You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε ολη την παρέα, ιδίως
Καλησπέρα λοχαγέ (πρώτος τιμής ένεκεν)
Καλησπέρα σειρά.. είσαι μεγάλος μάγκας. Πόσο δίκιο είχες χθες....
στο Βασίλη (Κωλέττη) ποιές τραβάνε; Χθές είχαν περίοδο και οι δύο. Δανάη-Ηλέκτρα.
Καλησπέρα salesman. Πάντα κύριος. Και ενημερωτικός.....
Καλησπέρα λοχαγέ (πρώτος τιμής ένεκεν)
Καλησπέρα σειρά.. είσαι μεγάλος μάγκας. Πόσο δίκιο είχες χθες....
στο Βασίλη (Κωλέττη) ποιές τραβάνε; Χθές είχαν περίοδο και οι δύο. Δανάη-Ηλέκτρα.
Καλησπέρα salesman. Πάντα κύριος. Και ενημερωτικός.....
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
ολα τα καλα παιδια εδω ειναι??
τι λεει σειρα ολα καλα??
ακουσα κατι καλο κ μαλλον θα παω αυριο για εξακριβωση
αύριο βρεεεε ???? απεργοσπάστη...!!!! ντροπή σου βρεεεε!!!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
βρε βρε βρε σαν τα χιονια
δε πιανεται αυτο ειναι κοινωνικο λειτουργημα
ε ναι.... αφού μας γαμάνε καθημερινά κ με τον νόμο!!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 2.356
παλι τσιγκουνιες κανεις??πάρε με τηλ αυριο να σου πω εξελιξεις...
θα σε παρω να μαθω νεα
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 389
- Πόντοι
- 281
επειδη εχω να παω κατι χρονια θα εκτιμουσα 1 ενημερωση για τα κοριτσια στα 2 στουντιο στην ολγας εντελβαις και ταλλο στη σονυ
thanks
thanks
Για να τελειώνουμε με τη Σίσσυ γιατί δε με καταλαβαίνει κάνεις. Είναι μίλφ είναι κοντή έχει πιασίματα ο χώρος είναι τραγικός αλλα δέχεται τα πάντα. Μπατσες ξύλο μαλιά Facefuck fisting golden rain είπα ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αυτά και τέρμα δε περιγράφω άλλο.
Για να τελειώνουμε με τη Σίσσυ γιατί δε με καταλαβαίνει κάνεις. Είναι μίλφ είναι κοντή έχει πιασίματα ο χώρος είναι τραγικός αλλα δέχεται τα πάντα. Μπατσες ξύλο μαλιά Facefuck fisting golden rain είπα ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αυτά και τέρμα δε περιγράφω άλλο.
you fucking pervert ...
Καλησπέρα και από εμένα συνάδερφοι.Μας γαμάνε κάθε μέρα κι εμείς νομίζουμε ότι είμαστε ακόμα άντρες.Αποφεύγω να μπαίνω και στο site γιατί διαβάζω τους συναγωνιστές που μπορούν ακόμα και πηγαίνουν και μυοχαλαρώνουν και μου γαμιέται η ψυχολογία.
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Γεια σας παίδες...,λοιπόν επίσκεψη στη Μαριάννα χθες, ο καινούριος χώρος πολύ καλός θα έλεγα, η Μαριάννα σκέτη καύλα, αλλά όπως μου είπε έχει άξια αντικαταστάτρια και αποφάσισε να μην ξανακάνει πρόγραμμα...εκτός και αν έχει καύλες....αντικαταστάτρια η όλια...μου την περιέγραψε σαν τσουνάμι...ότι είναι τέλεια στο γαμήσι. Λοιπόν από τεμάχια...Μαρία, καστανή, με μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα αλλά όχι τέλειο. Αφροδίτη, νεανίς...ξανθιά δεν με εντυπωσίασε, η Μαριάννα είπε ότι γαμιέται καλά, ελίζα, όμορφη, ξανθιά με ωραίο σώμα, αυτή διάλεξα αλλά τελικά δεν την πήρα. Ζήτησα από την Μαριάννα καλό μασάζ και καλό τσιμπούκι και μου είπε ότι μετρ σε κάτι τέτοιο είναι η Μαρία...τελικά δεν ενθουσιάστηκα, σκληρό μεν αλλά κακό μασάζ για όσους ξέρουν, από πίπα φιλότιμη αλλά με πολύ δόντι κάτι που με χαλάει...χύσιμο στο στόμα και το καλύτερο την ώρα που με πίπωνε μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με μια πετσέτα η όλια που την ώρα που πήγα γαμούσε ενάν συναγωνιστή.....συμπέρασμα : θα ξαναπάω, αλλά θα πάρω κάποια απο τις άλλες....μάλλον την ελίζα που μου γέμισε το μάτι....φυσικά θα προτιμούσα την Μαριάννα....
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επίσκεψη σήμερα σε κέντρο ευεξίας Νάνσυ,πήρα Γιώτα,μασάζ απαράδεκτο και στα υπόλοιπα τίποτα το αξιοσημείωτο....περιμένουμε καλύτερες μέρες.