Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (1 μέλη και 207 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλησπέρα

από έντελβαϊς-Εύα η ξανθιά milf Μαριάννα όχι γενικά κάτι το ιδιαίτερο, καλή μεν διάθεση και πρόθεση, με υποτυπώδες μασάζ,την καινούργια Μαρία δεν την πέτυχα, ενω η χοντρούλα Αλίκη ήταν με άλλο πελάτη 

από Βασίλη-smile Ν.Εγνατία στο team η πιτσιρίκα Φοίβη με το καλό μασάζ αλλά μέχρι δεύτερο πρόγραμμα φθάνει, η μελαχρινή Χριστίνα παλιότερα σε Καλλιδοπούλου, η Στέλλα ξανθιά ελληνίδα νεαρή προσωπικά δεν τρελλάθηκα και αναμένονταν άλλες δύο αλλοδαπές κοπέλλες στο μαγαζί

θα διαφωνήσω για Μαριάννα Εντελβάις

καταρχήν δεν είναι τόσο μιλφ,και δεύτερον το σέρβις είναι πολύ...hardcore,μιλάμε για λύσσα!!!σώμα λίγο χαλαρό βέβαια,αλλά αποζημιώνει με το σέρβις

πολύ καλή,όπως και η ελένη η ξανθιά που έφυγε από εύα(και αυτή λύσσα!)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Ολι είναι καλούλα μέσα, δεν είναι hardcore σαν την Μαριάννα αλλά είναι αρκετά φιλότιμη και μάλλον πήρε μαθήματα από Μαριάννα, παρατήρησα κάποιες ομοιότητες στις κινήσεις τους.

μια φορά θα πήγαινα και μου λένε στο τηλέφωνο "έλα εκεί,στρίψε δεξιά,έχει μια πλατεία,στρίψε αριστερά,πρώτο στενό δεξιά,μέτρα μέχρι το 100-φτου και βγαίνω,πάρε μας τηλέφωνο,θα σε πω ποιο κουδούνι θα χτυπήσεις,μην κοιτάς πίσω,περπάτα σημειωτόν κλπ"....

και το ακύρωσα φυσικά

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και μένα την πρώτη φορά έτσι μου κάνανε αλλά πήγα. Αν είσαι νέος στον χώρο αναγκαστικά τα ανέχεσαι.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα

από έντελβαϊς-Εύα η ξανθιά milf Μαριάννα όχι γενικά κάτι το ιδιαίτερο, καλή μεν διάθεση και πρόθεση, με υποτυπώδες μασάζ,την καινούργια Μαρία δεν την πέτυχα, ενω η χοντρούλα Αλίκη ήταν με άλλο πελάτη  

από Βασίλη-smile Ν.Εγνατία στο team η πιτσιρίκα Φοίβη με το καλό μασάζ αλλά μέχρι δεύτερο πρόγραμμα φθάνει, η μελαχρινή Χριστίνα παλιότερα σε Καλλιδοπούλου, η Στέλλα ξανθιά ελληνίδα νεαρή προσωπικά δεν τρελλάθηκα και αναμένονταν άλλες δύο αλλοδαπές κοπέλλες στο μαγαζί
Όντως η Φοίβη ακόμη και μέχρι 2ο πρόγραμμα είναι μονολεκτικά εξαιρετική!!

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
το καλυτερο μωρο αυτη την στιγμη στον Βασιλη(κωλετη ) ειναι η Δαναη
η Ευα(εντελβαις)μου εστειλε μυνημα αλλα και τηλεφωνικος πως ηρθε μια καινουργια ενα αλβανακι μικρο...θα παω και θα σας ενημερωσω...πρεπει να εχουν ερθει 2 καινουργιες...για να δουμε τι θα δουμε απο βδομαδα

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
και αν μπορει καποιος φιλος συναγωνιστης για Βασιλη(smail)να μου δωσει τα φωτα του-πληροφοριες-συσταση θα ηθελα να δωκιμασω την Φοιβη ευχαριστω προκαταβολικα...περιμενω μυνημα

anemos17

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
85
Πόντοι
0
μετά από resort (το οποιο ειναι πολύ καλο!), angelspa  και goldenspa ... θα ήθελα να σας θυμίσω το avis (Β.Ολγας 147), μιας και ξαναπήγα σήμερα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Συγκεκριμένα πιστεύω πως μόνο μια αξίζει εκεί...  η Λινα!. Το μασαζ της πολύ καλό (οι πιεσεις με τα γονατα στην πλατη μου, μου θύμισαν αυθεντικο ταυλανδεζικο μασαζ), η εμφάνιση της πού καλη  :lheel:και υπέροχο "καυτό παγωτό" στο τέλος!!  :cum:σίγουρα αξίζει τα 50€. :thumbsup:
Θα εκτιμούσα εαν κάποιος παλιός μου έστενε με π.μ. και εμένα κάποιο κονέ για βασίλη, εύα, εντελβαις...  ή κάτι άλλο απο αυτά που γράφετε για να μπορέσω να κάνω και εγώ κάποια δοκιμή σε κατι διαφορετικο.. :thumbsup: :thumbsup:
ευχαριστω!

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σειρά Καλησπέρααααααααααα εδώ είμαι.
ξέρεις τίποτα για ΄Ερρικα στο Βασίλη-Κωλέτη?

Έρρικα δεν υπάρχει απ'οσο ξέρω κι εγώ.Μία κοπέλα που την πέτυχα Παρασκευή που έφευγα είναι μελαχρινή,μακρύ μαύρο μαλλί κ η Εύα μου είπε ότι ξεκινάει από Δευτέρα.Περισσότερα όταν δοκιμάσω εκτός αν με προλάβει άλλος συναγωνιστής

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
γνωριζει καποιος φιλος συναγωνιστης για αμπελοκηπους (Μ.Αλεξανδρου 27 ψωμιαδου)?αν ναι ας στειλει πμ.ευχαριστω

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
επισκεψει και στη Νασια(παπαφη)πριν απο λιγες μερες 70 στο φουλ μετρια πιπα πολυ καλη στο σεξ...
το κατεχει η ατιμη αν και ειναι καποιας ηλικιας

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έρρικα δεν υπάρχει απ'οσο ξέρω κι εγώ.Μία κοπέλα που την πέτυχα Παρασκευή που έφευγα είναι μελαχρινή,μακρύ μαύρο μαλλί κ η Εύα μου είπε ότι ξεκινάει από Δευτέρα.Περισσότερα όταν δοκιμάσω εκτός αν με προλάβει άλλος συναγωνιστής

όχι δεν παίζει η Ερρικά...στην Κωλλέτη...Θα υπάρξει και 'ομως νέα άφιξη...

Εντελβάις:θέλει μια ανανέωση και βελτίωση στο σερβις βρε ευα μου...
Δώσε λίγο προσοχή στις κοπέλες...το ξεφτιλίζουν κάποιες...

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το καλυτερο μωρο αυτη την στιγμη στον Βασιλη(κωλετη ) ειναι η Δαναη
η Ευα(εντελβαις)μου εστειλε μυνημα αλλα και τηλεφωνικος πως ηρθε μια καινουργια ενα αλβανακι μικρο...θα παω και θα σας ενημερωσω...πρεπει να εχουν ερθει 2 καινουργιες...για να δουμε τι θα δουμε απο βδομαδα
Για Δαναη συμφωνω απολυτα . Ειναι εξαιρετικη . Την δοκιμασα πριν λιγες μερες ,θα εγραφα σχετικα , αλλα με προλαβατε. Τωρα αυτα περι στενοτητας που λεει ο φιλος humax  τι να πω ,εγω δεν το βαζω στα μειον . Ισως  εφταιγε η σταση , ισως δεν ηταν τοσο αναμενη . Δε μπορω να πω τιποτα . Εκει ομως που εχω μπερδευτει ειναι  με  αυτες τις  Ευες . Αν η Ευα που ηταν στη  Κωλεττη μεχρι το  καλοκαιρι ,απο  Ρωσια , ψιλη  , γαλανα  ματια , μακρια μαυρα μαλλια , ειναι Εντελβαις , θα ηθελα να την ξανατιμησω , αλλα δυστυχως στο Εντελβαις  δεν εχω ουτε τηλ. ουτε καποια προσβαση. Οποιος μπορει ας στειλει σε pm to τηλ και  καμμια  αλλη πληροφορια.

stef2211

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Την Παρασκευή πήγα και δοκίμασα την Μαριάννα. Όντως αξίζει και είναι πολύ καλή. Είχε και μία καινούρια απ'ότι μου είπε, μία Ελίζα. Σχετικά μικρή, ξανθιά και όμορφη. Δεν ξέρω αν κάποιος την έχει δοκιμάσει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλημέρα. Την Παρασκευή πήγα και δοκίμασα την Μαριάννα. Όντως αξίζει και είναι πολύ καλή. Είχε και μία καινούρια απ'ότι μου είπε, μία Ελίζα. Σχετικά μικρή, ξανθιά και όμορφη. Δεν ξέρω αν κάποιος την έχει δοκιμάσει.
μηπως γνωριζεις εθνικοτητα??

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
εχουμε οντως νεα αφιξη στην κωλεττη.Νορα μελαχρινη,μακρυ μαλλι πολυ ωραιες καμπυλες(κανονικο σωμα εννοω χωρις περιττα κιλα)συμπαθητικο μασαζ,απιστευτη :pipa1:,παρα πολυ καλη γενικα σε ολα.και πολυ στενη και αυτη.τις μετρανε εκει περα πριν τις παρουν?πολυ θα ηθελα να ξερω.

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η δαναη που λετε ειναι αυτη που εργαζοταν τανταλου και σαπφωσ στο βαρδαρι παλιοτερα μπορει να βοηθησει καποιοσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom