. Στο κυρίως πιάτο...
Στα (+): Πολύ καθαρή: Ντουζάκι πριν ξεκινήσει το μασάζ. Το μασάζ καλό, με δύναμη, όχι χαδάκι.. Ενώ έκανε μασάζ απαλλάχθηκε από την πετσέτα που κάλυπτε το υγρό κορμί της πράγμα που γούσταρα αφάνταστα.. Καλή πίπα, απογειώθηκα και στη συνέχεια έγινε μεγάλο πανηγύρι..Όντας αν όχι η καλύτερη μασαζοεμπειρία μου σίγουρα μία από αυτές που διεκδικούν μετάλλιο κάβλας....Τρελό πάθος, έκρηξη, πανικός.. Ένιωθα ότι είμαι με μια γκόμενα που γούσταρα απίστευτα και το ίδιο συνέβαινε με αυτή, διαπίστωνα η χημεία μας να ξεπερνά κάθε όριο.. Πολλές στάσεις, απίστευτη ενέργεια στο σεξ..Bonus ο υπέροχος στην όψη κώλος της όταν την έπερνα στα τέσσερα, στάση την οποία γουστάρει πολύ.. Κατανοώντας ότι το ζητούμενο στο site είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη πληροφόρηση σταματάω εδώ γιατί συνειδητοποιώ ότι είμαι γίνομαι σαφέστατα υποκειμενικός και συνεπώς με χρήσιμος για συναγωνιστές που θέλουν να τη δοκιμάσουν.
Στα (-): Οι λάτρες του μεγάλου στήθους να μην σπεύσουν: Θα απογοητευθούν. Στην πίπα χρησιμοποιεί αρκετό χέρι.
Τώρα ως προς τις υπόλοιπες της ομάδας έχουμε και λέμε:
Άννα (35+): Ελληνίδα, κοντούλα, καστανό μαλλί με πλούσιες καμπύλες και μεγάλο στήθος. Φίλος συναγωνιστής με πληροφόρησε ότι πέρασε super μαζί και ότι έχει όλο το πακέτο (Μασαζάκι,
,
, όλα πάρα πολύ καλά κατά δήλωσή του)
Τζένη (20+): Νέα παρουσία στο μαγαζί, ψηλή (πάνω από 1,70cm) και πλούσιες καμπύλες. Την πέτυχα αποχωρώντας από το ίδρυμα και μου έκανε κλικ το horny βλέμμα της. Στα υπόψη μου για το μέλλον.
Δάφνη (40+): Ελληνίδα, Κοντή, γεματούλα με καστανό, σχετικά κοντό μαλλί. Όχι ο τύπος μου λόγω σωματότυπου και ηλικίας.
Έλενα (35+): Ελληνίδα, ξανθιά (όχι φυσική), sexy outfit, σαρκώδη χείλη, έκφυλη πρόσωπο, ωραίο σώμα, κώλος προκλητικά ωραίος. Παλαιότερα σε Edelweis. Δεν προτιμήθηκε λόγω του ότι στο μασάζ πάσχει και προσδοκώ από τις μασαζοθεραπεύτριες όλο το πακέτο. Οι συναγωνιστές που την ξέρουν από της ημέρες της στο Άνθος μπορούν να βοηθήσουν με σχετικές κριτικές.
Ως προς τις τιμές του ιδρύματος οι γνωστές το τελευταίο διάστημα: 40,60,80. Δυστυχώς η prive λογική του μαγαζιού παραμένει καθιστώντας δύσκολη, αν όχι ανέφικτη, την πρόσβαση του από τρίτους.
Συναγωνιστές keep on
!