Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535
Απενατνι απο την ΔΕΗ ειναι, εκλεισα ραντεβου μεσω τηλεφωνου, πηγα αλλα κατι μου ειπε να την κανω πριν μπω μεσα.
Δεν ξερω αν εκαναν καλα απλα μου φανικε απατη η ολη φαση. Αν εχει κανεις πληροφωριες καλοδεχουμενες!

Απέναντι από την ΔΕΗ είναι η Τράπεζα Πειραιώς... Αν λέμε για την ίδια ΔΕΗ και την ίδια Μητροπόλεως...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Απέναντι από την ΔΕΗ είναι η Τράπεζα Πειραιώς... Αν λέμε για την ίδια ΔΕΗ και την ίδια Μητροπόλεως...

Σορρυ αξιοτιμε συνδικτυε.  :S

Εννωουσα διαγωνιως απενατι, τωρα μην με ρωτησεις ποσες μοιρες δεν τις μετρησα.

υ.γ σιγουρα για την ιδια Μητροπολεως λεμε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535
Σορρυ αξιοτιμε συνδικτυε.  :S

Εννωουσα διαγωνιως απενατι, τωρα μην με ρωτησεις ποσες μοιρες δεν τις μετρησα.

υ.γ σιγουρα για την ιδια Μητροπολεως λεμε

Με άγχωσες... πέρασα από εκεί σήμερα και κοιτούσα την Τράπεζα και είχα πεθάνει στα γέλια... σκέψου λέω μασάζ μέσα στην τράπεζα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Για να ξεκαθαρησουμε τα πραγματα στο καταστημα που αναφερεσε εσυ δεν εχει μασαζ.....

Ακαποτο και ανευ σαλιου θα σου προσφερουν εκει, μονο που οι ρολοι εκει ειναι αντιστροφοι  :s&m_2: :s&m_2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα στην παρέα.

Κάθε Κυριακή πολύ ξεραίλα γμτ.
Όλα τα καλά μαγαζία με Ελληνίδες, κλειστά. Μόνο το ρηλάξ και το χάνι της Γραβιάς ανοικτό. Απαράδεκτο!!!
Φυσικό οι σκληρά εργαζόμενες μασατσούδες χρειάζονται και αρκετή ξεκούραση αλλά χάθηκε ο κόσμος κύριοι & κυρίες μασαζοεπιχειρηματίες, κάποιοι από εσάς να είστε κλειστοί Δευτέρα και Τρίτη και ανοικτοί Σάββατο & Κυριακή?
Άλλωστε Σάββατο & Κυριακή, ο κόσμος κάθετε, και φυσικά κάποιοα μασαζο-περόνα θέλει να περιποιηθεί το κουρασμένο σώμα του... :pipa2:
Εγώ αυτήν την Κυριακή, αναγκάστικα να επιλέξω οίκους ανοχής> Επισκεύτικα 2. Βάτεψα=πήδηξα μια Θεία της διπλανής πόρτας & μια νέα όμορφη και εντελώς άπειρη Ουκρανίδα(για ενδιαφερόμενους δες σχετικές κριτικές μου). Καλά τα κορίτσια αλλά, άλλη η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στα μασατζίδικα, και άλλα στο 15' στo μπουρδέλο γμτ...

Για να δούμε τι θα άλλαξει τα ΣαββατοΚύριακα στα Μασατζίδικα.
Επιχειρηματίες ξυπνάτεεεεεεεε... βοηθήστε την δουλειά σας.

Υ.Γ. Παρακαλούντα αξιότιμοι Στρατηγός και λοιποί αξιωματούχοι να βοηθήσουν, την πατρίδα εις την ανάπτυξη της αγοράς μασάζ, βοηθώντας να κινηθεί το  :pipa1: και το χρήμα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ντε ... μασατζισικα ειναι αυτα ή δημοσιες υπηρεσιες ?  :idiot:
στις λιγες αποπειρες που εκανα σκαλωσα σε αυτο το θεμα
μεχρι που σταματησα να διαβαζω και το παρον θεμα ...

alkinos32 εισαι αν κανουμε κομμα ? Μασαζικη Αναγεννηση  :rockon:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αγαπητοί φίλοι, που είναι η ΔΕΗ στην Μητροπόλεως?
Μετά την Αριστοτέλους? Σε ποιό σημείο?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ελα ντε ... μασατζισικα ειναι αυτα ή δημοσιες υπηρεσιες ?  :idiot:
στις λιγες αποπειρες που εκανα σκαλωσα σε αυτο το θεμα
μεχρι που σταματησα να διαβαζω και το παρον θεμα ...

alkinos32 εισαι αν κανουμε κομμα ? Μασαζικη Αναγεννηση  :rockon:
Καλησπέρα jo145, εγώ μαζί σου.  
Μασαζική Αναγέννηση ή ΣΕΞ & ΜΑΣΑΖ για πάντα μαζί
ο τίτλος?
Να ετοιμάσουμε την ιδρυτική διακύρηξη του νέου μας πολιτικού φορέα?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Είναι κοντά στην Εθνικής Αμύνης... ποια Αριστοτέλους...
Ευχαριστώ dokimazo. Περιμένουμε αναφορά με λεπτομέριες και τιμές από συν :knockinb:, για να δούμε αν θα πάμε και εμείς...

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη σε Body free...Παρεπιπτόντως ευχαριστώ τον συναγωνιστή που μ' εμπιστεύτηκε και μου έδωσε οδηγίες.Ξέρει αυτός ποιος είναι.Μ'ανοίγει ένα κοντοπούτανο αλλοδαπό, μελαχροινό με βυζάκι τούμπανο έτοιμο να σκάσει στο ντεκολτέ. Με παίρνει μέσα στο δωμάτιο κι αφού τα είπαμε λίγο μου λέει το πρόγραμμα, κλασσικά πια 60/80/100 κι αρχίζω τα μα-μου για την τιμή αλλά δεν ψήνεται. Ρωτάω για πόση ώρα, για 40 λεπτά μου απαντάει. Πάλι ξυνίζομαι...λέω να δω και τα άλλα κορίτσια και με πάει στο σαλόνι, στο βάθος ο υπεύθυνος, και δυο κορίτσια στον καναπέ, με τα μισα ρούχα της ντουλάπας πάνω τους. Ούτε που κουνήθηκαν, μου τα σύστησε το κοντομπιπ, η Σόνια και η άλλη (δεν θυμάμαι όνομα) ψιλοξανθά με καλό σωματάκι αλλά έτσι τι να δεις. Ρε παιδιά λες και δεν ήθελε να δουλέψει το μαγαζί, βαριόταν τη ζωή τους. Τελικά έφυγα, κι ο χώρος ψιλομέτριος, αδιάφορα όλα εκεί μέσα. Δεν ξέρω στο πεδίο της μάχης τι παίζει αλλά δεν εμπνεύστηκα να κάνω τον κασκαντέρ, sorry... 

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Παιδια καλησπερα,

Επειδη ειμαι νεος και στο χωρο αλλα και στη σελιδα μπορει καποιος με κατατοπισει ως το πως βρισκουμε τις αγγελιες των μασατζιδικων ? μαλλον ειμαι εντελος απειρος και αβγαλτος και δεν εχω παει και ποτε , οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :)

Ευχαριστω εκ προτινως

Pm εννοειται :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Παιδια καλησπερα,

Επειδη ειμαι νεος και στο χωρο αλλα και στη σελιδα μπορει καποιος με κατατοπισει ως το πως βρισκουμε τις αγγελιες των μασατζιδικων ? μαλλον ειμαι εντελος απειρος και αβγαλτος και δεν εχω παει και ποτε , οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :)

Ευχαριστω εκ προτινως

Pm εννοειται :)
Πρεπει να στο εξηγησουμε δηλαδη πως να βρεις αγγελια ??  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Κανεις το τηλεφωνο της Τζουλιας Αλεξανδρατου μηπος?  :grin:

Σε pm ομως ναι?  :birdman: :jerking: :birdman:

Εσυ κανεις πλακα, εγω θα σου πω όμως ότι μπορείς στην πραγματικοτητα να την έχεις για μια ωριτσα!!
Φίλος που πηγε πριν κανα εξαμηνο στο μαγαζί που δούλευε στη Γιαννιτσών εκλεισε με τον "κολητο" της 300/ωρα. 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535
Ποιος την :knockinb: την Τζούλια? Και ειδικά με 300€/ώρα κάνω 3 φουλ προγράμματα σε μασάζ... Και ξεπιάνομαι μόνιμα...

Τα υπόλοιπα θα τα πιω σε μπύρες...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα jo145, εγώ μαζί σου.  
Μασαζική Αναγέννηση ή ΣΕΞ & ΜΑΣΑΖ για πάντα μαζί
ο τίτλος?
Να ετοιμάσουμε την ιδρυτική διακύρηξη του νέου μας πολιτικού φορέα?

Μετα το νεο ετος  η ιδρυτική συνελευση :sunglasses:

Παντως δεσμευση μας ειναι η εκδοση καρτας μελους του Bourdela.com
που θα ανοιγει τις πορτες σε ολα τα μασατζιδικα  :dancing:

Χαρτης γιατι δε γινετε εδω ?  :think:  Δεν επαρκουν οι πληροφοριες |?  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535
Χαρτης γιατι δε γινετε εδω ?  :think:  Δεν επαρκουν οι πληροφοριες |?  :think:

Προσπαθούμε να πείσουμε και τις δύο πλευρές να υπογράψουν...

Και Σουβλακια στην Χαλκηδόνα  :sunglasses:

Ακόμα περιμένω να μου πεις να πάμε... αλλά για πρόεδρος δεν πας? Μένει να πεις και λεφτά υπάρχουν και να σε βγάλουμε πρωθυπουργό...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Μετα το νεο ετος  η ιδρυτική συνελευση :sunglasses:

Παντως δεσμευση μας ειναι η εκδοση καρτας μελους του Bourdela.com
που θα ανοιγει τις πορτες σε ολα τα μασατζιδικα  :dancing:

Χαρτης γιατι δε γινετε εδω ?  :think:  Δεν επαρκουν οι πληροφοριες |?  :think:

πλάκα πλάκα , αυτό εαν γίνει πραγματικα θα σωθούμε όλοι μας. Δεν ξέρω ποιοι κ εαν θυμούνται το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ SAOUNA CLUB  σε στυλ αλλά FKK γερμανιας που ηταν στον δρόμο για περαία στο βενζινάδικο της BP (εκει που έγινε μετα ο Καλιγουλας) , γύρω στο 1991-1992 , όπου στο ισόγειο ήταν κανονικο στριπ μπαρ/κλαμπ ,οπου επινες το ποτο σου και χαζευες, και κατοπιν συνενοησης με τον βασιλη ή καποιον αλλον απο τα αφεντικα κανανε διασταυρωση στοιχειων με ταυτοτητα και σου εδιναν καρτα μελους πλαστικοποιημένη με ονοματεπωνυμο πανω κ εναν κωδικο αριθμό (μαλλον μουφα αριθμος ή κατι σαν αυξοντας αριθμος) κ με την καρτα ανεβαινες στον επανω οροφο οπου ειχε γυρω στα 10-12 μωρακια κ καποιες μερες περισσοτερα , οπου ειχε σαλονακια , μπαρ με μουσικη κανονικα , τηλεορασεις , τζακουζι , ντουσιερες  κρεβατοκαμαρες κλπ πολυ σουπερ χωρος , οπου διαλεγες οτι κ οσες ηθελες για παιχνιδι... ΑΑχχχχχ ωραιες εποχες... Αλλα εγινε καπου η στραβη οταν σταματησαν το ελεγχο με τις καρτες κ τις ταυτοτητες οποτε τους εκλεισαν

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ποιος την :knockinb: την Τζούλια? Και ειδικά με 300€/ώρα κάνω 3 φουλ προγράμματα σε μασάζ... Και ξεπιάνομαι μόνιμα...

Τα υπόλοιπα θα τα πιω σε μπύρες...

Σωστο σε βρισκω. Με 300 ευροπουλα σπαρταρηστα βγαζω σιγουρα περισοτερα γουστα απο οτι θα βγαλω με την μαστουρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom