dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
δοικυγωρω μαι τωσσα ωρθωγραφηκα προτι φωρα βλαιπο
Μόνο ένα είχε ο άνθρωπος.... αααα όλα και όλα... τα καλά θα τα λέμε!
δοικυγωρω μαι τωσσα ωρθωγραφηκα προτι φωρα βλαιπο
αλλη μια αποτυχια στη καριερα σας κυριε ΑΔΑΜΙΔΗ
μπηκατε για μαλλι κ βγηκατε κουρεμενος
η καταγγελία του στις αρχές θα είναι κάπως έτσι
"καλημέρα.εκπροσωπώ την κα Εβίτα Παπαρίδου,η οποία διατηρεί μασατζίδικο-μπουρδέλο επί της οδού Καλαβρύτων στην Θεσσαλονίκη.
Προσφάτως,εργαζόμενες εκεί,η μεν Μόνικα εξεδίδετο άνευ προφυλακτικού,η δε βίκυ κανόνιζε ραντεβού εκτός καταστήματος.
Παράλληλα,εδημιούργησαν και λογαριασμό σε γνωστό μπουρδελοσάιτ με σκοπό την κατασυκοφάντιση της πελάτισσάς μου και την προσβολή της τιμής και της υπόληψή της,διαδίδοντας ψευδώς πως το κατάστημα διατηρεί κάμερες προκειμένου η ιδιοκτήτρια του καταστήματος να εποπτεύει τις συνουσίες που λαμβάνουν χώρα στα δωμάτια,πράγμα εντελώς ψευδές.
Επειδή πρόκειται για παλαιοτάτης επιχειρήσεως,με όνομα,φήμη και πελατεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει βάναυσα θιγεί από την συμπεριφορά των 2 ανωτέρω κορασίδων,σας παρακαλώ για τα νόμιμα"
προφορική καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα
καλημερα στην παρεα.
εγω παντως σαν ανθρωπος του εμποριου αναλαμβανω την προμηθεια αγαθων σε οποια τελικα απο τις θιγομενες βρεθει εντος σωφρονιστικου καταστηματος.να βγαλουμε και εμεις κατι για να τα ακουμπαμε εκει που δεν μαλωνουν. :
προφορική καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα
παντα.στην αναμπουμπουλα χαιρονται οι λυκοι.κι εσείς "ανθρωπος της πιάτσας" κύριε έμπορα;
παντα.στην αναμπουμπουλα χαιρονται οι λυκοι.
οτι μπορει να πουληθει.
σημερα ομως τιποτα.ειμαι για ψαρεμα.
με λεπια.
μεχρι τωρα εχω βγαλει 1 κεφαλοπουλο και 2 τσιπουρες.
αλλο ενα και παω να τα ψησω.
φρεσκο πραγμα θα φαω σημερα.