Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα και παλι.ημουν online μεχρι τις εξι το απογευμα,ξαναμπηκα τωρα και δεν εχει γραψει ουτε ενας.
α ρε βενιζελε.μας εχεις καταστρεψει ολους.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε ολη την παρέα, ιδίως
Καλησπέρα λοχαγέ (πρώτος τιμής ένεκεν)
Καλησπέρα σειρά.. είσαι μεγάλος μάγκας. Πόσο δίκιο είχες χθες....
στο Βασίλη (Κωλέττη) ποιές τραβάνε; Χθές είχαν περίοδο και οι δύο. Δανάη-Ηλέκτρα.
Καλησπέρα salesman. Πάντα κύριος. Και ενημερωτικός.....

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
και σημερα και οι δυο συνεχισανε.οι υπολοιπες τραβανε ολο το κουπι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356
ολα τα καλα παιδια εδω ειναι??

τι λεει σειρα ολα καλα??

ακουσα κατι καλο κ μαλλον θα παω αυριο για εξακριβωση  :knockinb:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ολα τα καλα παιδια εδω ειναι??

τι λεει σειρα ολα καλα??

ακουσα κατι καλο κ μαλλον θα παω αυριο για εξακριβωση  :knockinb:

αύριο βρεεεε ????  απεργοσπάστη...!!!! ντροπή σου βρεεεε!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356

βρε βρε βρε σαν τα χιονια

:2funny: :2funny: δε πιανεται αυτο ειναι κοινωνικο λειτουργημα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πάρε με τηλ αυριο να σου πω εξελιξεις...  :boobies:  :tits2:  :tits:  :uglystupid:

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
οι εξελιξεις παντα τρεχουν.δεν σταματανε ποτε.
καληνυχτα στην παρεα............

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Βλέπω όλοι εδώ σήμερα.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
389
Πόντοι
281
επειδη εχω να παω κατι χρονια θα εκτιμουσα 1 ενημερωση για τα κοριτσια στα 2 στουντιο στην ολγας εντελβαις και ταλλο στη σονυ
thanks

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.791
Πόντοι
3.487
Για να τελειώνουμε με τη Σίσσυ γιατί  δε με καταλαβαίνει κάνεις. Είναι μίλφ είναι κοντή έχει πιασίματα ο χώρος είναι τραγικός αλλα δέχεται τα πάντα. Μπατσες ξύλο μαλιά Facefuck fisting golden rain είπα ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αυτά και τέρμα δε περιγράφω άλλο.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να τελειώνουμε με τη Σίσσυ γιατί  δε με καταλαβαίνει κάνεις. Είναι μίλφ είναι κοντή έχει πιασίματα ο χώρος είναι τραγικός αλλα δέχεται τα πάντα. Μπατσες ξύλο μαλιά Facefuck fisting golden rain είπα ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αυτά και τέρμα δε περιγράφω άλλο.

you fucking pervert ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.763
Πόντοι
2.356
τι κολημα ειναι αυτο με τη σισσυ ξεκολατε ρε  :idiot:

καλως τον απολωλοτα ρικ  :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Ο απολωλώς... Καλημέρα Ρικ! Κανένα μασαζάκι τελευταία;;;

omar...

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες.Βλέπω μας έχει  :knockinb: για τα καλά ο Βενιζέλος.Τις τελευταίες μέρες ούτε μια ενημέρωση.Άντε να δούμε μήπως πέσουν τουλάχιστον οι τιμές

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα συνάδερφοι.Μας γαμάνε κάθε μέρα κι εμείς νομίζουμε ότι είμαστε ακόμα άντρες.Αποφεύγω να μπαίνω και στο site γιατί διαβάζω τους συναγωνιστές που μπορούν ακόμα και πηγαίνουν και μυοχαλαρώνουν και μου γαμιέται η ψυχολογία.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Γεια σας παίδες...,λοιπόν επίσκεψη στη Μαριάννα χθες, ο καινούριος χώρος πολύ καλός θα έλεγα, η Μαριάννα σκέτη καύλα, αλλά όπως μου είπε έχει άξια αντικαταστάτρια και αποφάσισε να μην ξανακάνει πρόγραμμα...εκτός και αν έχει καύλες....αντικαταστάτρια η όλια...μου την περιέγραψε σαν τσουνάμι...ότι είναι τέλεια στο γαμήσι. Λοιπόν από τεμάχια...Μαρία, καστανή, με μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα αλλά όχι τέλειο. Αφροδίτη, νεανίς...ξανθιά δεν με εντυπωσίασε, η Μαριάννα είπε ότι γαμιέται καλά, ελίζα, όμορφη, ξανθιά με ωραίο σώμα, αυτή διάλεξα αλλά τελικά δεν την πήρα. Ζήτησα από την Μαριάννα καλό μασάζ και καλό τσιμπούκι και μου είπε ότι μετρ σε κάτι τέτοιο είναι η Μαρία...τελικά δεν ενθουσιάστηκα, σκληρό μεν αλλά κακό μασάζ για όσους ξέρουν, από πίπα φιλότιμη αλλά με πολύ δόντι κάτι που με χαλάει...χύσιμο στο στόμα και το καλύτερο την ώρα που με πίπωνε μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με μια πετσέτα η όλια που την ώρα που πήγα γαμούσε ενάν συναγωνιστή.....συμπέρασμα : θα ξαναπάω, αλλά θα πάρω κάποια απο τις άλλες....μάλλον την ελίζα που μου γέμισε το μάτι....φυσικά θα προτιμούσα την Μαριάννα....

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη σήμερα σε κέντρο ευεξίας Νάνσυ,πήρα Γιώτα,μασάζ απαράδεκτο και στα υπόλοιπα  :fuck2: τίποτα το αξιοσημείωτο....περιμένουμε καλύτερες μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom