Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παιδιά επιβεβαιώνω και εγώ, η χοντρή είναι πονηρή, οι κάμερες είναι αλήθεια περά για πέρα!! προσοχή! Δεν έχω πάει πολλές φορές αλλά να πάει να πνιγεί η φάλαινα!!!παιδιά καλησπέρα, να επιβεβαιώσω κ εγώ τα περι κάμερας στην χοντρούλα εβίτα μας μετά απο μαρτυρία φίλου μου ηλεκτρολόγου,οπότε προσοχή...
μεταγραφές στο ρηζορτ...
μαριάννα λεπτή ξανθιά από εύα
χριστίνα λατίνα με ράστα και από εύα
ποτε προλαβανεμεταγραφές στο ρηζορτ...
μαριάννα λεπτή ξανθιά από εύα
χριστίνα λατίνα με ράστα και από εύα
μαρία λεπτή ψηλή κορμάκι ......
δυνάμωσε η ομάδα!!!
Ειναι το καινουργιο στουντιο που ανοιξε η γνωστη και αγαπητη Μαριαννα και για το οποιο τοσα εχουν γραφει Αλλα τετοια αναλυτικη περιγραφη υπηρεσιων στην αγγελια ,,,,,,Μπραβο τολμη Μαριαννα ,,,,,Και εμεις ρε Μαριαννα που δεν ειμαστε συνταξιουχοι και ετσι οπως πανε τα πραγματα δε θα γινουμε ποτε ,τι θα κανουμε δηλαδη,,,,,,,
"4 νεαρά κορίτσια αναζητούν γενναιόδωρους κυρίους,κατά προτίμηση συνταξιούχους!"
άλλο πάλι και τούτο
έχει πάει κάποιος?
δλδ εργαζόμενοι που πληρώνουν και τις εισφορές των συντ/χων δεν τους κάνουν? έτσι θα πάει μπροστά η ...χώρα?
"4 νεαρά κορίτσια αναζητούν γενναιόδωρους κυρίους,κατά προτίμηση συνταξιούχους!"
άλλο πάλι και τούτο
έχει πάει κάποιος?
δλδ εργαζόμενοι που πληρώνουν και τις εισφορές των συντ/χων δεν τους κάνουν? έτσι θα πάει μπροστά η ...χώρα?
ρε παπάρες, η Μαριάννα "μας" είναι... απλώς απευθύνεται σε άλλο target-group!!!!
Μηπως λεω μηπως η αγγελια ειναι παγιδα και την εστησαν καποιοι ή καποιες για της κανουν κακο? Γιατι τοση αναλυση ειναι πολυ καρτα....λεω τωρα εγω ως συνηγορος του δοαβολου.Αν ομως την ανεβασε η Μαριαννα,,,μπραβο δεν καταλαβενει τιποτα
Ε ναι... αν αρχίζουν να κόβουν αποδείξεις ή δίνεις την φοροκάρτα να περνάνε και στα έξοδα να μην μας κράζει ο Μπένι... χλίδα σε λέω...
Στην Αθήνα περνάς μια μίνι συνέντευξη. Αν κριθείς ικανός και άξιος...
Καλύτερα για μασατζίδικα... Για κάθε μασατζού θα γίνει χαμός!