mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
ΤΗΝΧ!! μαλλον το deep throat της Κλειους! ειναι πιο ενδιαφερον
κ οχι μονο... θα σου κανει και λεύκανση κολοτρυπίδας... δώρο...
ΤΗΝΧ!! μαλλον το deep throat της Κλειους! ειναι πιο ενδιαφερον
Καμια βοήθεια για Βασίλη-smile με pm από φίλους που έχω βοηθήσει?ΤΗΝΧ!! μαλλον το deep throat της Κλειους! ειναι πιο ενδιαφερον
Σχετικά με μαγαζί την Μαριάννας, ανάλογα τα γούστα
1-Αφροδίτη- ξανθειά, μικρή- γύρω στα 22, αδύνατη με όμορφο σώμα και μικρό :στήθος , δεν έχω προσωπική γνώμη
2-Ιόλη- μαύρο μαλί- γύρω στα 25-28, ελαφρώς γεματούλα με μεγάλα , τεχνική σαν Μαριάννα
3- Ελίζα-ξανθειά, γύρω στα 30, αδύνατη με μικρό , όμορφο πρόσωπο, δεν έχω προσωπική γνώμη
αλλά από ότι άκουσα και από την φυσιογνωμία της δείχνει ότι δεν το γουστάρει το επάγγελμα της.
4-Έλενα-ξανθειά, milf- γύρω στα 45+, αδύνατη με όμορφο σώμα και 3 , έχω προσωπική γνώμη, αστέρι σε όλα
χαχαχχαα και οπωσδηποτε και καραμελωμα Bonus!!!! αλλα διαβαζω Βσιλη Κωλετη και Βασιλη Ν.Εγνατια!!! 2 Βασιληδες ειναι????κ οχι μονο... θα σου κανει και λεύκανση κολοτρυπίδας... δώρο...
Καλησπέρα σε όλουςΤις αδύνατες που τις είδες ρε συνάδελφε? Εγω Ελίζα κι Ελενα που είχα δει ΔΕΝ ήταν αδύνατες. Δεν τις λες και χοντρές αλλά μάλλον με πιασίματα. Τεσπα αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό...πάντως θα συμφωνήσω με τον άλλον συναγωνιστή για χαμηλή ποιότητα. Είπαμε καλό το 80άρι αλλά...
χαχαχχαα και οπωσδηποτε και καραμελωμα Bonus!!!! αλλα διαβαζω Βσιλη Κωλετη και Βασιλη Ν.Εγνατια!!! 2 Βασιληδες ειναι????
Καλησπέρα σε όλους
Φίλε EYFYHS, εγώ συμφέρον δεν έχω από κανένα μαγαζί .-
Για τις "Ελίζα κι Ελενα " δεν θα τις έλεγα σε καμιά περίπτωση με πασηματάκια, αλλά ίσως η απόψεις να είναι και υποκειμενικές.
Αλλά σχετικά με υπηρεσίες διαφωνώ κάθετα για το ΄μασαζοσπίτι της Μαριάννας. Το σπίτι καθαριότητα και χώροι παραπάνω από άψογοι. Το καλύτερο που έχω πάει και με θεματικές ενότητες οι χώροι. Ως προς τις υπηρεσίες των κοριτσιών πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Μασάζ η Μαρία, που χάθηκε κορυφή, και η Έλενα κορυφή. Όλες κάνουν ότι τος ζητήσεις. Να μου πείς η Έλενα είναι Θεία και η Αφροδίτη δεν μου αρέσει, το καταλαβαίνω, είναι υποκειμενικό αλλά για υπηρεσίες από τα κορίτσια νομίζω πως κάνεις λάθος φίλε EYFYHS.
2-Ιόλη- μαύρο μαλί- γύρω στα 25-28, ελαφρώς γεματούλα με μεγάλα , τεχνική σαν Μαριάννα
δώστε καμμία καλή διεύθυνση για μασαζακι φραπε οπωσδηποτε με την πρωτη... και χωρις γνωριμιες κ ιστοριες.. το αθλημα αυτο τα σπαει... και ειναι δυνατο αν και ξερω καποια πραγματα, να μου πειτε οι μετρ προγραμμα-τροπους, τιμες... ευχαριστωωωωω
Για καλο φραπε με καλαμακι οπου δεν χρειαζετε γνωριμια θα πας Αριστοτελους κοντα στην παραλια, λιγο τσιμπιμενες τιμες εχει αλλα το σερβις ειναι απιστευτο.
Αν θες κατι πιο οικονομικο πας πλατεια Ναυαρινου, και εκει εχει καλο φραπε αλλα οχι τοσο κλασσατος οσο Αριστοτελους .
Σκατομαγαζο με ολη τη σημασια της λεξης . Χωρος τρισαθλιος , πανακριβος ( 60-80-100 ), με μονο θετικο την Ελλη , η οποια στην αρχη οταν ξεκινησε στο χωρο αυτο ,καπου την ανοιξη , πετουσε .Δυστυχως ομως επαγγελματοποιηθηκε πολυ γρηγορα .Η σεριφισσα Δημητρα , πραγματι ειναι για μπατσες . Για καποιο φεγγαρι μασατζου , την εχω πετυχει παλια ,που ομως δε μπορω να θυμηθω , που το εριξε τωρα στις μασαζομπιζνες . Με λιγα λογια μακριααγιων παντων δυο δικες μας μια χοντρη Γ εθνικη και ενα καλο νεο milf ονοματι ελλη
ξανθο 26 27 δεν την εχω τρακαρη πουθενα αλλου τατουαζ κινεζικος δρακος στη μπλατη μεγαλο βιζι καλο προγραμμα χορος μαπα προσοχη στης τριπλες της σεριφισας.οπως(παρε προτα την αλλη και την επομενη φορα παιρνεις και την ελλη) αν καποιος την ξερει απο αλλου ας στειλει αναφορα.
Επειδή έχω ακούσει καλά σχόλια για την Ιόλη dokimazo αλλά δεν την επέλεξα γιατί νομίζω ότι δεν είναι του γουστου μου, περιμένω αναφορά, πλήρη, σαν αυτ´η που δίνω εγώ κάθε φορά, απο σένα για να την δοκιμάσω.Αυτά είναι για μένα αλλά μου τις κρύβετε!
καλησπερα στην παρεα
γειααααααααα,!!!σπέρααααα!!!!!