Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλησπέρα στην παρέα,

Και όμως η γη γυρίζει
Ποιός συν :knockinb: πήγε τελευταία Αμαρυλλίς?
Ποιές κοπέλες(περιγραφή) είναι τώρα εκεί?
Έφη, Αυτή η αγγελία δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
Κεσάτια, δύσκολες εποχές, όλοι θέλουν διαφήμιση για να δουλέψουν....
Ξαναβάλτειν να σε γνωρίσουμε.

bad_shape

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από περίοδο απραξίας επιστροφή στο αγαπημένο άθλημα! Επίσκεψη σε resort δύο φορές. Την πρώτη φορά τιμήθηκε η Μαριάννα (παλαιότερα στο Edelweis). Ελληνίδα, ξανθιά (όχι φυσική), γύρω στο 1.70 cm, Μεσογειακός σωματότυπος με καμπύλες. Πάμε παρακάτω:
Στα (+): Για τους βυζολάτρες πλούσιο στήθος, δυνατή πίπα, καυλωτική συμπεριφορά στο  :fuck1: και dirty talking για όσους γουστάρουν...Η αρχική "παρείστικη, φιλική" συμπεριφορά παραμερίστηκε και στη συνέχεια εμφανίστηκε μία αγριόγατα με άγριες,  αρπαχτικές διαθέσεις. Γενικά πολύ καλό  :knockinb:
Στα (-): Αρκετά πλαδαρό σώμα με εμφανή κοιλίτσα. Εμένα με αφήνει μάλλον αδιάφορο αλλά όμως κάποιοι συναγωνιστές μπορεί να ενοχλούνται. Μασαζάκι κάτω του μετρίου.
Σημείωση: Όταν επισκέφτηκα το ίδρυμα τη δεύτερη φορά ενημερώθηκα ότι σταμάτησε (εύχομαι μόνο από το εν λόγω μαγαζί). Αν κάποιος εντοπίσει τα ίχνη της σε κάποιο άλλο ίδρυμα ας πληροφορήσει σχετικά.
Στη δεύτερη επίσκεψη προτιμήθηκε η Βαλέρια εκ Ρωσίας. Μελαχροινό, ασύμμετρο, μακρύ, μαύρο μαλί, εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε άνω του  1.70 cm αλλά στη συνέχεια αυτό αποδείχτηκε αναληθές λόγω του ότι δεν παρατήρησα τα θεόρατα τακούνια της! Η κοπέλα πρέπει να είναι κάτω του 1.70 cm. Μικρός στήθος αλλά κορμί λαμπάδα, τείνει προς το αδύνατο χωρίς όμως να είναι skinny. Super sexy ντύσιμο, με κάβλωσε από τα αποδητήρια. Στο κυρίως πιάτο...
Στα (+): Πολύ καθαρή: Ντουζάκι πριν ξεκινήσει το μασάζ. Το μασάζ καλό, με δύναμη, όχι χαδάκι.. Ενώ έκανε μασάζ απαλλάχθηκε από την πετσέτα που κάλυπτε το υγρό κορμί της πράγμα που γούσταρα αφάνταστα.. Καλή πίπα, απογειώθηκα και στη συνέχεια έγινε μεγάλο πανηγύρι..Όντας αν όχι η καλύτερη μασαζοεμπειρία μου σίγουρα μία από αυτές που διεκδικούν μετάλλιο κάβλας....Τρελό πάθος, έκρηξη, πανικός.. Ένιωθα ότι είμαι με μια γκόμενα που γούσταρα απίστευτα και το ίδιο συνέβαινε με αυτή, διαπίστωνα η χημεία μας να ξεπερνά κάθε όριο.. Πολλές στάσεις, απίστευτη ενέργεια στο σεξ..Bonus ο υπέροχος στην όψη κώλος της όταν την έπερνα στα τέσσερα, στάση την οποία γουστάρει πολύ.. Κατανοώντας ότι το ζητούμενο στο site είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη πληροφόρηση σταματάω εδώ γιατί συνειδητοποιώ ότι είμαι γίνομαι σαφέστατα υποκειμενικός και συνεπώς με χρήσιμος για συναγωνιστές που θέλουν να τη δοκιμάσουν.
Στα (-): Οι λάτρες του μεγάλου στήθους να μην σπεύσουν: Θα απογοητευθούν. Στην πίπα χρησιμοποιεί αρκετό χέρι.
Τώρα ως προς τις υπόλοιπες της ομάδας έχουμε και λέμε:
Άννα (35+): Ελληνίδα, κοντούλα, καστανό μαλλί με πλούσιες καμπύλες και μεγάλο στήθος. Φίλος συναγωνιστής με πληροφόρησε ότι πέρασε super μαζί και ότι έχει όλο το πακέτο (Μασαζάκι,  :pipa1::knockinb:, όλα πάρα πολύ καλά κατά δήλωσή του)
Τζένη (20+): Νέα παρουσία στο μαγαζί, ψηλή (πάνω από 1,70cm) και πλούσιες καμπύλες. Την πέτυχα αποχωρώντας από το ίδρυμα και μου έκανε κλικ το horny βλέμμα της. Στα υπόψη μου για το μέλλον.
Δάφνη (40+): Ελληνίδα, Κοντή, γεματούλα με καστανό, σχετικά κοντό μαλλί. Όχι ο τύπος μου λόγω σωματότυπου και ηλικίας.
Έλενα (35+): Ελληνίδα, ξανθιά (όχι φυσική), sexy outfit, σαρκώδη χείλη, έκφυλη πρόσωπο, ωραίο σώμα, κώλος προκλητικά ωραίος. Παλαιότερα σε Edelweis. Δεν προτιμήθηκε λόγω του ότι στο μασάζ πάσχει και προσδοκώ από τις μασαζοθεραπεύτριες όλο το πακέτο. Οι συναγωνιστές που την ξέρουν από της ημέρες της στο Άνθος μπορούν να βοηθήσουν με σχετικές κριτικές.
Ως προς τις τιμές του ιδρύματος οι γνωστές το τελευταίο διάστημα: 40,60,80. Δυστυχώς η prive λογική του μαγαζιού παραμένει καθιστώντας δύσκολη, αν όχι ανέφικτη, την πρόσβαση του από τρίτους.
Συναγωνιστές keep on  :fuck1:!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
πηγαινε με ρε τρελε κ αν μ αρεσει θα της τον ακουμπησω
το θεμα ειναι αν δε σ αρεσει που να τον ακουμπησεις ;)

ενδεχεται παντως να σ αρεσει η κλειω στον βασιλη smile

ειναι 1,75 με  :tits: τεσσαρι καλο κ κωλαρακι μεγαλουτσικο αλλα οχι υπερβολικο

αλλα ειναι πως θα τη πετυχεις γιατι τυγχανει να βιαζεται πολλες φορες  :jerking:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα στην παρέα,

Και όμως η γη γυρίζει
Ποιός συν :knockinb: πήγε τελευταία Αμαρυλλίς?
Ποιές κοπέλες(περιγραφή) είναι τώρα εκεί?
αμαρυλλις μεσα στις γιορτες ειχε τη νικολ την ολγα κ μια ευα που δηλωνει φυσιοθεραπευτρια

ειχε κ ενα μικρο ξανθο καλο που πηγαινε μεχρι  :pipa2: αλλα απ οτι εμαθα εφυγε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ρε πουστη αλκίνοε θέα μόνο προσφέρεις με τη milfara αυτη
Η τη κρυβεις πουθενα και σε μασαζώνει personal. Πολυ μουνι ομως.

Αλλάζω θέμα και πάω στη Μαριάννα. Η Έλενα είναι όντως λίγο πεσμένη αλλα τουλάχιστον κάνει και κάτι καλά. Ποιος την είχε πατήσει με τη θεία απο το χωριό που τελιΚα έφυγε. Είδατε ότι υπάρχουν και χειρότερα;;;;
Καλά πούστη μας είπες φίλε dbaba.
Για "τη θεία απο το χωριό ", δεν μας είπες. Μυρίζομαι ότι το θέμα έχει πολύ πλάκα.
Η πλάκα είναι το φόρτε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μίλα dbaba, ποιά είναι η θεία απο το χωριό....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σήμερα Κυριακάτικα επίσκεψη στο Relax, το χάνι της Κωνσταντίνου Καραμανλή, κάφε φορά που πάω άλλη υπέυθυνη, άλλες μασαζο-πουτάνες.
Το Relax, πρέπει να έχει ΠΑΣΟΚο οπαδό του Γεωργάκι αφεντικό, που φωνάζε από παλιά " Γεώργο προχώρα, Άλλαξε τα όλα"
και του έχει μείνει φαίνεται από τότε.....
-Νέα υπεύθυνη η Κατερίνα -Βουλγάρα, 30-35, ξανθεία, αδύνταη, προς το ασχημούτσικη κάνει και προγράμματα :pipa3::fuck2:.
Ζωή, Ελληνίδα, αρκετά αδύνατη, ψήλη καστανομάλα πολύ όμορφα μακιγιαρισμένη και ντυμένη, γύρω στα 45+.
Μαρία, Βουλγάρα κοντή,  αδύνατη, με ξανθειές ανταύγες, γύρω στα 30, εμένα δεν μου άρεσε.
Αναλυτική πληροφόρηση, για τα του αγώνα, αύριο.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ποια κουφαλα απο σας ετρωγε με γνωστη μασατζου απο τον ανθο σε γνωστο ψαροεστιατοριο στο κεντρο??  :huh: :huh:

( υ.γ.πες της κοπελλας οτι αν βρει φρεσκα χτενια εδω θα κατσω να με γαμησει......  :2funny: :2funny: )

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ποια κουφαλα απο σας ετρωγε με γνωστη μασατζου απο τον ανθο σε γνωστο ψαροεστιατοριο στο κεντρο??  :huh: :huh:

( υ.γ.πες της κοπελλας οτι αν βρει φρεσκα χτενια εδω θα κατσω να με γαμησει......   :2funny: :2funny: )

κ εσυ εκει ησουν ???? επρεπε να πεις ενα γεια!!!!  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
paranomos68, μήπως δεν είπες ούτε ένα γειά, γιατί ήσουν και εσύ paranomos?
Mε ποιά  :tits2: άραγε?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
ηταν αυτος που εφαγε το τελευταο χτενι  ;)

αλλιως σιγα μη καθοταν να τον  :zfuck:

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν απο λιγεs μερεs περασα απο Βασιλη ευα Κωλεττη Τρια τα κοριτσια του μαγαζιου ολεσs μικρεs Λενα λεπτη ξανθια Ηλεκτρα γεματουλα και η Νορα Πηρα Νορα Δεν εχασα πρωτη σε ολα απιθανο κορμι φοβερη  :pipa2:και  :knockinb: Τι να πω μπαβο στο κοριτσι oι τιμεs 40 60 80 να περνατε καλα

GiorgosPap

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια σας διαβάζω, νομίζω ποτέ δεν έχω γράψει, στον χώρο θα έλεγα έχω μιά προϊστορία. Το Σάββατο πέρασα από το relax στην Κ. Καραμανλή, δεν ήταν καν υποφερτή η κατάσταση κι έφυγα. Το relax κάποτε,δούλευε ακόμη η Ελένη στην υποδοχή, και ειδικά την εποχή που ήταν στην Εγνατία (κοντά στην Ι. Δραγούμη), ήταν πολύ πολύ καλό και κάποιες στιγμές είχε μοναδικές παρουσίες. Ισως κάποιοι να το θυμούνται τότε.
Πριν από λίγες ημέρες πήγα στην Μαριάννα (Ιπποκράτειο, νέα διεύθυνση), ο χώρος πολύ όμορφος, η Αφροδίτη στο πρόγραμμά της και φιλική και υπομονετική και η Μαριάννα στη συμπεριφορά της άψογη επαγγελματίας. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Από κάποιο μέλος εδώ του φόρουμ πήρα με pm. το τηλέφωνο του Βασίλη στην Κωλέτη, τηλεφώνησα, αλλά δεν έγινα δεκτός, χρειάζομαι σύσταση από κάποιον πελάτη. Αν κάποιος από εσάς έχει την ευγενή καλοσύνη θα το εκτιμήσω.
Το θυροτηλέφωνο smile κι αυτό το θυμάμαι από παλιά, τώρα μπορεί να με ενημερώσει κανείς που βρίσκεται? ίσως και τηλέφωνο? Είναι αυτό που ήταν στη Μοναστηρίου λίγο μετά από τον σιδ.σταθμό και κάποια στιγμή στη Μ.Μπότσαρη με Δελφών? (μιλάω πάλι για χρόνια πριν).
Πριν από χρόνια επίσης υπήρχε ένα μαγαζί στη Βασ. Ολγας, στην Ευζώνων, δίπλα στα Goody's, 1ος όροφος, δούλευε μια μικροκαμωμένη κοπέλλα, η Μαρία, με τα πιο εντυπωσιασικά βυζιά που έχω δει σε μασατζίδικα. Υπάρχει άραγε κανείς που να την έχει επισκεφθεί?
Τέλος θέλω να πω οτι είμαι πελάτης του body free, παλιά πιο τακτικός, εποχής κυρίως της Παναγιώτας στην υποδοχή, τώρα πιό αραιά, είναι ακριβός ο Νίκος και οι κοπέλες όχι πάντα καλές.
Τα λέω όλα αυτά μπας και ευαισθητοποιεί κάποιος και με συνδράμει να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου με πιό καινούργια πράγματα.
Τα λέμε.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
ενα μασαζ στην ολυμπιαδος δουλευει ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom